Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 500
Search took 0.04 seconds.
Search: Posts Made By: paul_g
Forum: General Discussion 06-23-2020, 11:11 AM
Replies: 8
Views: 402
Posted By paul_g
Re: Upgrade Recommendations Please

Hi Jenssen, that is great advice to go the used route at least to get me over the hardware / software limitations of such an old system. The Focusrite has always been good quality, had some of their...
Forum: Buy & Sell 06-23-2020, 07:16 AM
Replies: 0
Views: 244
Posted By paul_g
Digidesign Digi 003 Console Firewire Audio Interface

Selling my 003. Fantastic unit that has served me well since mid-2007. I have done a lot of recording projects in my smoke free studio. I'm not a "ride the faders guy" rather I use Automation in PT,...
Forum: General Discussion 06-22-2020, 11:28 AM
Replies: 8
Views: 402
Posted By paul_g
Re: Upgrade Recommendations Please

Hi Darryl,

That is a lot of good information, especially about the pending Apple updates that are bout to happen. Regarding my version of ProTools, I purchased it outright when 10.x came out,...
Forum: General Discussion 06-21-2020, 10:21 PM
Replies: 8
Views: 402
Posted By paul_g
Upgrade Recommendations Please

Hi DUC,

Long time member here. From my signature block, I've got some old gear and it's time for a tech refresh. PT has been crashing on my 2007 iMac. I've uninstalled, reinstalled both PT/OS,...
Forum: Buy & Sell 02-15-2020, 07:25 PM
Replies: 2
Views: 456
Posted By paul_g
FS: Digidesign Factory 003

Selling my 003. Fantastic unit that has served me well since mid-2007. I have done a lot of recording projects in my smoke free studio. I'm not a "ride the faders guy" rather I use Automation in...
Forum: Eleven Rack 02-13-2020, 04:17 PM
Replies: 4
Views: 1,128
Posted By paul_g
Re: Repurposing old Eleven Rack

Thanks Ned, the Maz 18 is a wonderful amp! I have the Maz 38 SR NR with a Z-Best 2x12. I also have a 1x12 Dr.Z Carmen Ghia.

I hear what you are saying... I normally sell stuff too... Just sad...
Forum: Eleven Rack 02-13-2020, 10:03 AM
Replies: 4
Views: 1,128
Posted By paul_g
Repurposing old Eleven Rack

I have an Eleven Rack connected to my ProTools rig. I've had it since it came out and made sure I update FW through the years. It's been used mainly in recording projects (no re-amping) and the...
Forum: Pro Tools 10 12-24-2019, 05:30 PM
Replies: 50
Views: 12,134
Posted By paul_g
Re: How many Pro Tools 10 users in 2019?

I'm still on 10.3.10. My reason?

I have Factory 003, which works great and a mid-2007 iMac running 10.7.5.
About several months ago, I tried to update and things went sideways, so restored back...
Forum: Pro Tools 10 10-27-2019, 09:15 PM
Replies: 4
Views: 2,035
Posted By paul_g
Re: USB Audio Routing Question

Thanks Darryl. Mac was restored to previous backup, and I've abandoned USB audio. Just a few swaps of patches and all is good.

Thanks!
Forum: Pro Tools 10 10-19-2019, 06:42 PM
Replies: 4
Views: 2,035
Posted By paul_g
Re: USB Audio Routing Question

Hi Darryl,



Yes, in the playback engine drop list in PT . When selected, I can record to pro tools. Just can't hear any audio going to my 003.



Line6 HX Stomp (which can be an Audio...
Forum: Pro Tools 10 10-19-2019, 04:07 PM
Replies: 4
Views: 2,035
Posted By paul_g
USB Audio Routing Question

If I have a device that passes audio via USB, and PT 10 sees it, and can record the audio from that USB device.

Does anyone here know how to get the output of that live audio from ProTools to...
Forum: Pro Tools 12 10-14-2019, 03:57 PM
Replies: 2
Views: 806
Posted By paul_g
Re: PT 12 availability

>>>> I did, thank goodness for Time Machine and my WD MyCloud! :) Everything is back working again on Lion & PT 10.
Forum: Pro Tools 12 10-14-2019, 01:20 PM
Replies: 2
Views: 806
Posted By paul_g
PT 12 availability

I upgraded my mid-2007 iMac from Lion (10.7.5) to El Capitan (10.11.6) last night. (of course I took a backup first).

After upgrading, PT 10.3 works, barely... It has issues communicating with...
Forum: Pro Tools 10 10-13-2019, 08:27 PM
Replies: 0
Views: 1,337
Posted By paul_g
PT 10 with L6 HX Stomp

Hi folks, is there a way I can use both my 003 and HX Stomp at the same time?

ProTools does see the HX Stop in the Playback Engine window, and if I select it, PT restarts, then I can record to...
Forum: Pro Tools 10 03-30-2018, 09:48 AM
Replies: 5
Views: 2,894
Posted By paul_g
Re: Issue with Eleven Rack & 003

Thanks for the reply Jack, yes that is the error message I get.

My work-around seems to do the trick. Change the playback engine to the 11R, then close and reopen PT. Then switch the playback...
Forum: Pro Tools 10 03-29-2018, 09:19 PM
Replies: 5
Views: 2,894
Posted By paul_g
Issue with Eleven Rack & 003

I've come across the issue where Eleven Rack fails to load during ProTools startup. Says unable to load Eleven, click no to continue or yes to retry.

In addition sometimes the 003 loads and...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 05-21-2017, 04:09 PM
Replies: 0
Views: 2,336
Posted By paul_g
Table For 003 and Computers

I understand this is an odd topic for a sub forum that addresses particular issues with the Factory 003, but figured I'd give it a go.

I have a factory 003 console along with 20" iMac & separate...
Forum: Pro Tools 10 09-23-2016, 07:23 PM
Replies: 1
Views: 2,425
Posted By paul_g
Re: Error occurred while loading controller personality 003

figured it out... accidentally removed the program app from the applications directory... put it back and it's all good now.
Forum: Pro Tools 10 09-23-2016, 03:30 PM
Replies: 1
Views: 2,425
Posted By paul_g
Error occurred while loading controller personality 003

Just loaded 10.3.10 with drivers, and when loading PT, I get this message:

Error occurred while loading controller personality 003

Does anyone know what this means?
Forum: macOS 09-19-2016, 01:51 PM
Replies: 3
Views: 3,087
Posted By paul_g
Forum: macOS 09-18-2016, 03:25 PM
Replies: 3
Views: 3,087
Posted By paul_g
Re: My LaCie drive died - setup assistance please

Well, I just ordered a LaCie D2 Quadra 3TB with a FW800 to FW400 adapter (just in case).

Thanks all!
Forum: macOS 09-18-2016, 12:02 PM
Replies: 3
Views: 3,087
Posted By paul_g
My LaCie drive died - setup assistance please

I have an older LaCie (see my sig block) with both FW 400 & 800 which has finally died after 9 years.
At first I thought it was the HD that died, so I tried to replace just the HD in the old...
Forum: Pro Tools 10 02-01-2016, 08:29 PM
Replies: 1
Views: 2,182
Posted By paul_g
Is 10.3.10 end of the road for 10.x versions?

Just curious if 10.3.10 is the end of the line for the 10.x series??(considering 10.3.10 came out 12 months ago...).

I've been out of the game for a long while, but just returning. Started on PT...
Forum: macOS 02-21-2015, 11:44 AM
Replies: 1
Views: 2,219
Posted By paul_g
Re: HELP with Low latency mode & instrument track

LOL, I know what I did wrong!!!

My instrument track input should should have been set to "no input" and I accidentally selected one of my Analog inputs, which will obviously disable the plug-in...
Forum: macOS 02-21-2015, 11:26 AM
Replies: 1
Views: 2,219
Posted By paul_g
HELP with Low latency mode & instrument track

Had to trash my prefs, and now I have an issue...

Whilst trying to record an audio track with low latency mode enabled, my instrument tracks (with EZ Drummer) are disabled.

When I switch to an...
Showing results 1 to 25 of 500

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 01:43 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com