Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 176
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: DJ FADE
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 07-12-2012, 12:02 PM
Replies: 8
Views: 4,035
Posted By DJ FADE
Re: How Much I/O Is Possible on HD Native + How to Add More OUTPUTS

so if i wanted to maximize all 64, i'd have two HD I/O plugged in to the native card directly, and two more HD I/O daisy chained to the first two? is that the right configuration?
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 07-12-2012, 12:01 PM
Replies: 8
Views: 4,035
Posted By DJ FADE
Re: How Much I/O Is Possible on HD Native + How to Add More OUTPUTS

cool, this is awesome. looks like i'll be picking up the d/a expansion for the 8x8x8 so i can have more outs. another question - is it possible to replace the digital card on the 8x8x8 and put...
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 07-09-2012, 05:22 PM
Replies: 8
Views: 4,035
Posted By DJ FADE
How Much I/O Is Possible on HD Native + How to Add More OUTPUTS

Just curious how much I/O is possible on one HD Native card? I know that there are two HD ports per card, and I also know that you can daisy chain the Avid HD I/O boxes together. Does that mean I...
Forum: macOS 11-21-2011, 03:33 PM
Replies: 3
Views: 6,404
Posted By DJ FADE
Re: Bus/Send to TRACK not working

pretty sure i just have it set up with the default. and i'm on HD, so there should be a lot available! but that is a great suggestion. i will try to delete a couple and see if that by chance solves...
Forum: macOS 11-21-2011, 03:22 PM
Replies: 3
Views: 6,404
Posted By DJ FADE
Bus/Send to TRACK not working

Sometimes, but not always, when using the SEND or BUS to TRACK option, it will assign the output (and input, on the track you're sending TO), but the paths will be greyed out and inactive. Anyone...
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 11-01-2011, 02:03 PM
Replies: 13
Views: 9,587
Posted By DJ FADE
Re: Early 2008 Mac Pro w/HD Native?

sweet, thanks! i'm on a 3,1
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 11-01-2011, 11:29 AM
Replies: 13
Views: 9,587
Posted By DJ FADE
Re: Early 2008 Mac Pro w/HD Native?

how do i find out if i have 1.1, 2.1, or 3.1?
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 11-01-2011, 11:28 AM
Replies: 13
Views: 9,587
Posted By DJ FADE
Re: Early 2008 Mac Pro w/HD Native?

thank you for posting - i pulled the trigger on hd native and hd i/o.. wish me luck
Forum: Pro Tools 10 10-31-2011, 04:28 PM
Replies: 2
Views: 2,247
Posted By DJ FADE
Re: Elastic Audio Weirdness?

bump. had lots of success using EA for multi track drums in the past, but once in a while get the weird "whoosh" effect in front of the snare
Forum: Pro Tools 10 10-28-2011, 03:00 PM
Replies: 2
Views: 2,247
Posted By DJ FADE
Elastic Audio Weirdness?

Why is Elastic Audio doing this to my drums?! Multi-track drums edited in PT10 with Elastic Audio, rendered in x-form. Bounces below. Same performance, one is raw and one is with the EA rendered. Any...
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 10-28-2011, 12:59 PM
Replies: 13
Views: 9,587
Posted By DJ FADE
Re: Early 2008 Mac Pro w/HD Native?

good info to know! thanks for the heads up. any idea how well the current 2008 mac pro will perform with native?
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 10-27-2011, 11:11 PM
Replies: 13
Views: 9,587
Posted By DJ FADE
Early 2008 Mac Pro w/HD Native?

I have an 8-core Mac Pro from early 2008 (2 x 2.8ghz quad cores).

I am currently running PT10 (NOT hd, NOT hd native).

I have issues tracking anything at low buffer settings once plug in...
Forum: Pro Tools 10 10-26-2011, 04:14 PM
Replies: 3
Views: 2,729
Posted By DJ FADE
Re: Converting Old Sessions to 32 Bit Floating?

bump! anyone have info on this yet? thanks!
Forum: Pro Tools 10 10-22-2011, 03:28 PM
Replies: 7
Views: 10,993
Posted By DJ FADE
Re: ProTools 10+CPTK vs. ProTools 10HD what are the diferences?

i would be curious to learn about this too!
Forum: Pro Tools 10 10-22-2011, 01:46 PM
Replies: 3
Views: 2,729
Posted By DJ FADE
Converting Old Sessions to 32 Bit Floating?

Are there benefits to converting old (PT9) 24 bit sessions to 32 bit floating? I upgraded to PT10 in the middle of a record, so the files were all started in 24 bit, 44.1. Wondering if I should...
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 10-21-2011, 05:23 PM
Replies: 3
Views: 4,661
Posted By DJ FADE
Re: Do I Need Pro Tools HD?

Yeah, if I was going to do the upgrade I'd likely sell the Lynx (and a couple other things) and get HD Native + the HD 16x16 i/o
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 10-21-2011, 04:26 PM
Replies: 3
Views: 4,661
Posted By DJ FADE
Do I Need Pro Tools HD?

New Pro Tools 10 announcement has me wondering if I want to do a software only upgrade (currently PT9) OR if I want to spring for a purchase of an HD Native system.

My current set up is PT9 with...
Forum: macOS 01-27-2011, 10:45 AM
Replies: 10
Views: 4,371
Posted By DJ FADE
Re: pro tools 9 noise floor

sounds like this must be whats happening. i've just never run into it before! i do have lots of plugs running, and most of them with analog switch on, and am hitting the master with compression, so...
Forum: macOS 01-26-2011, 08:41 PM
Replies: 10
Views: 4,371
Posted By DJ FADE
pro tools 9 noise floor

pro tools 9
mac osx 10.6.6
lynx aurora 16 converter

i've never run into this before, but since upgrading to pt9 i'm seeing a ton of white noise showing up in pro tools, even when there's no...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 06-12-2009, 08:21 PM
Replies: 8
Views: 7,647
Posted By DJ FADE
Re: Pro Tools LE 8 Not Writing Send Automation

just trashed prefs and databases... no luck!

any other ideas?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 06-12-2009, 08:04 PM
Replies: 8
Views: 7,647
Posted By DJ FADE
Re: Pro Tools LE 8 Not Writing Send Automation

SAFE button is not engaged. And when I'm on the controller lane for the send level, with automation enabled, it is NOT registering any movements that I make.

So weird! I've done this 1000 times...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 06-12-2009, 07:30 PM
Replies: 8
Views: 7,647
Posted By DJ FADE
Pro Tools LE 8 Not Writing Send Automation

I'm trying to automate a send in Pro Tools LE 8 cs2, on a mac pro, and for some reason it's not working! I put the track in write/touch/latch automation modes, and it's not responding to any of them....
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 01-04-2009, 02:31 PM
Replies: 40
Views: 21,271
Posted By DJ FADE
Re: audio engine play startup deadline

i've tried switching the hw buffer settings. nothing really changed. i tried going to 4 cores to completely isolate one of the processors (thats what i had to do in 7.4), but that didnt really help...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 01-03-2009, 06:33 PM
Replies: 40
Views: 21,271
Posted By DJ FADE
audio engine play startup deadline

getting a weird error after upgrading to ptle 8 on osx. "audio engine play startup deadline was missed" - happens occasionally on a session. won't be able to play again until i quit and relaunch pro...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-26-2008, 08:37 PM
Replies: 5
Views: 12,915
Posted By DJ FADE
Re: negative bars in session

ah! i figured it out.

for anyone else who runs into this problem, use the "move song start" function in "time operations" menu. make sure you select "bars" and make sure you click the check box...
Showing results 1 to 25 of 176

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 10:30 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com