Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 32
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: moranibus
Forum: Artist Series 05-26-2020, 10:18 PM
Replies: 5
Views: 612
Posted By moranibus
Re: EuControl - Artitst Transport - Shuttle/Jog Reversed - Bug

Hi, I'm desperatey trying to get the Shuttle Ring to work too and it does, using only one Zone (1 & -1) for RW & FF. Posted some and even opened a new thread but no answers so far. Would love to get...
Forum: Artist Series 05-24-2020, 04:30 AM
Replies: 0
Views: 214
Posted By moranibus
Avid Transport Shuttle Ring Settings

Hi There,
anybody still uses the Avid (Euphonix) Transport? Actually I never really used the Shuttle Ring, but since time allows to get deaper into some old gear, I really loved to know how to get...
Forum: Artist Series 05-23-2020, 11:36 PM
Replies: 1
Views: 1,573
Posted By moranibus
Re: Help assigning shuttle ring on Artist Transport?

Hi, I know this is an old post, but how did you end up with your problem? I'm using the spare time caused to the Corona situation to brush up my abilities with my gear and after some unsuccsessful...
Forum: Artist Series 05-09-2020, 01:16 AM
Replies: 6
Views: 689
Posted By moranibus
Re: How to set and keep color buttons on Transport

Hi, have you tried using complementary color? Sounds strange, right? I have the same issue. Cannot remember how I did it exactly, just play around with colors the knob does not support (and that are...
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 05-07-2020, 10:09 PM
Replies: 0
Views: 224
Posted By moranibus
Eucon command for Flip Faders?

Hi there,
this is just a little gimmick, but isn't there a Eucon command for flipping S3 faders? You find almost everything in Eucon, but couldn't find this. I would love to add it to my Euphonix...
Forum: Pro Tools 2018 04-15-2020, 07:15 AM
Replies: 61
Views: 26,135
Posted By moranibus
Re: Pro Tools 2018.1 low latency monitoring issues

Oh, Boy !! Thank you so much, you made my Day !!!
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 10-19-2019, 12:14 AM
Replies: 12
Views: 2,575
Posted By moranibus
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 10-17-2019, 12:07 AM
Replies: 12
Views: 2,575
Posted By moranibus
Re: Eucon won't launch

Thanks. Did so, but now it won't start at all (and often crashes).
I have two iPads that I'm working with and they both behave the same (and yes, I close the app before I try to open it on the...
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 10-16-2019, 03:04 AM
Replies: 12
Views: 2,575
Posted By moranibus
Re: Eucon won't launch

Hi, I have a similar Problem. PTC won't launch since yesterday, respectively hardly ever (and crashes, which is completely new). iOS 12.4.2, macOS 10.14.6, Eucon 19.9.1.17. Avid Transport works...
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 06-03-2019, 09:28 PM
Replies: 2
Views: 2,936
Posted By moranibus
Re: No PT Control update with Eucon 19.5.1

It has updated. In the normal view in the store it says "OPEN", if you click on the pic to get more information it might change to "UPDATE". Did so, but doesn't work at the very moment (Loading...
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 05-30-2019, 12:16 AM
Replies: 8
Views: 8,865
Posted By moranibus
Re: New PTC works, but always shows "Not connected"

Solved. PTC on iPad 2 all of a sudden works. Don't ask me why, didn't do anything since yesterday.
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 05-29-2019, 12:59 AM
Replies: 8
Views: 8,865
Posted By moranibus
Re: New PTC works, but always shows "Not connected"

New Problem occured: PTC Works on iPad 1 but not on 2. First I could hardly update, now everything is up-to-date but PTC is "Loading SoftKeys..." forever. Very much disappointing since I'm in the...
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 05-12-2019, 10:09 PM
Replies: 8
Views: 8,865
Posted By moranibus
Re: New PTC works, but always shows "Not connected"

Thanks, Eddie, but I don't get it. It's not about Pro Tools. That worked fine after I loaded Version 18 into 19.5. It's about iTunes, Safari and all other apps that I have set shortcuts on the...
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 05-12-2019, 12:19 AM
Replies: 8
Views: 8,865
Posted By moranibus
New PTC works, but always shows "Not connected"

Hi There,
I know, this is not really significant for using PTC with PT, but it's annoying anyhow. Version 19.5 allways shows "Not connected" (in red), instead of indicating the app running, even...
Forum: Pro Tools 12 07-05-2018, 05:53 AM
Replies: 13
Views: 10,484
Posted By moranibus
Re: Auto mute tracks when recording only

Steinberg UR 824 (sorry...)
Forum: Pro Tools 12 07-04-2018, 10:34 PM
Replies: 13
Views: 10,484
Posted By moranibus
Re: Auto mute tracks when recording only

Hi Carl, many thanks for the adivse. I tell you, something is seriously wrong with 2018.4 and High Sierra 10.13.5 (had some problems w/crossfading last week). I switched on LLM several times and it...
Forum: Pro Tools 12 07-04-2018, 06:29 AM
Replies: 13
Views: 10,484
Posted By moranibus
Re: Auto mute tracks when recording only

Hi, I read your advise yesterday already but cannot figure it out, sorry. I want my client hear what he has just recorded, then punch in and immediately need to mute the track due to heavy latency....
Forum: macOS 10-27-2017, 07:47 AM
Replies: 7
Views: 5,217
Posted By moranibus
Re: Pro Tools 10 crashes after importing session data

Importing settings within the same session. Never mind. Thought the issue would be known. No big deal.
Forum: macOS 10-27-2017, 06:21 AM
Replies: 7
Views: 5,217
Posted By moranibus
Re: Pro Tools 10 crashes after importing session data

Hi, importing session data as indicated in the thread. PT 12.8., macOS Sierra 10.12.6.
Mostly importing plugins, resp. plugin settings. Sometimes cannot play back after importing and PT crashes...
Forum: macOS 10-26-2017, 12:18 AM
Replies: 7
Views: 5,217
Posted By moranibus
Re: Pro Tools 10 crashes after importing session data

Hi,
old post, but experiencing the same thing now with 12.8. (any version). Maybe some of you pros have an idea and proposal. It's not really important, but just annoying...:confused:
Thanks and...
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 10-18-2017, 11:30 AM
Replies: 11
Views: 6,567
Posted By moranibus
Re: EuControl 3.7 crashes immediately with PT

Thanks, man. No success. Did everything as requested.
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 10-18-2017, 11:10 AM
Replies: 50
Views: 15,441
Posted By moranibus
Re: EUCON 3.7 crashes immediately!!!!!

4 clean installs of 3.7, still crashes when opening PT.
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 10-18-2017, 10:43 AM
Replies: 50
Views: 15,441
Posted By moranibus
Re: EUCON 3.7 crashes immediately!!!!!

Almost, Eddie. Could even update S3 Firmware, but then crashed again while opening PT. Very bad.
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 10-18-2017, 10:31 AM
Replies: 50
Views: 15,441
Posted By moranibus
Re: EUCON 3.7 crashes immediately!!!!!

Absolutely. I'll give it another try.
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 10-18-2017, 10:04 AM
Replies: 50
Views: 15,441
Posted By moranibus
Re: EUCON 3.7 crashes immediately!!!!!

Thanks, Eddie, but no change at all. Eucon now even crashes by itself without even opening PT.
BTW - urgently need to mix something in the next couple of days and really don't want to do it without...
Showing results 1 to 25 of 32

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 02:31 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com