Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 3 of 3
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: DMK360
Forum: Storage Subsystems 09-16-2006, 02:39 PM
Replies: 1
Views: 1,366
Posted By DMK360
Mac Pro Mac OS 10.4.7 + LE 7.1.1 Audio Volume prob

Hi,
I tried the Workplace suggestion along with reformatting my 250 gb Acom Data firewire drive (sucky drive) and deleting databases files and all but I still get the same "not an audio...
Forum: Storage Subsystems 09-16-2006, 02:37 PM
Replies: 47
Views: 43,847
Posted By DMK360
Re: Playback and Record Volume messages - read thi

Hi,
I tried the above Workplace suggestion along with reformatting my 250 gb Acom Data firewire drive (sucky drive) but I still get the same "not an audio playback/recording volume" message. Only...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-21-2006, 09:31 PM
Replies: 1
Views: 1,258
Posted By DMK360
A/B Monitoring on Digi 002?

Hi guys,
Is it possible? I have a pair of Event 8XLs and I just picked up a pair of NS10s that I want to use to reference/mix with. I just don't see monitoring inputs in the back of my 002 rack. I...
Showing results 1 to 3 of 3

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 04:00 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com