Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: pkroaster
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-04-2007, 06:38 PM
Replies: 2
Views: 1,961
Posted By pkroaster
Re: iLok question for old digi 001 5.1

What about plug in activation? Do I need anything other than the iLoc to activate them?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-04-2007, 04:53 PM
Replies: 2
Views: 1,961
Posted By pkroaster
iLok question for old digi 001 5.1

Hello, I have an old dig 001 5.1 that I am going to have to reinstall due to the fact I have to get my hard drive wiped clean because of a few bad sectors. My question is, do I need anything else...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-04-2007, 04:27 PM
Replies: 4
Views: 1,975
Posted By pkroaster
Re: Help please, Old digi 001 user in need of help

How should I go about doing that? I have to get my hard drive wiped clean due to a few bad sectors on the disk. Do I go ahead and reinstall every thing including the old windows 98? What should I...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-03-2007, 07:27 PM
Replies: 4
Views: 1,975
Posted By pkroaster
Help please, Old digi 001 user in need of help

Hello all, I have an old Digi 001 5.1 on a computer that was never hooked up to the internet so I never downloaded any updates. Well, now I need to update. I am still running windows 98se and my...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 11:30 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com