Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 8 of 8
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: j.brantley
Forum: Digidesign Hardware & Software 05-30-2018, 03:14 PM
Replies: 1
Views: 4,802
Posted By j.brantley
Running a UAD Twin

Must I have a newer IMac to run a UAD Apollo Twin?


Sent from my iPhone using Tapatalk
Forum: General Discussion 05-23-2018, 05:01 PM
Replies: 3
Views: 1,697
Posted By j.brantley
Re: Avalon 737 or 747?

Ty!! You always give just what I need to help evaluate future gear!!

I’m installing a Digi Sync Clock to help with PT10HD popping and clicking issues but my Mac is not recognizing it! Do you...
Forum: General Discussion 05-23-2018, 07:20 AM
Replies: 3
Views: 1,697
Posted By j.brantley
Avalon 737 or 747?

Wanting outboard unit for kick and vocal chain. Thoughts?


Sent from my iPhone using Tapatalk
Forum: Pro Tools 10 05-14-2018, 07:54 PM
Replies: 5
Views: 1,879
Posted By j.brantley
Re: PT10HD connection issues.

I’m so much closer!!! I can see signal coming through finally. Now to get from the 1&2 out and bring up to Presonus Central Station.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Forum: Pro Tools 10 05-14-2018, 11:18 AM
Replies: 5
Views: 1,879
Posted By j.brantley
Re: PT10HD connection issues.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180514/4358ed76e25e1b477dc8a1d4e2033046.jpg


Sent from my iPhone using Tapatalk
Forum: Pro Tools 10 05-14-2018, 11:14 AM
Replies: 5
Views: 1,879
Posted By j.brantley
Re: PT10HD connection issues.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180514/dc1fd006e2de0b09a657a22915180c00.jpg


Sent from my iPhone using Tapatalk
Forum: Pro Tools 10 05-14-2018, 11:13 AM
Replies: 5
Views: 1,879
Posted By j.brantley
Re: PT10HD connection issues.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180514/1f615e2ea3484c4368a1416d47837cc0.jpg

I’m not seeing an option for analog 1 etc to match yours


Sent from my iPhone using Tapatalk
Forum: Pro Tools 10 05-07-2018, 05:09 PM
Replies: 5
Views: 1,879
Posted By j.brantley
PT10HD connection issues.

I am trying to connect a Focurite Octo Pre with my 192 digital interface!
I’m also using a Presonus Central Monotoring System to monitor. My system is recognizing the 192 but no signal is showing...
Showing results 1 to 8 of 8

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 12:08 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com