Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 39
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: Sidecut
Forum: FireWire and USB Audio Interfaces (Win) 11-20-2015, 11:32 AM
Replies: 2
Views: 3,145
Posted By Sidecut
Re: Mbox pro 3 correct drivers for Win 7

Thanks for the quick reply!
Forum: FireWire and USB Audio Interfaces (Win) 11-20-2015, 11:11 AM
Replies: 2
Views: 3,145
Posted By Sidecut
Mbox pro 3 correct drivers for Win 7

Hi all:

Quick question that I could not find here. What is the latest compatible driver for Win 7? 1.1.9 and 1.1.10 both have notations referring to Win 8 and 8.1 but it's not clear if this is a...
Forum: Pro Tools 11 12-30-2013, 10:51 AM
Replies: 4
Views: 2,831
Posted By Sidecut
Re: 11.0.2 and 10.3.7 sample rate issue

Disable it as in the sound preferences?
Forum: FireWire and USB Audio Interfaces (Win) 12-29-2013, 08:08 PM
Replies: 15
Views: 15,034
Posted By Sidecut
Re: Mbox 3 Pro on Windows 8 randomly going mute

Ha ha...I finally have found the thread!!! I was using PT 10 with no issues on a WIn 7 machine and an Mbox pro 3. Then I went to 10.3.7 and PT 11 and installed the new drivers and firmware. Now there...
Forum: Pro Tools 11 12-29-2013, 07:38 PM
Replies: 4
Views: 2,831
Posted By Sidecut
11.0.2 and 10.3.7 sample rate issue

On win 7. I have been using this bomb proof with 10 since release. No problems. Now I am getting the"playback engine does not support message 44.1" message. But only in 11. 10 is fine. All Windows...
Forum: FireWire and USB Audio Interfaces (Win) 09-02-2013, 04:19 PM
Replies: 1
Views: 2,611
Posted By Sidecut
Mbox pro 3 feedback loop reamping

Pro Tools 10
MBox 3 Pro
Fractal AxeFX II (GTR FX amp sim)

This should be easy not sure where I am going wrong. I am trying to reamp using an AXeFX. Here is my signal path:

Hardware Output 3...
Forum: FireWire and USB Audio Interfaces (Mac) 09-02-2013, 04:18 PM
Replies: 1
Views: 2,213
Posted By Sidecut
Mbox pro 3 feedback loop reamping

Pro Tools 10
MBox 3 Pro
Fractal AxeFX II (GTR FX amp sim)

This should be easy not sure where I am going wrong. I am trying to reamp using an AXeFX. Here is my signal path:

Hardware Output 3...
Forum: FireWire and USB Audio Interfaces (Mac) 08-23-2013, 09:05 AM
Replies: 0
Views: 2,232
Posted By Sidecut
Mbox pro 3rd gen power cable ?

Can someone tell me the size of the connector for this. It s a 9V 4000ma output tip positive but what is the size of the connector?
Forum: Windows 05-14-2012, 05:37 AM
Replies: 3
Views: 5,015
Posted By Sidecut
Re: Buffer Underflow/CPU usage warning PT 10 Mbox pro 3

The system has been working fine on PT 8 MP and PT 9. It is only when using PT 10 that I started to have any resource issues and this one while using 32bit is particularly strange.
Forum: Windows 05-13-2012, 06:20 PM
Replies: 3
Views: 5,015
Posted By Sidecut
Buffer Underflow/CPU usage warning PT 10 Mbox pro 3

I am using a Win 7 PC. Previosuly I was using PT 0 with the Mboc Pro 3 without issue running very large session. I recently upgraded to PT 10 and have had a string of problems. The latest is with the...
Forum: Windows 04-28-2012, 03:50 PM
Replies: 144
Views: 27,187
Posted By Sidecut
Forum: Windows 03-31-2012, 07:36 PM
Replies: 8
Views: 4,064
Posted By Sidecut
Re: pro tools wont close out`

Same here. Win 7. !0 wouldn't close unless I forced it in task manager. Now it is closing but is taking awhile and when I open it, it takes forever on "initializing databases"
Forum: Pro Tools 10 03-19-2012, 08:07 PM
Replies: 9
Views: 2,964
Posted By Sidecut
Re: The old "Stop and Play button" error

I was having a similar problem. This was the first step:

Enable/Disable DEP

Then

Databse and presfs trash

Both of the above are located in the Avid Win 7 Optimization doc:
Forum: Windows 03-19-2012, 08:02 PM
Replies: 3
Views: 2,516
Posted By Sidecut
Re: Blinking Play, Pause unable to run session

Not sure what an in/out buffer is.

There were definitely some driver issues including a system file that didn't get properly removed by a driver reinstall.

Also this:

Enable DEP

Open...
Forum: Windows 03-17-2012, 10:11 PM
Replies: 3
Views: 2,516
Posted By Sidecut
Re: Blinking Play, Pause unable to run session

Problem seems to lie in how the Mbox 3 Pro and PT 10 communicate.

I turned on my Venom and installed its ASIO drivers and when using it as an engine it works
Forum: Windows 03-17-2012, 08:19 PM
Replies: 3
Views: 2,516
Posted By Sidecut
Blinking Play, Pause unable to run session

I had a crash on a win 7 64 bit system with Mbox 3 Pro that required a reinstall of all software. I decided to use the opportunity to use my upgrade to 10 from 9. I installed PT 10 successfully and...
Forum: Pro Tools 10 03-16-2012, 10:29 PM
Replies: 0
Views: 1,733
Posted By Sidecut
Stop Play Error

I had a crash on a win 7 64 bit system with Mbox 3 Pro that required a reinstall of all software. I decided to use the opportunity to use my upgrade to 10 from 9. I installed PT 10 successfully and...
Forum: Pro Tools 10 11-25-2011, 01:54 PM
Replies: 10
Views: 4,715
Posted By Sidecut
Re: chaning buffers between recording/mixing

Anyone using UAD cards and pugs in PT is jumping up to 1024 to mix.
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 11-20-2011, 11:24 AM
Replies: 213
Views: 34,715
Posted By Sidecut
Re: $5000 for a new HDX system

Instead of all the personal back and forth which makes all of you look like children, why not go back to the OP. A question over what an HDX system is really worth.

Consider that the list price of...
Forum: Windows 01-12-2011, 09:53 PM
Replies: 1
Views: 1,552
Posted By Sidecut
Win 7 32 or 64

Hello all.

I would love some advice and information from those of you that have installed Win 7 and are using PT9.

If PT9 is a 32 bit program can you still access the additional memory enabled...
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 06-17-2010, 08:53 AM
Replies: 7
Views: 3,652
Posted By Sidecut
Re: Loud Static Burst

FYI, here's what seems to be happening.

I Changed all the i/o's to output to 3-4 and things were working then I hit one track and it all stopped again. Meters moving but nothing audible. Turns out...
Forum: Pro Tools M-Powered (Mac) 06-17-2010, 08:52 AM
Replies: 4
Views: 2,241
Posted By Sidecut
Re: Tracks no longer playing

FYI, here's what seems to be happening.

I Changed all the i/o's to output to 3-4 and things were working then I hit one track and it all stopped again. Meters moving but nothing audible. Turns out...
Forum: Pro Tools M-Powered (Mac) 06-15-2010, 02:05 PM
Replies: 4
Views: 2,241
Posted By Sidecut
Re: Tracks no longer playing

As far as I can tell all the I/.o's are correct. This is a session that has played without problem previously. In fact if I open other sessions they will play fine.
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 06-15-2010, 12:51 PM
Replies: 7
Views: 3,652
Posted By Sidecut
Re: Loud Static Burst

I just had the same problem. Open a session and I hear this digital burst. Then it will not play any audio back but only in that session. If I solo the tracks I can hear it.
Forum: Pro Tools M-Powered (Mac) 06-15-2010, 09:49 AM
Replies: 4
Views: 2,241
Posted By Sidecut
Tracks no longer playing

PT8 M Powered with a Fast Track Ultra . I've had no problems using this up to this point.

I opened a saved session and it will not play back audio. The audio is there and if I solo a track I can...
Showing results 1 to 25 of 39

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 04:41 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com