Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 11 of 11
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: mwconn@yahoo.com
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10-22-2010, 10:57 AM
Replies: 4
Views: 3,957
Posted By mwconn@yahoo.com
Unable to reacquire hardware

Pro Tools is unable to reacquire hardware because it is in use by another application.
I can not adjust the buffer size.
I don't have any other applications on the computer and am not hooked up to...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-09-2010, 03:47 PM
Replies: 7
Views: 2,187
Posted By mwconn@yahoo.com
Re: MP3 DLL for PT8. windows XP sp1

Many thanks...on that site right now. It should be on my PT 8 Installer DVD, i believe?
Thanks again
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-09-2010, 03:30 PM
Replies: 7
Views: 2,187
Posted By mwconn@yahoo.com
MP3 DII for PT8. windows XP sp1

Can someone navigate me to the proper MP3 DII Codecs for PT 8.0...for Windows XP sp1?
Many thanks
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-27-2010, 03:00 PM
Replies: 25
Views: 7,807
Posted By mwconn@yahoo.com
Re: Slow Starting

Digi startup items and your non essential services?

Like I said, I'm a Mac guy...PC is new to me.
Where might I access these settings?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-27-2010, 02:55 PM
Replies: 25
Views: 7,807
Posted By mwconn@yahoo.com
Re: Slow Starting

No messages but it does progress through a fair amount of plug ins.
I think Tom is on the right path. I just don't know how to deactivate them.
Maybe it has to do with the template sessions...they...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-27-2010, 02:52 PM
Replies: 25
Views: 7,807
Posted By mwconn@yahoo.com
Re: Slow Starting

I don't know. I don't have any third party plugs, just got the software last week. Maybe there's a way to see what is active on start up? I've closed sessions with minimal plug ins to see if that...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-27-2010, 02:48 PM
Replies: 25
Views: 7,807
Posted By mwconn@yahoo.com
Re: Slow Starting

Yeah weird...maybe 3 plug-ins, 4 max.
And this is just launching the program...not loading a session, you know?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-27-2010, 02:43 PM
Replies: 25
Views: 7,807
Posted By mwconn@yahoo.com
Re: Slow Starting

Sorry...
3-4 minutes
PT 8.0 LE on Digi 002
Windows XP sp3 ...2.8 GHz & 3.8 Ram
I'm a Mac guy, so I never had this probblem.
Thanks Tom
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-27-2010, 02:12 PM
Replies: 25
Views: 7,807
Posted By mwconn@yahoo.com
Slow Starting

Does PT 8.0 take a long time to load on you PC users?
I have 2.8 Ghz and 3.7 Gb of Ram.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-18-2010, 05:24 PM
Replies: 3
Views: 2,432
Posted By mwconn@yahoo.com
Re: Can't Open 6.4 LE sessions in 8 LE

So all files need to be saved for both formats.
Thank so much Tom:-)
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-18-2010, 11:46 AM
Replies: 3
Views: 2,432
Posted By mwconn@yahoo.com
Can't Open 6.4 LE sessions in 8 LE

Any ideas on how to open older sessions? I have upgraded from Digi 001, PT 6.4LE on a 10.4 G4 Mac to Digi 002, PT 8LE, on a XP (sp3) Dell 4600?
Thanks
confused
Showing results 1 to 11 of 11

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 02:02 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com