Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  ē  Community Terms of Use  ē  Help Us Help You

Knowledge Base Search  ē  Community Search  ē  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 32
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Oggy
Forum: Licensing & Accounts 11-29-2019, 01:19 AM
Replies: 84
Views: 7,869
Posted By Oggy
Re: Pro Tools reinstatement plans axed from Jan 1st 2020

:-) fortunately itís on apple and steinberg to fix that. :-)


Sent from my iPhone using Tapatalk
Forum: Licensing & Accounts 11-28-2019, 06:47 AM
Replies: 84
Views: 7,869
Posted By Oggy
Re: Pro Tools reinstatement plans axed from Jan 1st 2020

As soon as they fix issues of Eucon with Nuendo or Logic itís bye, bye from me also... sorry...


Sent from my iPhone using Tapatalk
Forum: Pro Tools 2019 11-18-2019, 11:37 PM
Replies: 12
Views: 1,037
Posted By Oggy
Re: Alt+Shift+3 not working

Itís working on a mac here. 2019.10 and Mojave osx.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Forum: Pro Tools 2019 11-07-2019, 10:01 AM
Replies: 5
Views: 269
Posted By Oggy
Re: "Glide to All Enabled" shortcut not working for me

Than it must be something wrong on my side... thanks for checking it out!


Sent from my iPhone using Tapatalk
Forum: Pro Tools 2019 11-07-2019, 09:52 AM
Replies: 5
Views: 269
Posted By Oggy
Re: "Glide to All Enabled" shortcut not working for me

Are you also on a Mac?


Sent from my iPhone using Tapatalk
Forum: Pro Tools 2019 11-07-2019, 09:49 AM
Replies: 5
Views: 280
Posted By Oggy
Re: Coalescing trim automation on read-trim not working

Thanks guys! Seems logical.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Forum: Pro Tools 2019 11-07-2019, 06:01 AM
Replies: 5
Views: 280
Posted By Oggy
Re: Coalescing trim automation on read-trim not working

Thank you for your reply but I think you didn't understand. I am talking about "Read-Trim" mode, not plain Read. This is a PT Ultimate/HD feature.
Forum: Pro Tools 2019 11-07-2019, 04:08 AM
Replies: 5
Views: 280
Posted By Oggy
Coalescing trim automation on read-trim not working

So, no matter which option I choose in preferences (on exit trim or on after every pass) coalescing trim automation on read-trim is not coalescing.

Only works manually.

It happens only on read...
Forum: Pro Tools 2019 11-07-2019, 01:19 AM
Replies: 5
Views: 269
Posted By Oggy
"Glide to All Enabled" shortcut not working for me

I think something is wrong with Glide to All Enabled (opt+shift+/)

Shortcut is working only if i have the edit menu tree visible, otherwise it does nothing. I do see edit menu turn blue for a...
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 10-31-2019, 10:28 AM
Replies: 15
Views: 2,241
Posted By Oggy
Re: S3 deleting inserts oddity - FAO Eddie

Looks like it's fixed in 2019.10! Thank you Eddie!
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 10-11-2019, 08:17 AM
Replies: 15
Views: 1,435
Posted By Oggy
Re: 19.9 Still no Eucon Midi Ports.

Thanks! At least we know itís an issue.




Sent from my iPhone using Tapatalk
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 10-10-2019, 12:29 AM
Replies: 15
Views: 1,435
Posted By Oggy
Re: 19.9 Still no Eucon Midi Ports.

Thank you Eddie! Please,please... check out deleting plugins via S3 config bug.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 09-26-2019, 12:40 PM
Replies: 15
Views: 1,435
Posted By Oggy
Re: 19.9 Still no Eucon Midi Ports.

I tried it just now and it works. Works also with Davinci Resolve...

Steps to repair EUPHONIX MIDI Device:

1. Delete the grayed out EUPHONIX MIDI device in MIDI Window of AUDIO-MIDI Settings...
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 09-26-2019, 02:52 AM
Replies: 15
Views: 1,435
Posted By Oggy
19.9 Still no Eucon Midi Ports.

S3 + Mackie Control or HUI
...
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 09-26-2019, 12:44 AM
Replies: 15
Views: 1,435
Posted By Oggy
Re: 19.9 Still no Eucon Midi Ports.

Iíve extracted just the euphonixmidi plugin from the previous version that worked (from the other thread) and replaced the new one with the old one and it works after restart.


Sent from my...
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 09-25-2019, 01:15 PM
Replies: 3
Views: 579
Posted By Oggy
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 09-02-2019, 05:43 AM
Replies: 15
Views: 2,241
Posted By Oggy
Re: S3 deleting inserts oddity

Letís hope! I wish to minimize use of the mouse, so this bothers me a little.

By the way, the same thing happens with the sends slots.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 09-02-2019, 05:37 AM
Replies: 15
Views: 2,241
Posted By Oggy
Re: S3 deleting inserts oddity

Thank you Terry for your reply! Same here with the b slot first. Good to know Iím not the only one.

So is it a bug after all?


Sent from my iPhone using Tapatalk
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 09-01-2019, 12:32 AM
Replies: 15
Views: 2,241
Posted By Oggy
Re: S3 deleting inserts oddity

Hi again!

I've been trying to find out for 2 months now what is wrong with my setup but I just cant figure it out.

The same thing happens to me on windows 10 and on a mac 10.14.6.


I made a...
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 08-05-2019, 01:48 PM
Replies: 12
Views: 1,360
Posted By Oggy
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 08-03-2019, 12:19 AM
Replies: 12
Views: 1,360
Posted By Oggy
Re: 19.7 S3 Channel 1 bug

Same issue here.
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 07-07-2019, 03:37 PM
Replies: 15
Views: 2,241
Posted By Oggy
Re: S3 deleting inserts oddity

Iím trying to remove them with the console. Either S3 or PT control.

I select a track, than go to top row of encoders, press inserts, than config on the right, than I select insert ďaĒ and press...
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 07-07-2019, 09:56 AM
Replies: 15
Views: 2,241
Posted By Oggy
S3 deleting inserts oddity

Ok, I’m starting to get obsessed with this... trying to figure this one out whole weekend.

I tripple checked and it must be sometnig wrong with eucon.

Deleted prefs, reinstalled PT, downgraded,...
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 07-06-2019, 04:14 PM
Replies: 15
Views: 2,241
Posted By Oggy
S3 deleting inserts oddity

Thnx! Iíll look into my setup. Good to know that it should work.

Best regards,

Oggy


Sent from my iPhone using Tapatalk
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 07-06-2019, 04:06 PM
Replies: 15
Views: 2,241
Posted By Oggy
Re: S3 deleting inserts oddity

Hi thanks for the reply! Did you try to put 2 effects, slots a and b, and than remove one by one?

If yes it must be something with my setup...


Sent from my iPhone using Tapatalk
Showing results 1 to 25 of 32

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 06:53 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com