Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 11 of 11
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: deezy3791
Forum: Pro Tools SE and Essential (Win) 06-01-2011, 04:47 PM
Replies: 0
Views: 2,387
Posted By deezy3791
Data Error: 009060

What does this mean please help.

Everytime it happens it messes with the audio track and makes it scratchy and weird sounds happen.
Forum: Pro Tools SE and Essential (Win) 02-16-2011, 08:14 AM
Replies: 1
Views: 3,162
Posted By deezy3791
Re: Hearing static when recording and during playback

Ya dude, it does that. When you export it though, it should'nt have that static in the file. Its stupid I know.
Forum: Pro Tools SE and Essential (Win) 02-16-2011, 08:08 AM
Replies: 7
Views: 4,101
Posted By deezy3791
Re: Playback has reached the end of the session

Ok, looks like they won't take it back because of their 60 day policy.

Why in the hell do you guys package the MobilePre (that works with vista), and Pro Tools SE that doesnt work with Vista?
...
Forum: Pro Tools SE and Essential (Win) 02-10-2011, 11:43 AM
Replies: 7
Views: 4,101
Posted By deezy3791
Re: Playback has reached the end of the session

Wow really? I'm about to go have a bitch-fit at Guitar Center then.

It still works though, you just have to find ways around it.
Forum: Pro Tools SE and Essential (Win) 02-09-2011, 08:41 AM
Replies: 8
Views: 13,230
Posted By deezy3791
Re: Pro tools SE h/w buffer size

I found that making a new project folder on the desktop helps with this issue.
Forum: Pro Tools SE and Essential (Win) 02-09-2011, 08:34 AM
Replies: 7
Views: 4,101
Posted By deezy3791
Re: Playback has reached the end of the session

Thanks for replying man, here's what I'm working with:

Campaq Presario CQ60
Windows Vista Home Premium
32-bit
Intel Celeron Processor 900@2.20GHz 2.19 GHz
3gb Ram
Forum: Pro Tools SE and Essential (Win) 02-04-2011, 11:37 AM
Replies: 7
Views: 4,101
Posted By deezy3791
Exclamation Playback has reached the end of the session

If you've seen this message window pop up, then you might know my pain.

It seems like everytime that I go back into a project file to edit, it will throw up this message window saying "Playedback...
Forum: Pro Tools SE and Essential (Win) 01-29-2011, 12:39 PM
Replies: 14
Views: 5,478
Posted By deezy3791
Re: static in play back (with computer specs)

You have no signal coming through?

Did you set which input your using on the recording track? It is a no-brainer, but sometimes I'll over-look something as simple as that.
Forum: Pro Tools SE and Essential (Win) 01-27-2011, 01:47 PM
Replies: 11
Views: 4,790
Posted By deezy3791
Re: Static when platback after audio recording with music track

Is this just a playback issue in pro tools? If so, I have the same problem, and yes it is very annoying. The good thing is, when you export it into a .wav file, there is no more static! It sounds...
Forum: Pro Tools SE and Essential (Win) 01-27-2011, 01:39 PM
Replies: 1
Views: 2,465
Posted By deezy3791
Re: Audio Input Monitoring

If you have the track "armed" for recording, it should send live audio through. Then all you have to do is press play (just don't hit the recording button next to the play button) and you should be...
Forum: Pro Tools SE and Essential (Win) 01-27-2011, 01:30 PM
Replies: 8
Views: 13,230
Posted By deezy3791
Re: Pro tools SE h/w buffer size

I have had this problem too.

It started doing that, then it just stopped. I really don't know what to tell you other than to "ride it out".

You might want to take the audio files you have...
Showing results 1 to 11 of 11

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 03:46 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com