Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 46
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: ozzlvlosis
Forum: Pro Tools 11 12-06-2019, 10:22 PM
Replies: 5
Views: 415
Posted By ozzlvlosis
Re: Two iLoks 1 license

Oh ok great. Thanks for the info. So just to clarify, newer versions of Pro Tools did away with physical iloks and a "virtual license" will still work on more than one computer?
Forum: Pro Tools 11 12-06-2019, 09:56 PM
Replies: 5
Views: 415
Posted By ozzlvlosis
Two iLoks 1 license

I use Pro Tools 11 on my laptop at work when i'm not home. It's becoming a pain to keep switching the ilok between my home desktop and laptop. Is it possible to have 2 iloks with the same Pro Tools...
Forum: Pro Tools 11 11-28-2019, 11:12 PM
Replies: 0
Views: 416
Posted By ozzlvlosis
Trim tool not triming

I select the trim tool, trim a clip and all it does is highlight to that point. Nothing gets trimmed

Any help would be greatly appreciated
Forum: Pro Tools 11 11-10-2019, 10:38 PM
Replies: 0
Views: 606
Posted By ozzlvlosis
Notes look snapped to grid but arent

In the picture I've attached you can see the note is snapped to the grid. There is only an 8th note setting on the grid. However you can see the Velocity arrow is not lining up on the grid mark. This...
Forum: Pro Tools 11 11-07-2019, 03:42 PM
Replies: 1
Views: 491
Posted By ozzlvlosis
Quantized Midi Notes not lining up with Quantized VST notes

If I record a MIDI track, and quantized it
And then I record a virtual instrument track and quantized it, the playback doesnt line up. Even though they're both snapped to the grid and look like...
Forum: Pro Tools 11 02-10-2019, 01:39 PM
Replies: 0
Views: 7,734
Posted By ozzlvlosis
Midi/VST not synced

The MIDI tracks from my Yamaha Motif are not lining up with the virtual instrument tracks even when quantized.

If I dont have an aux track in pro tools and I turn up the input in the RME Totalmix...
Forum: Pro Tools 11 02-10-2019, 01:16 PM
Replies: 17
Views: 24,627
Posted By ozzlvlosis
Re: Upgraded to RME Fireface/No MIDI

It was the MIDI cables. Thanks to all for your help and insight
Forum: Pro Tools 11 02-03-2019, 08:52 PM
Replies: 17
Views: 24,627
Posted By ozzlvlosis
Re: Upgraded to RME Fireface/No MIDI

Weird thing is it was working fine a week ago with the remedy babyface. Now with the fireface it's only audio
Forum: Pro Tools 11 02-03-2019, 04:11 PM
Replies: 17
Views: 24,627
Posted By ozzlvlosis
Re: Upgraded to RME Fireface/No MIDI

Weird thing...in midi ox control panel I changed a sound on my motif.
Forum: Pro Tools 11 02-03-2019, 03:49 PM
Replies: 17
Views: 24,627
Posted By ozzlvlosis
Re: Upgraded to RME Fireface/No MIDI

I tried MIDI OX. Nothing is showing. I'm starting to think it's a problem with the midi cables or ports on my motif. I tried all the motif settings. I'm gonna try a firewire connection as well
Forum: Pro Tools 11 02-01-2019, 07:19 PM
Replies: 17
Views: 24,627
Posted By ozzlvlosis
Re: Upgraded to RME Fireface/No MIDI

Maybe control was a poor choice of words. I've just always used midi cables and never had an issue whether it was my mbox2 or my babyface. Now with the fireface uc I'm only getting audio
Forum: Pro Tools 11 02-01-2019, 03:14 PM
Replies: 17
Views: 24,627
Posted By ozzlvlosis
Re: Upgraded to RME Fireface/No MIDI

Yes but it's not even working on a VST track. It's as if pro tools can only hear audio and I cant control anything
Forum: Pro Tools 11 02-01-2019, 02:13 PM
Replies: 17
Views: 24,627
Posted By ozzlvlosis
Re: Upgraded to RME Fireface/No MIDI

I will try MIDI-OX.
I did install the drivers and everything looks correct in the settings for Midi I have it in fireface midi port 1
Forum: Pro Tools 11 02-01-2019, 03:37 AM
Replies: 17
Views: 24,627
Posted By ozzlvlosis
Upgraded to RME Fireface/No MIDI

I'm using Pro Tools 11. RME Fireface (just upgraded from Babyface) with a Yamaha Motif.

Before I upgraded I was able to get MIDI into Pro tools and use Virtual Instruments like Xpand.

Since...
Forum: Pro Tools 11 03-26-2014, 04:55 PM
Replies: 1
Views: 2,632
Posted By ozzlvlosis
"Serial Number of Qualifying Hardware"

I just opened my email from Sweetwater.com with my activation code. I went to the avid site to download it and it's asking me for a serial number for qualifying hardware. The whole reason i got pro...
Forum: Third Party Interfaces 03-12-2014, 12:42 AM
Replies: 12
Views: 5,600
Posted By ozzlvlosis
Re: Morse Code Noise (from PC?) HELP

I think I might consider getting an EBTech hum eliminator box.
Forum: Third Party Interfaces 03-12-2014, 12:36 AM
Replies: 12
Views: 5,600
Posted By ozzlvlosis
Re: Morse Code Noise (from PC?) HELP

Ok I'll just purchase a pair of those. i'll have them coming out of the Switch Witch and have the xlr to rca cable to the Samsons.

I bought the XLR to RCA cables from Sam Ash so I would assume...
Forum: Third Party Interfaces 03-11-2014, 11:39 PM
Replies: 12
Views: 5,600
Posted By ozzlvlosis
Re: Morse Code Noise (from PC?) HELP

if i was to swap out anything it would be these unbalanced speakers for balanced ones.. i just wanted to keep them to go from my jbl monitors to see how the music translates to the samsons which are...
Forum: Third Party Interfaces 03-11-2014, 07:30 PM
Replies: 12
Views: 5,600
Posted By ozzlvlosis
Re: Morse Code Noise (from PC?) HELP

For my motif i use midi cables

As far as the samsons go, they only have rca (unbalanced)inputs. When i had the mbox i had rca to 1/4 cables. Since the Babyface is all xlr, im going xlr out to xlr...
Forum: Third Party Interfaces 03-11-2014, 02:34 PM
Replies: 12
Views: 5,600
Posted By ozzlvlosis
Re: Morse Code Noise (from PC?) HELP

Ive tested my outlets and theyre grounded. The surge protectors indicate this as well.

I have tried plugging these speakers into a different outlet and i get the same result.

The babyface ia...
Forum: Third Party Interfaces 03-11-2014, 03:14 AM
Replies: 12
Views: 5,600
Posted By ozzlvlosis
Morse Code Noise (from PC?) HELP

I've just recently upgraded my equipment.. my old setup was

Yamaha Motif - MIDI IN/OUT - Mbox2
Audio L R - Mbox2

Mbox2 - Firewire - PC

Mbox2 - Samson Media One 4a Speakers.

I've never...
Forum: AAX Plug-ins 03-09-2014, 11:56 PM
Replies: 108
Views: 114,740
Posted By ozzlvlosis
Re: Avid 64-bit AAX Plug-ins for Pro Tools 11

I'm a newb. I'm upgrading from Pro Tools 8le to 11. I want to update the avid RTAS plugins that came with LE. Do I download each one individually or is there a file that includes all of them?
Forum: Third Party Interfaces 03-01-2014, 10:25 AM
Replies: 3
Views: 2,478
Posted By ozzlvlosis
Re: Surge Protector Question

Wow. Perfect. Thanks Will!
Forum: Third Party Interfaces 02-28-2014, 09:32 PM
Replies: 3
Views: 2,478
Posted By ozzlvlosis
Surge Protector Question

I'm looking to buy 2 of these...

http://www.sweetwater.com/store/detail/PRO1000/


Monster Power PowerCenter PRO 1000


It appears there are different kinds of outlets on this strip: High...
Forum: Third Party Interfaces 02-26-2014, 03:44 PM
Replies: 4
Views: 2,511
Posted By ozzlvlosis
Re: Monitor Switch No Level control suggestions

Yea i would use the pro co switch witch if i was rack mounting but im just looking for something like the Goldpoint...small and compact for my desk
Showing results 1 to 25 of 46

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 06:14 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com