Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 12 of 12
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: whsi
Forum: Pro Tools | Duet & Pro Tools | Quartet 01-09-2019, 09:58 AM
Replies: 5
Views: 101,855
Posted By whsi
Re: Virtual Instrument cause Duet input latency soar

Thank you for your reply.

cpu: i7 4790k

mem: 32g

Libraries are in samsung 950 pro, m2 version, 1.6gb/s reading measured by samsung ssd tool.

There is another raid 0 drive, used to store...
Forum: Pro Tools | Duet & Pro Tools | Quartet 01-09-2019, 06:22 AM
Replies: 5
Views: 101,855
Posted By whsi
Re: Virtual Instrument cause Duet input latency soar

The pt version is 12.
The VIs I notice the issue include vsl synchron piano, garrtian libraries, and kontakt libraries.
Forum: Pro Tools | Duet & Pro Tools | Quartet 01-08-2019, 10:40 PM
Replies: 5
Views: 101,855
Posted By whsi
Virtual Instrument cause Duet input latency soar

Hi,

I have been using duet for 3 years.

But the input latency increases sharply just after I load some virtual instrument.

Both input and output latency of buffer size of 64 is about 3.0X...
Forum: Pro Tools | Duet & Pro Tools | Quartet 04-28-2016, 07:46 AM
Replies: 4
Views: 7,528
Posted By whsi
Re: Duet, 64 buffer missing

I found the problem.

System default sound device is set to duet. Change the system sound device to the onboard audio device, then 64 buffer returns.
Forum: Pro Tools | Duet & Pro Tools | Quartet 04-23-2016, 01:44 AM
Replies: 4
Views: 7,528
Posted By whsi
Duet, 64 buffer missing

Hi,

First of all, English is not my native language. Please forgive me if I make any mistake.

The minimum buffer of asio is 128 under 44.1k and 96k sample rate in pro tools.

I cannot find...
Forum: Getting Started 11-14-2014, 07:56 AM
Replies: 6
Views: 2,614
Posted By whsi
Re: Issu of registration

Thanks a lot.

:-)
Forum: Getting Started 11-14-2014, 02:46 AM
Replies: 6
Views: 2,614
Posted By whsi
Re: Issu of registration

Thank you for your reply.

My account on avid is whsikf@126.com

Would you please help me again
Forum: Getting Started 11-13-2014, 03:49 AM
Replies: 6
Views: 2,614
Posted By whsi
Forum: Getting Started 11-13-2014, 12:37 AM
Replies: 6
Views: 2,614
Posted By whsi
Issu of registration

Hi,

First of all, English if not my native language. Please forgive me if I make any mistake.

I want to crossupgrade pt mp 9 to 11 for $199 this time.

But after registering my pt mp 9 on...
Forum: Windows 02-10-2014, 04:15 PM
Replies: 5
Views: 2,992
Posted By whsi
Re: Performance of Pro Tools in multi cores seems the same as in single core

Thanks for the tips.

Disabling a core really dose help.

And I found what caused the issue.

I insert the iLok into another USB port, the problem is gone.

Thank you again for your help.
Forum: Windows 02-08-2014, 04:35 PM
Replies: 5
Views: 2,992
Posted By whsi
Re: Performance of Pro Tools in multi cores seems the same as in single core

Hi mikeyman,

Thank you for your reply.

I disabled core parking following tutorial on youtube.

But it seems not what causes the issue.

The behavior remains the same.
Forum: Windows 02-08-2014, 05:45 AM
Replies: 5
Views: 2,992
Posted By whsi
Performance of Pro Tools in multi cores seems the same as in single core

English is not my native language, please forgive me if I made any mistake.

I tested PT 10 and PT MP 9 under Windows 8 and Windows 7.

The performance remains the same no matter how many Host...
Showing results 1 to 12 of 12

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 10:01 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com