Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 456
Search took 0.03 seconds.
Search: Posts Made By: shamanrock
Forum: Pro Tools 2018 05-12-2018, 06:38 AM
Replies: 0
Views: 1,121
Posted By shamanrock
Pro Tools 2018.4 BUGS NOT 1 person here has any suggestions?

Bugs here to report. Anyone have this problem? Ive had Avid tech still cant fix this to my disbelief.

Pro Tools deletes 90 percent of recorded takes in CLIPS folder though all audio files are...
Forum: Pro Tools 12 08-20-2017, 06:30 PM
Replies: 2
Views: 2,569
Posted By shamanrock
Wow! Pro Tools 12.8 is playing song at Wrong tempo at SLOW SPEED HELP

Wow! What's next?!

This has never happened before.

Pro Tools 12.8 is playing song tempo very slow. How do fix this?

On macbook pro.

Thanks
Forum: Pro Tools 12 08-20-2017, 06:21 PM
Replies: 1
Views: 2,425
Posted By shamanrock
Pro Tools 12.8 Initializing Controllers NOW FREEZING Macbook Pro HELP

Anyone know why this is happening?
Pro tools 12.8 on macbook pro Initializing Controller freezing? Its always something... ugh


Thanks

UPDATE

As I'm writing this it completed its launch...
Forum: Pro Tools 12 05-12-2017, 12:59 AM
Replies: 0
Views: 1,486
Posted By shamanrock
M-Audio Keyboard NOT showing up in Pro Tools 12.7.1 Under Predefined

Under Peripherals M-Audio Keyboard NOT showing up in Pro Tools 12.7.1
under send to?

Under predefined I only have faderport Update Mode NOT Keystation 49es


anyone please advise?

Thank you
Forum: Pro Tools 12 03-09-2017, 05:17 PM
Replies: 5
Views: 2,966
Posted By shamanrock
Re: Why Can't I bounce A Stereo Track?

Hi

Antelope Orion Studio int Antelope Pure 2 into al stereo hardware int pro tools 12.7.1

Yes I get Stereo signal out of hardware when I use two Mic cables.

I know the problem know its got...
Forum: Pro Tools 12 03-08-2017, 06:12 PM
Replies: 5
Views: 2,966
Posted By shamanrock
Why Can't I bounce A Stereo Track?

Hi

Why can't I bounce a stereo acoustic track to a new stereo track thru hardware? Only one side of the track level shows, not both sides of the track level?

Please advise?

Thank you
Forum: Pro Tools 12 03-03-2017, 07:52 PM
Replies: 0
Views: 1,657
Posted By shamanrock
Pro Tools 12.7.1 BUG with UVI Also Other Issue

Hi,

I just updated to pro tools 12.7.1 but also please note these issues were happing with pro tools 12.7.0 too.


I have on a Instrument track UVI Workstation I recorded midi when I stop pro...
Forum: Pro Tools 12 01-22-2017, 05:58 AM
Replies: 24
Views: 9,434
Posted By shamanrock
Re: AAE error -9173 stronger than ever on PT 12.7?!

H,

You do know I have mine listed right here under system details?

Macbook Pro/MaOS Sierra 10.12.2

Processor 2.8 core i7

Mem 16 GB DDR 3
Forum: Pro Tools 12 01-22-2017, 03:31 AM
Replies: 818
Views: 307,124
Posted By shamanrock
Re: AAE error -9173 stronger than ever on PT 12.5

I'm having the SAME problem with pro tools 12.7! Why I stay loyal to Avid these days is beyond me. :(
Forum: Pro Tools 12 01-22-2017, 03:03 AM
Replies: 24
Views: 9,434
Posted By shamanrock
AAE error -9173 stronger than ever on PT 12.7?!

Has anyone else been seeing their processors at 30-40%, and getting intermittent 100% spikes, that cause drop outs in pro tools 12.7?

It's driving me crazy! I'm not even running pro tools and it's...
Forum: Pro Tools 12 01-09-2017, 01:42 AM
Replies: 5
Views: 4,101
Posted By shamanrock
Re: Faderport 8 anyone else having this problem with pro tools 12.6.1?

Albee!! I just did this before I read you writing here press SHIFT! Yes SHIFT does the trick!! It punches in nicely now!

So far again now that this is working correctly Im really digging the...
Forum: Pro Tools 12 01-03-2017, 04:51 AM
Replies: 5
Views: 4,101
Posted By shamanrock
Re: Faderport 8 anyone else having this problem with pro tools 12.6.1?

Hi,

Yes I'm waiting to hear back from Presonus on this issue.

So far I really like it, especially for the price compared to the over priced Avid Artist Mix series I sold. I'll let you know the...
Forum: Pro Tools 12 12-31-2016, 08:23 PM
Replies: 5
Views: 4,101
Posted By shamanrock
Faderport 8 anyone else having this problem with pro tools 12.6.1?

Hi

Anyone else having this problem with pro tools 12.6.1? Faderport 8 foot pedal is NOT letting me punch in the track. Ive tried two different foot pedals Live wire solution LWS -25 and VFP 1/25....
Forum: Pro Tools 12 12-04-2016, 10:11 PM
Replies: 1
Views: 1,889
Posted By shamanrock
Still Have NOT Received Activation Code Pro Tools 12.6.0

:eek:

Nice tech support Avid. You have me on hold for over 45 minutes then Im transferred over to WRONG department. Then Im told I should get a call back in an hour cause there are NO pro tools...
Forum: Pro Tools 12 11-22-2016, 04:36 AM
Replies: 1
Views: 1,785
Posted By shamanrock
Pro Tools 12.5.2 on Macbook Gone CRAZY like I've Never Seen!

Pro Tools 12.5.2 on Macbook Gone CRAZY like I've Never Seen!

What the heck is going on?!

I was bouncing a track using output 5-6 using my hardware inserts just fine.

Then I noticed during...
Forum: Pro Tools 12 10-20-2016, 04:55 AM
Replies: 8
Views: 6,068
Posted By shamanrock
Re: Audio Files are NOT lining up with Grid!

Hi,

No tempo change. Yes I do use manual tempo. I might have moved song marker. Hmmm?? But rarely.
Forum: Pro Tools 12 10-20-2016, 04:52 AM
Replies: 6
Views: 2,944
Posted By shamanrock
Forum: Pro Tools 12 10-14-2016, 04:47 PM
Replies: 6
Views: 2,944
Posted By shamanrock
Re: Saved IO Settings Not Recalling Correctly PT 12.5.2 Mac

Hi I posted Correct IO Saved Settings and after Importing IO Settings.

Please note: Yes on correct saved IO settings the busses are not properly sequenced in numbers but not a problem.

7391
...
Forum: Pro Tools 12 10-13-2016, 03:40 PM
Replies: 6
Views: 2,944
Posted By shamanrock
Saved IO Settings Not Recalling Correctly PT 12.5.2 Mac

Hi

Anyone know why my saved Mac/El Capitan IO Settings do not recall correctly?

For example the Bus order changes. Though all correct saved Bus configurations are all there. But at first glance...
Forum: Pro Tools 12 10-05-2016, 01:50 AM
Replies: 1
Views: 1,920
Posted By shamanrock
I/O Pro Tools 12.5.2is NOT recalling Saved I/O Correctly

Hi,

I open older session I/O Pro Tools 12.5.2 is NOT recalling Imported Saved I/O Correctly.

In spite of Importing my saved I/0 settings across the board.

I open newer session with same I/O...
Forum: Pro Tools 12 10-02-2016, 01:01 AM
Replies: 8
Views: 6,068
Posted By shamanrock
Re: Audio Files are NOT lining up with Grid!

No I have not hidden them. What I mean is. You clearly see the grid lines. The tracks from the past when I cut to grid at the time they lined up perfect and snapped to grid line. Now you can clearly...
Forum: Pro Tools 12 10-01-2016, 11:22 PM
Replies: 8
Views: 6,068
Posted By shamanrock
Re: Audio Files are NOT lining up with Grid!

Shane you're a genius.

But I still have the original problem I posted here on other sessions. Again I cut to the grid in the past. I open up session and my tracks are just behind the grid line. I...
Forum: Pro Tools 12 10-01-2016, 11:02 PM
Replies: 8
Views: 6,068
Posted By shamanrock
Re: Audio Files are NOT lining up with Grid!

Hi

This is a first. I just opened a session and there's NO GRID LINES to be seen as you can see in pics posted. How am I supposed to edit to the grid with no grid lines?

How do I POST...
Forum: Pro Tools 12 09-27-2016, 10:51 PM
Replies: 8
Views: 6,068
Posted By shamanrock
Audio Files are NOT lining up with Grid!

Hi,

I opened an older session. I cut to the grid. I go to add a new track and cut to grid and every track I cut in the past to the grid they are all just behind the grid line. But you can see they...
Forum: Pro Tools 12 09-23-2016, 01:58 PM
Replies: 17
Views: 6,487
Posted By shamanrock
Re: Pro tools 12.5.2 did not save any back up files for last 4 hours!!!

In retrospect. What I did differently is the day before working on my session. I wasn't hooked up to my interface I was working off laptop by itself. But I still had external hd plugged into laptop...
Showing results 1 to 25 of 456

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 12:01 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com