Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 500
Search took 0.04 seconds.
Search: Posts Made By: CPettigrew
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 10-05-2010, 12:22 PM
Replies: 20
Views: 5,557
Posted By CPettigrew
Re: MacBook Pro, Magma ExpressCard/34

I bought the PCIe 1-slot a long time ago. Only one card, only 96 voices, but works with the MacBook Pro really well.

That said, I almost never use it, as most facilities are ICON or ProControl...
Forum: Post - Surround - Video 06-17-2010, 07:11 AM
Replies: 6
Views: 2,239
Posted By CPettigrew
Re: P'n'T Pro - 8.0.4 anyone

This weird PnT bug has been going on for awhile. Serato swears that all is well, but there have been a lot of posts on the Serato site about this. I've not gotten blank tracks in awhile, but I've not...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 06-11-2010, 02:07 PM
Replies: 16
Views: 7,528
Posted By CPettigrew
Re: Beware! 8.0.4 Audio Suite broken

Rich,

Maybe it's the incense, candles, and chanting that makes it all work. Forgot to mention those.

Craig
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 06-11-2010, 06:16 AM
Replies: 16
Views: 7,528
Posted By CPettigrew
Re: Beware! 8.0.4 Audio Suite broken

Rich,

For some reason, I've found that if I plug my Canopus into the fw400 in the back of the Mac Pro (rather than the front fw400) the crashes seem to have gone away. I have the 110, use the 4-6...
Forum: Post - Surround - Video 05-01-2010, 04:46 PM
Replies: 3
Views: 2,198
Posted By CPettigrew
Re: constant crashes when video is assigned to FW

Well-known bug. Unplug Canopus, boot up Pro Tools, plug Canopus back in. Have Canopus also plugged in to a/c, so firewire hot-swap won't fry the box.

Another thing that I have found to work, and...
Forum: Post - Surround - Video 04-06-2010, 05:02 PM
Replies: 17
Views: 3,796
Posted By CPettigrew
Re: 8.0.3cs2

I work as a music editor. I use the Canopus to export my video file out to a TV monitor. My edit page is on one monitor, my mix page on my second monitor.

Craig
Forum: Post - Surround - Video 04-06-2010, 03:05 PM
Replies: 17
Views: 3,796
Posted By CPettigrew
Re: 8.0.3cs2

ADVC 110.

Craig
Forum: Post - Surround - Video 04-05-2010, 06:56 AM
Replies: 17
Views: 3,796
Posted By CPettigrew
Re: 8.0.3cs2

Yeah, that's what I've been doing with the Canopus. I had just gotten lucky and PT 8.03cs2 booted up with it plugged in, and I thought maybe, just maybe, 10.6.3 had somehow fixed it. Not to be.
...
Forum: Post - Surround - Video 04-04-2010, 08:33 PM
Replies: 17
Views: 3,796
Posted By CPettigrew
Re: 8.0.3cs2

Spoke too soon. Crashed it, Reopen, Screen of Death. Please Digi (Avid, whoever you are) fix this Canopus bug.
Forum: Post - Surround - Video 04-04-2010, 08:27 PM
Replies: 17
Views: 3,796
Posted By CPettigrew
Re: 8.0.3cs2

With 10.6.3, (and 8.03cs2) the Canopus issue may be close to fixed, in that ProTools will launch with the Canopus plugged in most of the time (it crashed the first time, but reopening the program...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 04-01-2010, 04:17 PM
Replies: 94
Views: 32,016
Posted By CPettigrew
Re: 8.0.3cs2 is up on website in CS updates

Well, my 8.03cs2 crashed on boot-up with the Canopus plugged in; booted up fine unplugged. And worked once I plugged the Canopus back in while ProTools was up and running. So same as before.
...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 04-01-2010, 01:19 PM
Replies: 94
Views: 32,016
Posted By CPettigrew
Re: 8.0.3cs2 is up on website in CS updates

Also not fixed is the Canopus 'video out firewire' issue.

Craig
Forum: Post - Surround - Video 02-19-2010, 06:15 AM
Replies: 4
Views: 2,953
Posted By CPettigrew
Re: Yellow box LIES to me!

Agreed re the Canopus bug. I keep my Canopus plugged in to an a/c adapter, and unplug before PT boot up, and replug after session has been opened. A silly workaround, but there you go.

Craig
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 01-26-2010, 11:05 PM
Replies: 2
Views: 2,411
Posted By CPettigrew
Re: Snow Leopard and Plug-ins

Pitch 'n Time Pro 2.5 does not really work correctly with Snow Leopard. Would love to have that plug working seamlessly with SL.
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 01-10-2010, 06:57 AM
Replies: 11
Views: 4,992
Posted By CPettigrew
Re: Snow Leopard and Plug-ins

Still waiting for Serato's Pitch 'n Time to become Snow Leopard compatible.

Craig
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 07-07-2009, 07:44 AM
Replies: 13
Views: 10,513
Posted By CPettigrew
Re: Protools Hd on MacbookPro

I have the earlier 17" (2.33) MBP, and PT 8 PCIe in the ExpressBox works perfectly fine. It's a shame to hear there are issues with the unibodys. I was all set to go out and get one, but now I will...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 06-16-2009, 06:37 AM
Replies: 1
Views: 2,516
Posted By CPettigrew
Re: JL Cooper MCS3 USB

I tried it and returned it. It wouldn't scrub the way I wanted it to. I ended up with a Mackie Universal Control Pro. Scrub wheel on that works beautifully.
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 04-25-2009, 07:59 AM
Replies: 50
Views: 8,973
Posted By CPettigrew
Re: MacBookPro & Magma new test results...

So far for me it is very stable: MPB 2.33, Magma 1-slot PCIe chassis (w/PCIe card installed, obviously) hooked to an Apogee DA-16x and Sync I/O. In ProTools, you get only 96 voices with the one...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 04-02-2009, 07:47 AM
Replies: 50
Views: 8,973
Posted By CPettigrew
Re: MacBookPro & Magma new test results...

Got my Magma ExpressBox Pro. With the one PCIe card, hooked to a Rosetta 800 w/X-HD card (getting a DA-16x) to a MacBook Pro 2.33, I'm running (for now) a 48 voice session at 44.1/24 with video. ...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 03-31-2009, 06:36 AM
Replies: 50
Views: 8,973
Posted By CPettigrew
Re: MacBookPro & Magma new test results...

I just ordered an Apogee DA-16x with X-HD card, a Magma ExpressPro PCIe box, and I'm looking forward to hooking it all up w/PT 8 on a MacBook Pro 2.33. I'll post my results as soon as I can. Really...
Forum: Post - Surround - Video 03-17-2009, 06:06 AM
Replies: 0
Views: 2,013
Posted By CPettigrew
JL Cooper MCS3 USB

Is anyone using this to scrub audio as well as using the transport and function keys in ProTools 8? Has anyone written a keyset for this device?

Any info greatly appreciated. (Also posted in TDM...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 03-16-2009, 08:32 PM
Replies: 1
Views: 2,516
Posted By CPettigrew
JL Cooper MCS3 USB

Is anyone using this to scrub audio as well as using the transport and function keys in ProTools 8? Has anyone written a keyset for this device?

Any info greatly appreciated.

Thanks.

Craig
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 02-28-2009, 03:35 PM
Replies: 14
Views: 3,915
Posted By CPettigrew
Re: 4 Core to 8 Core System Drive

I did the same thing as Carl. Popped the system drive out of a dead G5 and into a new Mac Pro 8-core. Works perfectly fine; everything runs great.
Forum: Post - Surround - Video 02-11-2009, 09:36 AM
Replies: 12
Views: 4,237
Posted By CPettigrew
Re: PT 8: Scrub & Crash

I had my video on fw800 drives attached to a fw800 hub. Once I took the hub (I took out the fw400 hub as well) out of the equation all seems good again.
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 02-08-2009, 09:40 PM
Replies: 29
Views: 5,420
Posted By CPettigrew
Re: PT8 freeze on scrub

Yes, but then when I'm done scrubbing, the session plays back from wherever the last insertion was, and I don't want that. It wasn't always this way. I want to scrub, make a marker, and hit play to...
Showing results 1 to 25 of 500

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 05:37 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com