Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 24 of 24
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: dmf
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 05-17-2012, 12:20 PM
Replies: 10
Views: 4,746
Posted By dmf
Re: no monitor level/mute working

oh heck that sorted it and i feel a muppet:D i assumed both followed the same path and thought i always had it working like that in main but i guess i had it in monitor and accidentally switched them...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 05-16-2012, 09:00 PM
Replies: 10
Views: 4,746
Posted By dmf
Re: no monitor level/mute working

:-) might have read your posts a lot albee when building my pc lol

where would i go for the output settings?sorry i learn as i go :( would it simply flip settings like that by own choice?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 05-16-2012, 02:59 PM
Replies: 10
Views: 4,746
Posted By dmf
Re: no monitor level/mute working

SiSoftware Sandra

Computer
Model : GigaByte X58A-UD3R
Chassis : GigaByte Desktop
Mainboard : GigaByte X58A-UD3R
BIOS : Award (OEM) FF 02/18/2011
Total Memory : 3.25GB DIMM DDR3

Processors
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 05-15-2012, 01:32 PM
Replies: 10
Views: 4,746
Posted By dmf
Re: no monitor level/mute working

power harness was the first thing i checked and reseated several time,even used the old one before avid sent out the replacement..still nothing.theres nothing wrong the digi as ive been working...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 05-14-2012, 04:45 PM
Replies: 10
Views: 4,746
Posted By dmf
Re: no monitor level/mute working

someone else want to tell me what info is required to answer this,and thanks.

typical set up
x58aud3r with i7/digi 002 rack/xp.

never had any issue with the build and tried several firewire...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 05-14-2012, 09:57 AM
Replies: 10
Views: 4,746
Posted By dmf
no monitor level/mute working

anyone any ideas why suddenly my monitor level/002 wont work(sound is at full level) and the mute button wont work.it cant be a firewire issue as i only got it fixed a short time ago and it def hasnt...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-07-2011, 11:27 AM
Replies: 6,126
Views: 1,574,941
Posted By dmf
Re: Best Desktops for PTLE

hi eveyone,im going to gut out my cariilon desktop which im still running with an 002/pro tools le8 and on xp so would anyone suggest a nice setup to go for,dont need too much details as i just want...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-04-2010, 08:52 AM
Replies: 0
Views: 2,155
Posted By dmf
latest 002 firewire repair quotes????

does anyone know what the average cost is in the u.k to get the firewire bridge repaired before i send it off to the recommended company in u.k???
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-15-2009, 03:18 PM
Replies: 2
Views: 3,461
Posted By dmf
carillon d900 laptop

can anybody recommend somewhere in the u.k i might be able to pick up a motherboard for a d900???

also is there anyone else on the forum that uses this model for 002 and how it copes etc?

thanks
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-14-2009, 07:21 AM
Replies: 10
Views: 3,101
Posted By dmf
Re: LE 7.3 boot problem

guilty of doing that a few times in the 5 yrs ive had it but no this just came out of the blue! if it is fried whats the course of action/cost?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-14-2009, 06:58 AM
Replies: 10
Views: 3,101
Posted By dmf
Re: LE 7.3 boot problem

can someone off some help as im stumped this time!

ive tried all the usual tricks,disconnecting the firewire cables,removing the adapter,disconnecting the oo2 cables inside etc.......could it be a...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-12-2009, 05:50 AM
Replies: 10
Views: 3,101
Posted By dmf
Re: LE 7.3 boot problem

still no joy connecting to pro tools/hardware issue even after wiping and reintalling windows etc,everything is totally connected.what the heck would be the prob?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-11-2009, 08:44 AM
Replies: 10
Views: 3,101
Posted By dmf
Re: LE 7.3 boot problem

thanks guys...

tried reinstalling etc and no joy....is it a matter of retrying??or where might be the emoval tools be found?.

by the way if I.E.8 is no good is any of the other browsers...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-10-2009, 03:11 PM
Replies: 10
Views: 3,101
Posted By dmf
Re: LE 7.3 boot problem

ah! that's what messed it up,thanyou.....always something simple.

anyone any idea why when i boot pro tools it is unable to find the hardware???everything is connected and software etc fine.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-10-2009, 10:45 AM
Replies: 10
Views: 3,101
Posted By dmf
LE 7.3 boot problem

hi,i seem to be having an issue with 7.3 not booting,everything is fine after i install it for a day or two then suddenly it wont boot and it freezes the desktop.any ideas? im on xp and sp3.thanks.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11-05-2008, 01:54 PM
Replies: 11
Views: 4,466
Posted By dmf
Re: plug in's?

that clears it properly now......

ive no plug ins other that the ones issued wih pro tools.....so im looking about for online ones and ones i might buy on ebay etc ...just need to know HOW to...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11-05-2008, 11:48 AM
Replies: 11
Views: 4,466
Posted By dmf
Re: plug in's?

so it doesnt matter where i place the plug ins...i just go to whatever drive/program files/digi design/pro tools file and thats that..thery should load when pro tools opens......unless some plug ins...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11-04-2008, 10:13 PM
Replies: 11
Views: 4,466
Posted By dmf
Re: plug in's?

ok sweet ive updated to 7.3.1.....so can anyone break down and give me a clear non jargon explaination how to install plugins correctly etc....do i simply paste them in the pro tools folder?do i need...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10-22-2008, 07:57 AM
Replies: 1
Views: 1,790
Posted By dmf
click track

just using the click track for the first time but can someone tell me how you change the tempo??? im on version le 7.3.1 if that matters.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10-19-2008, 09:06 PM
Replies: 3
Views: 2,223
Posted By dmf
Re: adat 'click' issue

beautiful :-) thats that sorted,thanks flommer.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10-17-2008, 10:33 PM
Replies: 3
Views: 2,223
Posted By dmf
adat 'click' issue

i'm having a prob with adat going through my protools..there is a constant click when record is engaged...seems to click exactly every second?anyone help please???.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 09-30-2008, 01:47 PM
Replies: 9
Views: 5,085
Posted By dmf
Re: Daisy Chaining?

so can u daisychain two 002 racks lets say for more inputs???or is there an easier way(other than adat).
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 09-13-2008, 09:45 PM
Replies: 11
Views: 4,466
Posted By dmf
Re: plug in's?

yeah ive already updated to 6.4 but i have the same issue when i got to open or start a new track..just crashes the pc...and its a carillon so no issues with it being unable to cope.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 09-11-2008, 08:00 PM
Replies: 11
Views: 4,466
Posted By dmf
plug in's?

hi there,new poster so forgive me if theres a thread elsewhere.I was wondering is the anywhere to get free plug in downloads orrrr do you guys share??? im new to this so any help would be very very...
Showing results 1 to 24 of 24

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 10:49 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com