Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 67
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: danonbass
Forum: Pro Tools 2018 01-15-2019, 09:17 AM
Replies: 1
Views: 587
Posted By danonbass
Re: Problem while using Reason as rewire in Pro Tools

Trashing the System Preferences Folder cleared up the issue.
Forum: Pro Tools 2018 01-07-2019, 12:41 PM
Replies: 1
Views: 587
Posted By danonbass
Problem while using Reason as rewire in Pro Tools

I'm having two issues while using Reason as a rewire instrument in Pro Tools. I use Reason on an Aux Track and program inside of Reason instead of using an Instrument Track in Pro Tools to control...
Forum: Pro Tools 11 01-07-2019, 12:24 PM
Replies: 2
Views: 24,744
Posted By danonbass
Re: Glitchy Problems With Reason10 as Rewire

Thinking this might be a compatibility issue between Reason10 and PT11 I upgraded to PT 2018.12 and Reason10.2.2. Same exact issue still there.
Forum: Pro Tools 11 01-06-2019, 02:52 PM
Replies: 2
Views: 24,744
Posted By danonbass
Glitchy Problems With Reason10 as Rewire

I'm getting some glitchy issues while using Reason10 as a rewire in PT. When I pull up a loop in Reason it will sound normally in the preview, but will change when I choose and load it into Reason....
Forum: Pro Tools 11 06-15-2018, 02:49 PM
Replies: 20
Views: 7,569
Posted By danonbass
Re: Digital Distortion On Playback

Just tried a new FW cable. No change. So to this point I've reinstalled all the Apollo drivers, increased the FW Bandwidth, and replaced the cable. Still having the issue. At one point I even played...
Forum: Pro Tools 11 06-13-2018, 12:30 PM
Replies: 20
Views: 7,569
Posted By danonbass
Re: Digital Distortion On Playback

Hitting that button opens the UA Counsel Settings. I'll need to run out and get a new Firewire Cable.
Forum: Pro Tools 11 06-13-2018, 12:09 PM
Replies: 20
Views: 7,569
Posted By danonbass
Re: Digital Distortion On Playback

Looks like the UA driver is in the Apple Window. It's listed as "Universal Audio Apollo". It's the only choice there. No listing for Pro Tools Aggregate.
Forum: Pro Tools 11 06-13-2018, 12:06 PM
Replies: 20
Views: 7,569
Posted By danonbass
Re: Digital Distortion On Playback

The only other thing in the Setup>Hardware window is a button "Launch Setup App". Right above it, it says "Hardware controls for this peripheral are handled in it's setup app". Hitting the button...
Forum: Pro Tools 11 06-13-2018, 11:42 AM
Replies: 20
Views: 7,569
Posted By danonbass
Re: Digital Distortion On Playback

Can't find that. In "Setup>Hardware in the "Peripherals" box "Universal Audio Apollo" is listed. There was a clock setting in the window in earlier PT versions, but not here in 11.
Forum: Pro Tools 11 06-13-2018, 11:27 AM
Replies: 20
Views: 7,569
Posted By danonbass
Re: Digital Distortion On Playback

It says the Clock Source is set to Internal.
Forum: Pro Tools 11 06-13-2018, 11:04 AM
Replies: 20
Views: 7,569
Posted By danonbass
Re: Digital Distortion On Playback

If I understand this right. I am not using any other outside device for a word clock.
Forum: Pro Tools 11 06-13-2018, 09:13 AM
Replies: 20
Views: 7,569
Posted By danonbass
Re: Digital Distortion On Playback

Not sure. How can I tell?
Forum: Pro Tools 11 06-13-2018, 08:49 AM
Replies: 20
Views: 7,569
Posted By danonbass
Re: Digital Distortion On Playback

I'm using a UA Apollo Quad Silverface
Forum: Pro Tools 11 06-13-2018, 08:43 AM
Replies: 20
Views: 7,569
Posted By danonbass
Digital Distortion On Playback

I'm getting a weird digital type noise when opening sessions. It's difficult to explain. When I open a session it will load normally, but when I playback the audio there is a digital distortion on...
Forum: Pro Tools 11 08-15-2017, 07:04 PM
Replies: 3
Views: 2,170
Posted By danonbass
Re: Sudden Authorization Exception

Yep. Downloaded the new version and that fixed it. So strange!
Forum: Pro Tools 11 08-15-2017, 04:35 PM
Replies: 3
Views: 2,170
Posted By danonbass
Sudden Authorization Exception

Literally overnight I've encountered this problem. I am on version 11.3.1 which has been running perfectly fine until today. The program will now not open and I get a series of 7 error messages...
Forum: Pro Tools 11 11-25-2015, 06:19 PM
Replies: 0
Views: 1,491
Posted By danonbass
PT 11.3.1 won't find Live 9.5

I'm not able to see Ableton Live as a plugin rewire in PT. I thought it was a 64 bit mode issue so I installed the latest version of Live, 9.5 which is 64 bit. Still not showing up. Any ideas
Forum: Pro Tools 10 09-05-2014, 10:59 AM
Replies: 4
Views: 1,939
Posted By danonbass
Re: Can't set up new Bus tracks

That's it! Input Only Monitoring. It's working fine now. I knew it had to be something simple. Thanks!!
Forum: Pro Tools 10 09-05-2014, 10:05 AM
Replies: 4
Views: 1,939
Posted By danonbass
Re: Can't set up new Bus tracks

Nope. Mono to mono. The track shows up, and sets up fine. It just doesn't work.
Forum: Pro Tools 10 09-04-2014, 09:15 PM
Replies: 4
Views: 1,939
Posted By danonbass
Can't set up new Bus tracks

All of a sudden I can't set up new Bus tracks. I'm not doing anything special. Just taking the output of an Audio Track and assigning it to a Bus. Say Bus 3. Then setting up another track and setting...
Forum: Pro Tools 10 10-08-2013, 10:16 AM
Replies: 5
Views: 2,695
Posted By danonbass
Re: Delay when Bouncing to Disk

That seems to work. Thanks!
Forum: Pro Tools 10 10-06-2013, 12:37 AM
Replies: 5
Views: 2,695
Posted By danonbass
Re: Delay when Bouncing to Disk

Your right. I put in G5 by mistake. It's a tower, not a PowerPC. The processor information I posted is direct from "About This Mac". Besides that, any idea about my issue?
Forum: Pro Tools 10 10-05-2013, 10:10 AM
Replies: 5
Views: 2,695
Posted By danonbass
Delay when Bouncing to Disk

I'm bouncing out stems from a session to be imported into another program for live performance. The session is on a grid. I'm bouncing out by section so if I'm bouncing out say a Bass stem for the...
Forum: Pro Tools 10 07-22-2013, 08:01 PM
Replies: 0
Views: 1,563
Posted By danonbass
PT 10.3.5 Won't Bounce to Disk (mp3)

I got this before when trying to bounce to disk. I fixed it by changing my permissions, but I'm still getting it when trying to bounce an mp3.

"could not complete the bounce to disk command...
Forum: Pro Tools 10 06-24-2013, 03:28 PM
Replies: 2
Views: 1,858
Posted By danonbass
Re: Missing Files in PT 10.3.5

No the files are missing. When I check the save path it starts with Macintosh HD, but I have an external drive where all the sessions are. I'm not sure if, or how, something would have been saved to...
Showing results 1 to 25 of 67

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 06:34 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com