Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 198
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: Farhoof
Forum: Pro Tools 2019 03-25-2020, 05:29 AM
Replies: 30
Views: 950
Posted By Farhoof
Re: Urgent: Serious issue with clip effects

Hi Bob, please check the interface again, the number are incredibly small, I'll admit, but the standard ratio for compression is actually 1.0:1 and not 1.01 (it only even allows for 1 decimal, there...
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 03-23-2020, 04:38 PM
Replies: 87
Views: 9,561
Posted By Farhoof
Re: Avid: new HW?? HDX 8 years old!!!

It would be nice to see a combination of native and dsp mixer. I have plenty of routing paths with native plugins only. There is no need for the mixer here to be dsp going from aux to aux, just let...
Forum: Pro Tools 2019 03-10-2020, 07:07 AM
Replies: 7
Views: 850
Posted By Farhoof
Re: Multi Mono links gone when session moves DSP/NATIVE

Are you also seeing this when all channels are linked or unlinked?
I've never experienced this, but I never link only part of the channels, only either all or none.
Forum: Post - Surround - Video 03-10-2020, 06:05 AM
Replies: 9
Views: 582
Posted By Farhoof
Re: Auto-enable all parameters of ALL plug-ins?

You can ctrl+option+command + mouse click on the "Plug-In Automation Enable" icon on the opened plugin window. No console needed. You still have to manually run by each single plugin though but it...
Forum: Post - Surround - Video 03-10-2020, 05:03 AM
Replies: 6
Views: 1,352
Posted By Farhoof
Re: 2020 PT-Release

Well, aimed at 2020.2 means it's released at 2020.4, but the bugs will be sorted out not before 2020.8, which is released at 2020.10.
Not sure if I am cynical or a realist....
Forum: Pro Tools 2019 02-20-2020, 03:33 AM
Replies: 7
Views: 474
Posted By Farhoof
Re: Reloading a project I just saved 10 mins back..can't find files?

Might be this issue:
https://www.pro-tools-expert.com/home-page/2020/2/5/pro-tools-issue-referencing-the-wrong-audio
Forum: Pro Tools 2019 02-20-2020, 03:30 AM
Replies: 7
Views: 398
Posted By Farhoof
Re: Video engine problem

Same here on a mac. 2019.12 is way too buggy for me, I rolled back to 2019.6 which has no video engine issues for me.
If it wasn't for a buggy 'back and play' function I would even roll back to...
Forum: Post - Surround - Video 02-12-2020, 03:46 AM
Replies: 11
Views: 1,146
Posted By Farhoof
Re: Buggy clip-fx?

I use clip fx all the time and haven't noticed any issues regarding copy/pasting, though I exclusively use the menu from the alt+6 window (which programmed on my mouse for quick access).
Performance...
Forum: Post - Surround - Video 02-07-2020, 02:16 AM
Replies: 6
Views: 1,352
Posted By Farhoof
Re: 2020 PT-Release

It's aimed at 2020.2
Forum: Post - Surround - Video 01-29-2020, 02:26 AM
Replies: 21
Views: 2,488
Posted By Farhoof
Re: Mac Mini 2018 for Post - opinions

Are you getting these since using Protools 19.5 or later?
I'm experiencing a lot of cpu errors since 19.5 and later, without any changes to my other hard- and software. It seems Protools related to...
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 01-22-2020, 03:56 AM
Replies: 53
Views: 5,184
Posted By Farhoof
Re: NAMM new HDX or nothing!!!

I asked a (afaik) well informed Avid rep last week about an HDX successor. Said there was nothing on the horizon, or at least not high priority or anything soon.

Personally I wouldn't invest in...
Forum: Pro Tools 2019 01-08-2020, 02:53 AM
Replies: 10
Views: 975
Posted By Farhoof
Re: Automation doesn't follow fade adjustment.

Confirmed and logged,
also affects panning and (probably) other automation.
Rolling back to 2019.6.
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 01-07-2020, 07:59 AM
Replies: 43
Views: 4,335
Posted By Farhoof
Re: EuControl 19.12 responsiveness/lag

I'm still having issues, both Eucon 19.12 and 19.12.1.
When pressing play and moving faders, the fader movement starts writing only after 2-3 seconds. The writing itself is not delayed, it just...
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 01-07-2020, 01:03 AM
Replies: 46
Views: 5,869
Posted By Farhoof
Re: .ptx file corruption-missing audio and video files- no way to relink-

It seems to me if there is a crash it is _because_ of the corruption, not the other way around. Otherwise the session backups would be ok. So we are always too late if it occurs.
Forum: Pro Tools 2019 12-23-2019, 02:06 AM
Replies: 21
Views: 1,403
Posted By Farhoof
Re: Master fader on an aux signal flow?

Yes this works, but keep in mind, the inserts on a master fader are not delay compensated. Also, keep in mind, the volume of the master fader applies BEFORE the inserts on the master fader (hence the...
Forum: Post - Surround - Video 12-19-2019, 06:59 AM
Replies: 24
Views: 8,337
Posted By Farhoof
Re: Pro Subharmonic Issues

Just checked with PT 2019.12 and Subharmonic 18.8.
It's still broken when using native. DSP is still ok.

Sigh.... now with Revibe DSP being broken, video engine broken, region wide volume...
Forum: Post - Surround - Video 12-10-2019, 05:32 AM
Replies: 40
Views: 7,316
Posted By Farhoof
Re: Bug in new video engine 2019.10

I'm seeing this as well now,
not random loops though, it seems related to selection where I copy/pasted to or wrote automation to in preview mode. The loop is exactly a certain selection I made.
...
Forum: AAX Plug-ins 12-06-2019, 03:12 AM
Replies: 4
Views: 510
Posted By Farhoof
Re: Revibe Early Reflection bug, can anyone confirm?

Further testing shows the ER will always jump to the first setting in it's category.

I can't test version 18.8 as it's installer seems offline.
AFAIK version 18.1 and earlier has different issues...
Forum: AAX Plug-ins 12-05-2019, 03:39 PM
Replies: 4
Views: 510
Posted By Farhoof
Re: Revibe Early Reflection bug, can anyone confirm?

Thanks my fellow bug hunter!
Guess it's my turn to start a support ticket...
Forum: AAX Plug-ins 12-05-2019, 08:58 AM
Replies: 4
Views: 510
Posted By Farhoof
Re: Revibe Early Reflection bug, can anyone confirm?

Update:

Just found out it's only switching when using Revibe on DSP. NOT as native. So a HDX rig is needed to confirm...
Forum: AAX Plug-ins 12-05-2019, 08:41 AM
Replies: 4
Views: 510
Posted By Farhoof
Revibe Early Reflection bug, can anyone confirm?

I'm running into an issue, hoping anyone can confirm,
using some settings in Revibe, the ER setting sometimes changes after offline bouncing. Revibe version 18.10 and Protools Ultimate 2019.6 and...
Forum: Post - Surround - Video 12-05-2019, 01:49 AM
Replies: 3
Views: 551
Posted By Farhoof
Re: BUG - Incorrect subpaths when using "New Track" in Send or Output menu

Confirmed, PT Ultimate 2019.10 AND 2018.12 Ultimate (both HDX / macos 10.12.6)
Forum: Pro Tools 2019 12-02-2019, 02:44 AM
Replies: 10
Views: 975
Posted By Farhoof
Re: Automation doesn't follow fade adjustment.

Automation used to move along with the fade as long as the automation was at the fades edges. This behavior is new since 2019.10. I regard this as a bug. A big one.
Forum: Licensing & Accounts 11-28-2019, 08:12 AM
Replies: 84
Views: 9,862
Posted By Farhoof
Forum: Post - Surround - Video 11-11-2019, 05:37 AM
Replies: 29
Views: 3,639
Posted By Farhoof
Re: Error -20021

I've never seen this happen on any of our rigs, ranging from 12.8.3 to 2019.6, macos 10.12.6.
Though we hardly use the channel strip, maybe just a few tracks but most are still eq7 (old habits) and...
Showing results 1 to 25 of 198

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 01:21 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com