Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 7 of 7
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: 1protoolman
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12-27-2008, 09:32 PM
Replies: 5
Views: 4,402
Posted By 1protoolman
Re: How can I run a Digi 002 rack on an Intel Imac 2.4 with a Glyph 500 fire drive ?

Thanks, bvcreative & Jrummer !

The imac, macbook pro 400/800FW, on the same bus issue was not know to me, so thanks.

It got me so nuts that I dropped off the Intel Imac 2.4 at the Apple...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12-27-2008, 04:11 PM
Replies: 5
Views: 4,402
Posted By 1protoolman
How can I run a Digi 002 rack on an Intel Imac 2.4 with a Glyph 500 fire drive ?

How can you run a Digi 002 rack on an Intel Imac 2.4 , with a Glyph firewire GT050Q ?

Pro Tools Le 7.4.2 crashes every time... I hit play and Pro Tools just evaporates!

I have the 400 firewire...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 08-04-2008, 08:10 PM
Replies: 0
Views: 2,369
Posted By 1protoolman
Exclamation ProTools LE 7.4.2, Unexpectedly Quits & Evaporates on playback.

Thanks to all Duc members, Phil Ogden, brentf, Scott Goldberg for your time & suggestions.
But I am still crashing after a few minutes of playback,sometimes even on first play.
I called Apple &...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 08-04-2008, 07:47 AM
Replies: 4
Views: 2,923
Posted By 1protoolman
I ran the hardware test and everything is ok. ...

I ran the hardware test and everything is ok.
Replaced the firewire to the Digi 002 rack.
The light on the rack is lit and not blinking.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 08-03-2008, 06:44 PM
Replies: 4
Views: 2,923
Posted By 1protoolman
Exclamation ProTools LE 7.4.2 Evaporates & Crashes On Playback

Hi,
Protools LE 7.4.2 Evaporates & Crashes without any error messages on playback:
Does anyone have the same problem?
I am running a Digi 002 firewire rack, Mac Lepoard OSX 10.5.4, Intel Mac...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 08-18-2006, 01:37 PM
Replies: 2
Views: 2,721
Posted By 1protoolman
What is the best way to mix down on Pro Tools LE ?

What is the best procedure for Mixing down in Pro Tools Le
I have been bouncing to disk.
Or should I mix record to a stereo track, and export it to a 16bit session
Is 88.2 @24 the recomended...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 04-17-2006, 09:56 AM
Replies: 1
Views: 2,241
Posted By 1protoolman
Compatability Issues Re: Pro Tools LE 6.1 vs 7.1

Hi:
I'm going to do a session at a school studio that is using a Digi 001 with Pro Tools 6.1 on a Mac G4 Panther at only 16/44.1.
I will record the session to my own firewire drive to take home...
Showing results 1 to 7 of 7

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 08:45 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com