Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 138
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: mfleming
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12-23-2010, 08:58 PM
Replies: 3
Views: 1,613
Posted By mfleming
Re: Would like to switch to Mac. Is this Mac Pro enough to run PTLE9 well?

Thanks for the info. Much appreciated.

Is there an audio card I'll need to buy on the Mac, or is just the standard setup fine?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12-23-2010, 04:38 PM
Replies: 3
Views: 1,613
Posted By mfleming
Would like to switch to Mac. Is this Mac Pro enough to run PTLE9 well?

I'm running Protools LE on a PC now and would like to switch over to a Mac Pro I have, and would like to know if this is enough of a system to run Protools LE 9 all out on, along with a variety of...
Forum: General Discussion 08-10-2009, 02:23 PM
Replies: 0
Views: 1,655
Posted By mfleming
Exclamation Is Antares (Auto-Tune) going out of business, or does their support simply suck?

We've got Auto-Tune and had to rebuild the PC on which it is installed, because the motherboard fried. Now the product will not authorize, thinking we are installing it on another system. We go...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 07-01-2009, 12:06 PM
Replies: 12
Views: 6,651
Posted By mfleming
Re: Warning: The nightmare of IE8 and PTLE

You are absolutely right! I missed it.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 07-01-2009, 08:16 AM
Replies: 12
Views: 6,651
Posted By mfleming
Exclamation Warning: The nightmare of IE8 and PTLE

Do not, for any reason, let IE8 on your Windows system. At least on your XP system, like I did.

I had a burned out motherboard, so I replaced it and the CPU. After that, with a repair of Windows...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 06-29-2009, 03:38 PM
Replies: 5
Views: 2,891
Posted By mfleming
Re: Anything I should know about before uninstalling/reinstalling PTLE 7?

Well, I go tthe answer to my question. I just did option #3 and did it exactly as you said. However, it's still trying to load plugins and still gets stuck on one. I guess I have to go through and...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 06-29-2009, 03:19 PM
Replies: 5
Views: 2,891
Posted By mfleming
Re: Anything I should know about before uninstalling/reinstalling PTLE 7?

Thank you. I'm going to try this. But question: If I do option 3, will all plugins that are now installed, be "disconnected" to Protools? Or are you saying I need to go and uninstall all of them...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 06-29-2009, 02:04 PM
Replies: 5
Views: 2,891
Posted By mfleming
Anything I should know about before uninstalling/reinstalling PTLE 7?

After upgrading the motherboard and CPU (both Digi-approved hardware). reinstalled XP Home, on my PT LE 7 002 Rack sysem, I'm having problems when loading the PTLE. It hangs at loading a plugin...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 06-26-2009, 08:05 PM
Replies: 8
Views: 3,082
Posted By mfleming
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 06-26-2009, 04:56 PM
Replies: 8
Views: 3,082
Posted By mfleming
Re: Please point to to where I can re-download my PTLE7 setup file? Store won't help.

Yes. Here is the entire page. And customer support even requested my log in info and could not give me an answer other than "call us" which of course does not work when on hold for so long and then...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 06-26-2009, 04:26 PM
Replies: 8
Views: 3,082
Posted By mfleming
Re: Please point to to where I can re-download my PTLE7 setup file? Store won't help.

Great. Now the store is closed. Busy lines all day, now closed at 4:15.

I've tried since teh beginning of the week back and forth to just have customer service tell me where the download link is...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 06-26-2009, 03:44 PM
Replies: 8
Views: 3,082
Posted By mfleming
Re: Please point to to where I can re-download my PTLE7 setup file? Store won't help.

I found it. It shows my orders, one of which is PTLE7 Upgrade Plus. However under Registered Downloads, it says "none."
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 06-26-2009, 03:38 PM
Replies: 8
Views: 3,082
Posted By mfleming
Re: Please point to to where I can re-download my PTLE7 setup file? Store won't help.

Thanks for you reply. I don't see a link for MyDigi. Can you tell me exactly where that is? I see: view cart (http://store.digidesign.com/us/index.cfm?page=shopping_cart/shopping_cart) | ...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 06-26-2009, 02:36 PM
Replies: 8
Views: 3,082
Posted By mfleming
Please point to to where I can re-download my PTLE7 setup file? Store won't help.

Can someone please help me with something that should be easy, but I'm not getting any help from the Digistore, after many emails (and I stay too long on hold to get help via the phone)?

A few...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 06-22-2009, 10:04 AM
Replies: 30
Views: 11,581
Posted By mfleming
Re: Swapped in new motherboard/CPU and my perfect LE system now give me H/W Buffer er

Tom, thanks for the response. I'd appreciate if you or anyone else reading this thread could respond to the question the person rebuilding my system has asked me to ask you all.

His comments and...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 06-21-2009, 10:26 PM
Replies: 30
Views: 11,581
Posted By mfleming
Re: Swapped in new motherboard/CPU and my perfect LE system now give me H/W Buffer er

Okay, new guts for the system: I am planning on ordering these to replace a blown motherboard. Anyone see any compatibility problems with this for an XP PT LE 7.0 system?

Biostar T41-A7...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 06-21-2009, 08:05 PM
Replies: 1
Views: 2,192
Posted By mfleming
Is Biostar T41-A7 motherboard and Core 2 Duo E7400 a compatible system for PTLE 7.0?

I am planning on ordering these to replace a blown motherboard. Anyone see any compatibility problems with this for an XP PT LE 7.0 system?

Biostar T41-A7...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 06-19-2009, 12:23 PM
Replies: 30
Views: 11,581
Posted By mfleming
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 06-19-2009, 09:04 AM
Replies: 30
Views: 11,581
Posted By mfleming
Re: Swapped in new motherboard/CPU and my perfect LE system now give me H/W Buffer er

Hang on a sec. I searched all around for VIA chipset and PR LE and the 002 Rack. Everything talks about "mixed chipsets from AMD plus VIA combined" They never mention just VIA chipsets. I'm not...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 06-19-2009, 07:15 AM
Replies: 30
Views: 11,581
Posted By mfleming
Re: Swapped in new motherboard/CPU and my perfect LE system now give me H/W Buffer er

Hey, what if I simply bought another of the EXACT same motherboard I had before and put that in:
...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 06-19-2009, 07:07 AM
Replies: 30
Views: 11,581
Posted By mfleming
Re: Swapped in new motherboard/CPU and my perfect LE system now give me H/W Buffer er

Thanks guys.

Now, I just can't figure out where to download a copy of PT LE 7.0. Can someone help me out on that one?

Thanks.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 06-18-2009, 08:48 PM
Replies: 30
Views: 11,581
Posted By mfleming
Re: Swapped in new motherboard/CPU and my perfect LE system now give me H/W Buffer er

We swapped put the board/processor and kept the C drive as is except he reinstalled XP drivers (he doesn't know anything about Protools, and I never asked him to do more).

Should I simply...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 06-18-2009, 06:24 PM
Replies: 30
Views: 11,581
Posted By mfleming
Re: Swapped in new motherboard/CPU and my perfect LE system now give me H/W Buffer er

Thank you. Just so I'm clear, not so much the mismatch (but maybe), but definitely Pro Tools just does not like VIA chipsets?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 06-18-2009, 06:12 PM
Replies: 30
Views: 11,581
Posted By mfleming
Re: Swapped in new motherboard/CPU and my perfect LE system now give me H/W Buffer er

Bummer. Just bought this and had it overnighted to me (we have no stores in our area to buy any).

Is it also a solution to pop a different processor on to this motherboard?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 06-18-2009, 05:58 PM
Replies: 30
Views: 11,581
Posted By mfleming
Re: Swapped in new motherboard/CPU and my perfect LE system now give me H/W Buffer er

Okay, it was an Intel motherboard: model D865PERL

The new chipset is from VIA.
Showing results 1 to 25 of 138

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 08:24 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com