Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 31
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Slaido
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 04-20-2011, 07:01 AM
Replies: 38
Views: 14,137
Posted By Slaido
Re: asio v.9.0/v.9.0.265 + 002R/003R = broken ASIO..

Digi tell me is the Avid company is working to solve the problems of latest 003R driver... so I calm down and not spend hours tweaking my pc with Windows 7 trying to solve....
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 04-18-2011, 08:00 AM
Replies: 38
Views: 14,137
Posted By Slaido
Re: 8.0.4 + 002R = broken ASIO..

new avid 002/003 driver for windows v.9.265 (or v.9) have some issues...(midi input disappears when click "ok" on asio control panel, and no direct monitoring...)

in my fist case:
- 003R
- MB...
Forum: Windows 04-13-2011, 07:30 AM
Replies: 48
Views: 27,353
Posted By Slaido
Re: Asio problem - Digi003 Rack - Driver vs9.0

I'm not sure that the cubase midi input problem there isn't between new asio driver and protools 8.4....
someone who knows well protools can verify if the problem of "midi input" between the ASIO...
Forum: Windows 04-12-2011, 07:33 AM
Replies: 48
Views: 27,353
Posted By Slaido
Re: Asio problem - Digi003 Rack - Driver vs9.0

I was thinking about a temporary solution ... not the end...:

if I installed "win7 32bit" (no 64bit) I could install the "003 driver v7.4" that I used fine on winxp, or does not work because...
Forum: Windows 04-09-2011, 01:00 PM
Replies: 48
Views: 27,353
Posted By Slaido
Angry Re: Asio problem - Digi003 Rack - Driver vs9.0

thank you all for your answers!....

I did another test ... I have installed "protools 8.0.4" (with integrated digi003 driver) and works well for playback audio tracks and for midi input, I tried...
Forum: Windows 04-06-2011, 08:45 AM
Replies: 48
Views: 27,353
Posted By Slaido
Re: Asio problem - Digi003 Rack - Driver vs9.0

ok I'll try as you say ...

...but I read on the avid website that protools LE interface are not compatible with 64bit ... this might explain some issues?

you have also tried to use windows 7...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 04-05-2011, 02:04 PM
Replies: 0
Views: 2,029
Posted By Slaido
use the 003rack with other Daw apps on Windows 7 64bit

- can I use the 003rack with other Daw apps like Cubase5, in Windows7 64bit (no winxp 32bit) without installing protools !?

- which 003rack asio driver version should I install for do this?
...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-31-2011, 07:21 AM
Replies: 776
Views: 310,876
Posted By Slaido
Re: The Official Unofficial Windows 7 Thread

i've also tried win7sp1...no differences...same problems with the new digi drivers (from 8.0.3 to 9.0.265)

it' only a problem of nu digi drivers!!

hope for an unpdate...!

Thanks
Forum: Windows 03-30-2011, 08:10 AM
Replies: 48
Views: 27,353
Posted By Slaido
Re: Asio problem - Digi003 Rack - Driver vs9.0

thanks...!

direct monitoring don' work...it' a know issue! bad new digi drivers?!

wait the new drivers?
Forum: MIDI 03-29-2011, 06:04 AM
Replies: 65
Views: 19,677
Posted By Slaido
Re: Midi Input Port 'None'

I'm still trying to find an help, or at least understand how to solve my problem beetween my new PC + 003rack + win7 + digi asio driver, and third part audio-midi softwares...like cubase5 and...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-29-2011, 05:54 AM
Replies: 12
Views: 6,056
Posted By Slaido
Re: Need help setup Midi Digi Rack 003

I'm still trying to find an help, or at least understand how to solve my problem beetween my new PC + 003rack + win7 + digi asio driver, and third part audio-midi softwares...like cubase5 and...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-29-2011, 12:56 AM
Replies: 776
Views: 310,876
Posted By Slaido
Re: The Official Unofficial Windows 7 Thread

I'm still trying to find an help, or at least understand how to solve my problem beetween my new PC+003rack+win7+digi asio driver, and third part audio-midi softwares...help!

sorry for my English,...
Forum: Windows 03-28-2011, 07:20 PM
Replies: 48
Views: 27,353
Posted By Slaido
Re: Asio problem - Digi003 Rack - Driver vs9.0

I'm still trying to find an help, or at least understand how to solve my problem...

I state...
(for now I use another desktop PC that I have for three years (assembled with Asus P5K + mb nvidia...
Forum: MIDI 03-27-2011, 02:52 AM
Replies: 14
Views: 5,315
Posted By Slaido
Re: Midi Input not Recognized

I have a midi problem (only software, no hardware), between 003rack and win7

(I never had any problem when I was using "win xp pro sp3"
everything worked perfectly, 003rack, cubase5, midi, audio,...
Forum: Windows 03-23-2011, 01:58 PM
Replies: 48
Views: 27,353
Posted By Slaido
Thumbs up Re: Asio problem - Digi003 Rack - Driver vs9.0

Lessandro thank you so much for your reply ... this reassures me ...
So if I understand you've got the same problem with MIDI 5pin and digi asio driver that I've described?!

is important to...
Forum: Windows 03-22-2011, 08:04 AM
Replies: 48
Views: 27,353
Posted By Slaido
Re: Asio problem - Digi003 Rack - Driver vs9.0

I can confirm my problem with my generic master keyboard with classic midi (5 pin) and digi003 midi input + windows 7 64bit + cubase5 + digi asio driver. this problem there is only with midi 5-pin...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-22-2011, 07:32 AM
Replies: 0
Views: 4,618
Posted By Slaido
003rack+win7-64bit PC+digi asio driver = midi input (5pin) problem!

First my setup:

- digi003rack
- Windows 7 Ultimate-64bit + sp1
PC-assembled (asus P7P55D-E + i5-760 + 4gb ddr3-1600 dualch. + hd SATA3 6Gb/s + ati hd 5450)
- keyboard 1 : roland sh201 usb...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 03-21-2011, 08:26 AM
Replies: 2
Views: 3,208
Posted By Slaido
Re: 003 MIDI Input Problems

have you solved the problem of midi input ?

i have this problem, the "midi in" disappears in cubase 5 for various reasons:

- when i change the sample frequency ("midi in" works only at 44khz...
Forum: MIDI 03-21-2011, 08:22 AM
Replies: 2
Views: 3,439
Posted By Slaido
Re: Problems with MIDI signal (Digi 003)

i'm from italy....sorry for my english...:o
Forum: MIDI 03-21-2011, 08:21 AM
Replies: 2
Views: 3,439
Posted By Slaido
Re: Problems with MIDI signal (Digi 003)

have you solved the problem of midi in with cubase?

i have this problem, the "midi in" disappears in cubase 5 for various reasons:

- when i change the sample frequency ("midi in" works only at...
Forum: Windows 03-21-2011, 07:50 AM
Replies: 48
Views: 27,353
Posted By Slaido
Re: Asio problem - Digi003 Rack - Driver vs9.0

I also installed the "midi I/O driver v.9" from Avid, but the problem is not resolved ...
I can not find and then open the control panel of the Midi I/O drivers, is it installed in win7 ? or is it...
Forum: Windows 03-21-2011, 07:38 AM
Replies: 48
Views: 27,353
Posted By Slaido
Re: Asio problem - Digi003 Rack - Driver vs9.0

I also installed the "midi I/O driver v.9" from Avid, but the problem is not resolved ...
I read the instructions .pdf in the "midi i/o driver".rar, soon I will tell you if it solves ...
Forum: Windows 03-21-2011, 06:58 AM
Replies: 48
Views: 27,353
Posted By Slaido
Re: Asio problem - Digi003 Rack - Driver vs9.0

UPDATE...
I also have a problem with midi digi003 (driver 8.0.4.b) the midi "in " cubase5 disappear for various reasons, perhaps connected to each other:

1) if I open a new project in cubase the...
Forum: Windows 03-17-2011, 01:46 PM
Replies: 48
Views: 27,353
Posted By Slaido
Re: Asio problem - Digi003 Rack - Driver vs9.0

I have a digi 003rack, I used it for 3 years very well, without any problems, working with ASIO (v.7.3) and very good performance with a desktop pc assembled with win xp sp3 32bit (mbAsus P5K) all...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-17-2011, 02:30 AM
Replies: 2
Views: 3,013
Posted By Slaido
Re: 003 + Win 7 64 + 8.0.5 actually works!... for me at least

I have a digi 003rack, I used it for 3 years very well, without any problems, working with ASIO and good performance with a desktop pc assembled with win xp sp3 32bit (motherboard Asus P5K) now I...
Showing results 1 to 25 of 31

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 02:21 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com