Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: jimp
Forum: Eleven Rack 11-28-2018, 02:01 PM
Replies: 46
Views: 28,237
Posted By jimp
Re: 11 Rack direct monitoring always on

Well... just solved the problem -- at least for my system. When I updated to PT 2018.10.0 I also updated the Eleven Rack Driver to version 1.2.13. I just reinstalled the previous driver version...
Forum: Eleven Rack 11-28-2018, 12:53 PM
Replies: 46
Views: 28,237
Posted By jimp
Re: 11 Rack direct monitoring always on

Just updated from PT 12.8.1 to ProTools 2018.10.0 and now having exact same problem you describe. I also updated the firmware to the latest in the process. May try reverting to previous firmware...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12-09-2009, 12:42 AM
Replies: 9
Views: 2,858
Posted By jimp
Re: problem with ezdrummer

Hard to tell without being there, but you might want to try copy/pasting the MIDI data from the EZD Instrument tracks into 2 new MIDI tracks (NOT Instrument tracks). Create 2 new stereo AUX tracks...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12-07-2009, 10:34 PM
Replies: 11
Views: 3,160
Posted By jimp
Error Message: Access Code Violation

Anybody getting "Access Code Violation" warnings that they could not OK out of and had to Force Quit? Had this 2X in the past 4 hours -- lost lots of edits. Use both Digi002R and 11Rack...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 08:58 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com