Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 23 of 23
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: RickT
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 09-30-2020, 08:38 PM
Replies: 5
Views: 275
Posted By RickT
Re: Can't connect my ADAT 24 Bridge to my Digi 003... Is this possible?

One other question JFreak. Is there any other way to hear the tracks on my old Mac OS 9/ PT 5.1 system aside from the mix cards? Is there another type of converter I could purchase to hear these...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 09-30-2020, 11:54 AM
Replies: 5
Views: 275
Posted By RickT
Re: Can't connect my ADAT 24 Bridge to my Digi 003... Is this possible?

Thanks for the reply and info JFreak. The DB8 Mackie board I had setup with this old system had a mix card in it if I recall so that makes sense. I guess it's all about blindly exporting and...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 09-30-2020, 10:29 AM
Replies: 5
Views: 275
Posted By RickT
Can't connect my ADAT 24 Bridge to my Digi 003... Is this possible?

I'm trying to connect my ADAT 24 Bridge to my Digi 003 with the optical cables but not having any luck. I have an old Mac OS 9 machine running Pro Tools 5.1.

The Mac has two mix cards but the guy...
Forum: Pro Tools 12 08-10-2020, 04:55 PM
Replies: 1
Views: 348
Posted By RickT
2 recording issues that just popped up

First one is that I always have to hit alt+k to hear my guitar when I hit play (or record) and the other is, when I hit the record button Pro Tools no longer records. It just scrolls over the old...
Forum: Pro Tools 9 07-05-2020, 10:28 AM
Replies: 3
Views: 1,789
Posted By RickT
Re: Can't hear recorded enabled track when I hit play

Thank you so much for the reply and info. It was actually Alt + K that did it but I would never have figured that out on my own. I suppose I need to dive into the Pro Tools guide again and of course...
Forum: Pro Tools 9 07-04-2020, 02:37 PM
Replies: 3
Views: 1,789
Posted By RickT
Can't hear recorded enabled track when I hit play

Not sure what changed but when I go to any of my recorded songs I can here my recorded enabled track (guitar) until I push the play button and then there is no sound. All the other tracks play except...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 05-17-2020, 08:35 PM
Replies: 11
Views: 1,653
Posted By RickT
Re: Need Help with Pro Tools 5.1 on Mac OS 9

Thanks albee1952 #1 sounds like some great advice. It's a struggle but I'm determined to get this figured out.
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 05-17-2020, 12:45 PM
Replies: 11
Views: 1,653
Posted By RickT
Re: Need Help with Pro Tools 5.1 on Mac OS 9

Okay I'll burn some cd's first and see if I can get the PT 5.1 files to convert to PT 9 Windows. Thanks for the replies!:-)
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 05-17-2020, 12:07 PM
Replies: 11
Views: 1,653
Posted By RickT
Re: Need Help with Pro Tools 5.1 on Mac OS 9

So if I install HFS to my Windows 7 computer, how do I get all the MAC PT 5.1 files over to the Windows computer to convert them (if converting them is even possible)
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 05-17-2020, 12:05 PM
Replies: 11
Views: 1,653
Posted By RickT
Re: Need Help with Pro Tools 5.1 on Mac OS 9

Sorry, I'm running Windows 7. I've updated my post.
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 05-17-2020, 11:27 AM
Replies: 11
Views: 1,653
Posted By RickT
Need Help with Pro Tools 5.1 on Mac OS 9

I have an older system with PT 5.1 on it and I'm trying to get sound out of the system but I can't figure it out. The Mac has two mix cards installed but only one is being used. It then goes to a...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 04-13-2012, 07:23 PM
Replies: 10
Views: 5,093
Posted By RickT
Re: MBox Pro Rear Input Jack Problem - Won't work unless the plug is pulled out a bi

I sent it in and had it repaired and then sold it on eBay. I bought a Digi 003 console and like it sooo much better.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-30-2011, 02:07 PM
Replies: 10
Views: 5,093
Posted By RickT
Re: MBox Pro Rear Input Jack Problem - Won't work unless the plug is pulled out a bi

Well that didn't work either. I also don't see any mention of the ring sleeve type cable required for the back in the Mbox Pro's owners manual. There is however a toggle button on the front to switch...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-30-2011, 09:51 AM
Replies: 10
Views: 5,093
Posted By RickT
Re: MBox Pro Rear Input Jack Problem - Won't work unless the plug is pulled out a bi

Hey Bill, I'm just using a regular guitar cable. I'll go dig in my big box'o cables to see if I can find a Tip/Ring/Sleeve cable and see if that works. Thanks.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-29-2011, 02:37 PM
Replies: 10
Views: 5,093
Posted By RickT
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-28-2011, 05:31 PM
Replies: 10
Views: 5,093
Posted By RickT
Re: MBox Pro Rear Input Jack Problem - Won't work unless the plug is pulled out a bi

I would like to agree with that except all four inputs in the back won't work unless the cable is pulled out a bit. It can't be the cable either. I've tried two others and they do the same thing and...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-28-2011, 03:55 PM
Replies: 10
Views: 5,093
Posted By RickT
MBox Pro Rear Input Jack Problem - Won't work unless the plug is pulled out a bit

I have an MBox Pro unit that was working fine until just recently when I could no longer get any sound out of the rear 1/4" input jacks. Today I found out that if I pull the cable part way out of the...
Forum: Windows 10-21-2011, 11:08 AM
Replies: 2
Views: 3,551
Posted By RickT
Digi 003 Mixer VS. Mbox Pro

I recently purchased the Mbox Pro with PT9 and now that I have it I am wondering if maybe I should've gone with the Digi 300 Mixer instead. Does anyone now if the preamps are the same in both units?...
Forum: Windows 10-16-2011, 03:52 PM
Replies: 8
Views: 4,236
Posted By RickT
Re: no instrument sound unless I push record???

THANK YOU!!! My blood pressure just came back down to normal :) That works perfect for my situation. (thanks for the headphone tip too Albee) Much appreciated!

Rick
Forum: Windows 10-16-2011, 02:42 PM
Replies: 8
Views: 4,236
Posted By RickT
Re: no instrument sound unless I push record???

Well that pretty much sucks! I would never have bought this if I knew I couldn't jam over the other tracks without having to record while doing so.

@necjamc... their is no audio input monitoring...
Forum: Windows 10-16-2011, 01:28 PM
Replies: 8
Views: 4,236
Posted By RickT
no instrument sound unless I push record???

I recently upgraded from PT 5.1 to 9 using the MBox Pro and now when I try and hear an instrument through my MBox inputs I first have to select record in the PT software. How would I set it up so I...
Forum: Windows 09-27-2011, 09:33 AM
Replies: 2
Views: 2,027
Posted By RickT
Re: Importing from PT 5.1 (Mac) to PT 9 (Win) is this possible?

Thanks albee for the detailed advice. I will give that a try and hope for the best. Very much appreciated!

Rick
Forum: Windows 09-26-2011, 08:10 PM
Replies: 2
Views: 2,027
Posted By RickT
Importing from PT 5.1 (Mac) to PT 9 (Win) is this possible?

First post so please don't bruise me up too bad. I've been using PT 5.1 for about 15 years on an old Mac computer and recently decided that PT 9 with an Mbox Pro would make life much easier for me...
Showing results 1 to 23 of 23

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 03:19 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com