Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 194
Search took 0.14 seconds.
Search: Posts Made By: tj7
Forum: Pro Tools 12 02-02-2019, 06:51 PM
Replies: 13
Views: 3,570
Posted By tj7
Re: Presonus Quantum 2 + Monitoring Latency - Solution here?

Gah. Ok. Thanks for clarifying.

Well, at least the info and clarification is now in this thread, easy to find etc for the next person in my situation...
Forum: Pro Tools 12 02-02-2019, 05:56 PM
Replies: 13
Views: 3,570
Posted By tj7
Re: Presonus Quantum 2 + Monitoring Latency - Solution here?

LLM + PT 12+ Quantum question aside (surely there's at least a fix for this?)

At this thread below I have noted that some folks have found cheap mixers just to monitor directly with:
...
Forum: Pro Tools 12 02-02-2019, 05:45 PM
Replies: 13
Views: 3,570
Posted By tj7
Re: Presonus Quantum 2 + Monitoring Latency - Solution here?

Gosh. This is a bit of a shock... I guess silly me for presuming this interface would do at least what a 003 does... (unless there is a LLM solution, see my previous comment).

Buying yet more...
Forum: Pro Tools 12 02-02-2019, 05:39 PM
Replies: 13
Views: 3,570
Posted By tj7
Re: Presonus Quantum 2 + Monitoring Latency - Solution here?

This is possibly exactly what I want to use, then.

Does anyone know why LLM is not working with PT 12 + Quantum?
Forum: Pro Tools 12 02-01-2019, 06:50 PM
Replies: 13
Views: 3,570
Posted By tj7
Re: Presonus Quantum 2 + Monitoring Latency - Solution here?

Bump... statistically there should be at least one other PT12 / Quantum user here... somewhere...
Forum: Pro Tools 12 01-29-2019, 09:09 PM
Replies: 13
Views: 3,570
Posted By tj7
Re: Presonus Quantum 2 + Monitoring Latency - Solution here?

Thanks for the comment!

Re: "Buffer: 1024 samples[COLOR=Blue] I think this is the problem."

I'm confused... I did explain in my post that under my previous settings with the 003, using buffer...
Forum: Pro Tools 12 01-29-2019, 06:42 PM
Replies: 13
Views: 3,570
Posted By tj7
Presonus Quantum 2 + Monitoring Latency - Solution here?

Aside from having this specific issue to work through, I imagine that I am not the only Presonus Quantum 2 user here, so figured it made sense to have this thread as a place to clear up the mess of...
Forum: FireWire and USB Audio Interfaces (Mac) 01-10-2019, 03:37 PM
Replies: 4
Views: 70,094
Posted By tj7
Re: DIGI003 All lights on, suddenly stopped functioning

I have left them a message.
They did not respond.
Forum: FireWire and USB Audio Interfaces (Mac) 01-07-2019, 12:50 PM
Replies: 4
Views: 70,094
Posted By tj7
Re: DIGI003 All lights on, suddenly stopped functioning

I'm prepared to replace the unit but the power supply is fine. My lights stay *on*... but I just don't think I am the only person in the world this has happened to, so wanting to research the prob...
Forum: FireWire and USB Audio Interfaces (Mac) 01-06-2019, 11:18 PM
Replies: 4
Views: 70,094
Posted By tj7
DIGI003 All lights on, suddenly stopped functioning

Have googled...

Digi003R (Black Lion Modded)
Mac 10.12 (irrelevant because the unit has stopped working independently of my computer)

When switched on, it should "click", lights on briefly,...
Forum: Pro Tools 12 10-08-2018, 05:16 PM
Replies: 13
Views: 2,373
Posted By tj7
Re: PT12 records tracks with latency.

Ok, it looks like I've knocked this on the head thanks to some very sensible questions asked in this thread.

With playback engine set to my 003R and buffer size of 1024 samples and 24GB cache: ...
Forum: Pro Tools 12 10-06-2018, 06:41 PM
Replies: 13
Views: 2,373
Posted By tj7
Re: PT12 records tracks with latency.

Trashed prefs, created new click-track only session.
Here you can see a major latency issue.
Again: Monitoring is FINE.
PT is ADDING latency to the recorded material.
...
Forum: Pro Tools 12 10-06-2018, 05:20 PM
Replies: 13
Views: 2,373
Posted By tj7
Re: PT12 records tracks with latency.

003R, not 002

I do everything inc monitoring through my 003R as per settings and chain described...

The latency which PT is applying to my recorded tracks (again, which is NOT heard during...
Forum: Pro Tools 12 10-06-2018, 05:12 PM
Replies: 13
Views: 2,373
Posted By tj7
Re: PT12 records tracks with latency.

For some reason your questions did not show up until after I bumped, I would not have done so if I had known! I'll answer them now...
Forum: Pro Tools 12 10-06-2018, 04:08 PM
Replies: 13
Views: 2,373
Posted By tj7
Re: PT12 records tracks with latency.

Bump... surely I'm not the only one who has experienced this prob?
Forum: Pro Tools 12 10-05-2018, 09:32 PM
Replies: 13
Views: 2,373
Posted By tj7
Re: PT12 records tracks with latency.

0
0
321

http://i63.tinypic.com/2rndfz4.png

I've no idea what to do with this... again, I'm monitoring with no latency so logically the system should be recording exactly what I am performing....
Forum: Pro Tools 12 10-05-2018, 07:47 PM
Replies: 13
Views: 2,373
Posted By tj7
Re: PT12 records tracks with latency.

I had no idea I could pull numbers... how do I show them?
Forum: Pro Tools 12 10-05-2018, 03:16 AM
Replies: 13
Views: 2,373
Posted By tj7
PT12 records tracks with latency.

System:

PT12.8
Mac Os X Sierra
Digi 003R
Thunderbolt external HD

Previous issues with tracking re: latency when using prev versions of PT: none

Ever since upgrading to 12, I have a...
Forum: AAX Plug-ins 11-16-2017, 03:22 AM
Replies: 9
Views: 9,186
Posted By tj7
Re: Battery 4 - Compatible with Pro Tools 12+?

Ah, that's what I was hoping to hear. Thanks!
Forum: AAX Plug-ins 11-16-2017, 03:17 AM
Replies: 9
Views: 9,186
Posted By tj7
Battery 4 - Compatible with Pro Tools 12+?

Hi, I can see Battery 4 is half price as part of the current NI sale, but before I buy - very ignorant question - just making sure it is compatible with Pro Tools 12+ ? Under the FAQ's it is unclear....
Forum: Pro Tools 12 04-23-2017, 09:35 PM
Replies: 0
Views: 1,423
Posted By tj7
"IO channel count ...changed" > RESTART PROTOOLS error persists under 12.7.1

Just mentioning again. Problem since 12.7.

"IO channel count for current playback device has changed"

Infuriating and requiring restart of Pro Tools that it gives inexplicably when some of us...
Forum: Pro Tools 12 02-11-2017, 02:28 PM
Replies: 15
Views: 4,186
Posted By tj7
Re: Output needs toggling every time you want to hear it - Anyone else?

Thanks. Ok, well it's not a major prob but I hope Avid are aware of it...
Forum: Pro Tools 12 02-10-2017, 08:53 PM
Replies: 15
Views: 4,186
Posted By tj7
Re: Output needs toggling every time you want to hear it - Anyone else?

Update
Trashing prefs does not fix the problem.
Forum: Pro Tools 12 02-06-2017, 11:29 PM
Replies: 4
Views: 3,500
Posted By tj7
Re: "IO channel count for current playback device has changed"

It's only been a problem since 12.7.
I'll have to open a ticket via Avid next time it happens, so I can refer to a clear logfile. Sigh.
Forum: Pro Tools 12 02-06-2017, 12:39 PM
Replies: 4
Views: 3,500
Posted By tj7
Re: "IO channel count for current playback device has changed"

None of the above apply, except that I do have a direct connection to the computer. Hence my "user-having-changed-NOTHING error" statement. I can wrap up a session, close it, then open another and...
Showing results 1 to 25 of 194

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 05:42 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com