Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 8 of 8
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: ZDF
Forum: macOS 01-14-2013, 03:47 PM
Replies: 0
Views: 2,463
Posted By ZDF
PT 9.0.6 Start/Stop Issue and Plug-in Instrument Issue

Hey all,

This may have been covered before but I'm tired of looking through past threads. I just updated to PT9.0.6 and that was a mistake! Before the update, all was fine. I already purchased...
Forum: macOS 01-14-2013, 03:07 PM
Replies: 6
Views: 2,592
Posted By ZDF
Re: 3rd Gen Mbox not working after driver 1.1.4 instal

I have no idea what he did aside from uninstalling the driver, performing a special restart of my macbook and reinstalling the driver...wish I could be more specific, sorry!
Forum: macOS 01-04-2013, 02:25 PM
Replies: 6
Views: 2,592
Posted By ZDF
Re: 3rd Gen Mbox not working after driver 1.1.4 instal

Problem solved! I just purchased a support code and called in. Avid was on the phone with me for about 30min. I let them take over my system remotely and he managed to uninstall the drivers and...
Forum: macOS 01-03-2013, 04:20 PM
Replies: 6
Views: 2,592
Posted By ZDF
Re: 3rd Gen Mbox not working after driver 1.1.4 instal

Great! I'm so glad I messed with something that was working fine:( Thanks for the info!!
Forum: macOS 01-03-2013, 03:57 PM
Replies: 6
Views: 2,592
Posted By ZDF
3rd Gen Mbox not working after driver 1.1.4 instal

Can't believe I did this but I just updated PT9 and drivers for 3rd gen Mbox even though all was working fine(except 3rd gen Mbox clock was too slow but I gave up on that). Now PT can't find the...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 09-08-2010, 04:05 PM
Replies: 4
Views: 2,785
Posted By ZDF
Re: MBOX2Pro won't power on anymore!!

Yep, I've tried a different cable, different adapter, straight into the macbook, daisy chained, etc. I've tried reinstalling PT and only installing PT 8.0.3, and still no love from the mbox. I'm on...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 09-08-2010, 03:11 PM
Replies: 4
Views: 2,785
Posted By ZDF
Re: MBOX2Pro won't power on anymore!!

Thanks so much for your help! I thought my rig info would show up. Anyway, here's what I'm using:

MacBookPro i7 2.66ghz with 4G ram OS X10.6.4 using PT LE 8.0.4

I AM using a daisy chain from...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 09-08-2010, 12:03 PM
Replies: 4
Views: 2,785
Posted By ZDF
MBOX2Pro won't power on anymore!!

Hey all, thanks for your help! Yesterday my mbox2pro worked like a charm, today no power, i've tried everything. This is my chain:
Mbookpro-500G...
Showing results 1 to 8 of 8

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 09:34 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com