Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 27
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: alhardy
Forum: Pro Tools 2018 03-11-2019, 10:31 AM
Replies: 0
Views: 449
Posted By alhardy
Protools shifts recorded audio early

This is crazy:

I record a track into a native system to an audio click
Meanwhile I output the native system to my other HD rig and record that at the same time.

This way I can compare what...
Forum: macOS 03-04-2019, 05:51 AM
Replies: 11
Views: 1,663
Posted By alhardy
Re: Recorded track gets moved ahead PT2018

Yeah, I'm always worried when upgrading OSX.

Might try.
Forum: macOS 03-04-2019, 04:43 AM
Replies: 11
Views: 1,663
Posted By alhardy
Forum: macOS 03-01-2019, 12:27 PM
Replies: 11
Views: 1,663
Posted By alhardy
Re: Recorded track gets moved ahead PT2018

I did a phase test, guitar cancels out if I move it ahead of 382 samples at 44.1
Forum: macOS 03-01-2019, 12:05 PM
Replies: 11
Views: 1,663
Posted By alhardy
Re: Recorded track gets moved ahead PT2018

Thanks for helping out man.



No I only have my main HD system PT8 in the studio, but nothing to test beside the 2i2. The drivers aren't avail according to focusrite since the interface is...
Forum: macOS 03-01-2019, 11:09 AM
Replies: 11
Views: 1,663
Posted By alhardy
Re: Recorded track gets moved ahead PT2018

Thanks for the reply Bscout, buffer was low 64.



What I mean is what I hear while I'm tracking is not what I hear when listening to it played back.



In fact the timing on the mixed...
Forum: macOS 03-01-2019, 10:44 AM
Replies: 11
Views: 1,663
Posted By alhardy
PT moves recorded audio early. HELP! PT2018

New apartment system with mackbookpro and focusrite 2i2 2ndgen
felt my timing was odd after recored so I did some tests.

playing to a drum audio track I recorded simultaneously:

1) my guitar...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 11-29-2016, 04:54 AM
Replies: 5
Views: 4,139
Posted By alhardy
Re: clock problem!! 3X192 - 888 - 882

I wish I could..

my sys is kinda blocked/maxed out. I would really need the extra card to connect another 8ch of out to consolle, but my PC has only 2 PCIx slots.. and my old G5 is slow as hell...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 11-29-2016, 04:00 AM
Replies: 5
Views: 4,139
Posted By alhardy
Re: clock problem!! 3X192 - 888 - 882

Thank you for your reply!

What you suggested used to work, but now all 192's and 888 are in adifferent room from 882 and I would have to buy a long bnc and pass it through the wall.

I will...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 11-28-2016, 06:41 PM
Replies: 5
Views: 4,139
Posted By alhardy
clock problem!! 3X192 - 888 - 882

Hi, can anybody help with this?

I have 3 192's one 888/24 and a 882

This is how they're connected and set up

192A ----> expansion to 192B
192C ----> Legacy to Y cable to 882 and 888
...
Forum: Artist Series 08-05-2016, 08:41 AM
Replies: 0
Views: 1,967
Posted By alhardy
anybody has drivers for Artist Mix win XP ?

Anybody had experience with this setup ?

Win XP - PT 8 - Euphonix artist mix

Any help appreciated thanks! :(:eek:
Forum: Pro Tools TDM Systems (Win) 02-02-2015, 06:55 AM
Replies: 3
Views: 3,839
Posted By alhardy
New computer setup help !

My computer died, have to replace it.

I run protools HD2 accel 8 on PCIx ports

the only model of MB and CPU I've found compatible at the shop is

ASUS H81M D plus and Intel...
Forum: Pro Tools 9 08-11-2011, 05:46 AM
Replies: 0
Views: 1,513
Posted By alhardy
Acciaccatura in score editor

Hi,

anybody knows how to put acciaccaturas on a protools score (without sibelius)?

Thanks a lot in advance:confused:
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 03-21-2011, 06:28 AM
Replies: 18
Views: 5,320
Posted By alhardy
Re: Midi not recording properly ... timing is off upon playback

I Installed 8.1.1

Timing issue is drastically reduced

It ain't perfect, offset varies from a few to 100samples.

Still, in the audio world, is just phasing and not flamming. Timing is not...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 03-20-2011, 10:13 AM
Replies: 18
Views: 5,320
Posted By alhardy
Re: Midi not recording properly ... timing is off upon playback

I'm on windows and yet didn't install it.

I'm scared to install ANYTHING, when I have a working sys

Maybe this time I'll give it a shot :-)
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 03-19-2011, 06:30 AM
Replies: 18
Views: 5,320
Posted By alhardy
Re: Midi not recording properly ... timing is off upon playback

Hallo,

did you ever solve this issue?

I have the exact same problem and don't know what to to!

Thanks a bunch!
Forum: Pro Tools TDM Systems (Win) 04-15-2009, 06:40 AM
Replies: 3
Views: 3,376
Posted By alhardy
Re: 192, 888/24, 882/20 setup problem

Solved

I restarted the whole system allowing all the interfaces to intialize in reverse clock order (882 888 192) and it all works fine
Forum: Pro Tools TDM Systems (Win) 04-15-2009, 05:38 AM
Replies: 3
Views: 3,376
Posted By alhardy
192, 888/24, 882/20 setup problem

Hi,

Is it possible to run this setup like I'm trying to do?

8 Ins from 192
16 outs from 192 and exp card
8 I/O from 888|24
8 I/O from 882|20

I cannot seem to have the 888 to work,...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 02-23-2006, 05:06 AM
Replies: 3
Views: 1,855
Posted By alhardy
Re: AD8000 not recognized at startup...........HELP!?!

Empty the Trash.......why?

Didn't do that. I'll check and let you know
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 02-22-2006, 02:50 PM
Replies: 3
Views: 1,855
Posted By alhardy
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 02-22-2006, 11:46 AM
Replies: 3
Views: 1,855
Posted By alhardy
AD8000 not recognized at startup...........HELP!?!

I had An adat bridge24 hooked up to a MIX core and needed to swap to an Apogee AD8000

When I removed the adat beidge from the y cable and connected the AD8000 protools started up saying "hardware...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-26-2003, 04:46 AM
Replies: 9
Views: 1,892
Posted By alhardy
Re: cpu indicator floating - 9128

What is your chipset

Ok,
this is my complete hardware:
mobo ecs KTVTA3
chipset via KT333&8233a
2X512DRAM at233
maxtor 40g ata133 for system (2 part)on primary master
maxtor 80G (8megs...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-25-2003, 08:23 PM
Replies: 9
Views: 1,892
Posted By alhardy
Re: cpu indicator floating - 9128

Digi says if you go too far with plugs, cpu can't handle the work. That's a fact.

But if could diminsh the floating, I can run much more plugs.

At the moment this is what I'm doing:

1) Cpu...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-25-2003, 06:27 AM
Replies: 9
Views: 1,892
Posted By alhardy
Re: cpu indicator floating - 9128

By the way,
no ugly D-verb in my sessions, I use the Waves R-verb o trueverb and I use an RME adi8pro converter, but turning it off doesn't change much.

Something that looks usefull is...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-25-2003, 05:53 AM
Replies: 9
Views: 1,892
Posted By alhardy
Re: cpu indicator floating - 9128

Ski and jon,
I'm using an amd athlon 2.4 1gig 233ram, ecs mainboard, two maxtor 40/80 drives, a motor mix on digidesign ports and 2 midi things on a usb midi interface.
Looks like disabling usb...
Showing results 1 to 25 of 27

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 02:36 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com