Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 124
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: stratquebec
Forum: Pro Tools | First Discussion 09-06-2015, 08:08 PM
Replies: 4
Views: 2,729
Posted By stratquebec
Re: Xpand is causing PTF to freeze

No, not able to rectify anything.
I gave up and I'm done with PTF.
Good luck.
Forum: Pro Tools | First Discussion 08-22-2015, 08:28 AM
Replies: 4
Views: 2,729
Posted By stratquebec
Re: Xpand is causing PTF to freeze

Still no joy.

In the manager is it ok to read "no update" beside xpand II?

In the OS X Console I read:
2015-08-22 11:29:18.597 AM Pro Tools First[1129]: Cannot find function pointer NewPlugIn...
Forum: Pro Tools | First Discussion 08-21-2015, 04:22 PM
Replies: 4
Views: 2,729
Posted By stratquebec
Re: Xpand is causing PTF to freeze

Freeze. Logic, Reason, Cubase, Garageband, all work flawlesly. What can I say?
Forum: Pro Tools | First Discussion 08-21-2015, 04:06 PM
Replies: 4
Views: 2,729
Posted By stratquebec
Xpand is causing PTF to freeze

Downloaded, installed.
PTF freeze when I open any template.
I force quit PTF. Launch PTF. I create a new stereo instrument track. I insert xpand2. PTF freeze.

I restart the computer. Still...
Forum: Pro Tools | First Discussion 08-21-2015, 09:10 AM
Replies: 5
Views: 4,411
Posted By stratquebec
Forum: Pro Tools | First Discussion 08-21-2015, 07:45 AM
Replies: 5
Views: 4,411
Posted By stratquebec
Re: xpand not working because not in the plugin folder

Btw jeffro, I already have xpand2 installed on my iMac and it's working fine with Logic and Cubase. I downloaded it from Air. It was bundle with an Alesis VI61 midi keyboard. Do I need to download it...
Forum: Pro Tools | First Discussion 08-21-2015, 04:01 AM
Replies: 5
Views: 4,411
Posted By stratquebec
Forum: Pro Tools | First Discussion 08-20-2015, 06:30 PM
Replies: 5
Views: 4,411
Posted By stratquebec
xpand not working because not in the plugin folder

I got Pro tools First installed.
Impossible to use any template.
I get the message that xpand is not in my plugin folder.

I thought that xpand was included with PTF...

Really not impressed by...
Forum: Pro Tools | First Discussion 05-30-2015, 09:24 AM
Replies: 21
Views: 11,944
Posted By stratquebec
Got the same email. Still nothing. Maybe I should...

Got the same email. Still nothing. Maybe I should put Avid in my spam list and forget about avid forever? :p
Forum: Pro Tools M-Powered (Mac) 06-30-2014, 03:23 PM
Replies: 25
Views: 13,597
Posted By stratquebec
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 02-06-2014, 05:09 PM
Replies: 18
Views: 16,709
Posted By stratquebec
Re: Mbox 2 Mini Drivers OSX 10.9?

Thanks for your help Katherine.
I'll post back here if the next Apple update fixes the issue.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12-28-2013, 09:38 AM
Replies: 18
Views: 16,709
Posted By stratquebec
Re: Mbox 2 Mini Drivers OSX 10.9?

Me get audio glitches. Seems that the OS (Mavericks) try to deal with a 64 bit driver but fall on a 32 bit old core-audio digidesign driver???

If it can help here's what we get form the console...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12-22-2013, 12:10 PM
Replies: 18
Views: 16,709
Posted By stratquebec
Re: Mbox 2 Mini Drivers OSX 10.9?

I too I'm waiting for Avid and Focusrite to release a new driver. Here's the problem I get using my Digidesign MBOX2 PRO or my Focusrite Saffire LE with Mavericks 10.9.1:

Mac 27 inches , late...
Forum: macOS 07-27-2013, 10:49 AM
Replies: 5
Views: 3,955
Posted By stratquebec
Forum: macOS 07-27-2013, 10:12 AM
Replies: 5
Views: 3,955
Posted By stratquebec
ilok server down at present

Just out of curiosity, I tried to go on www.ilok.com and their server is down. I thought the unbelievable ilok saga was over. Is it? Can anybody else reach www.ilok.com?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 07-08-2013, 05:04 PM
Replies: 0
Views: 2,266
Posted By stratquebec
PT8 D-Verb pitch problem

In case it can be helpful to anyone having problems with the d-verb plugin in 8

When I upgraded from Le 7.4 to 8, all my projects using d-verb church or hall reverbs had that awfull reverb tail...
Forum: Pro Tools M-Powered (Mac) 07-08-2013, 04:51 PM
Replies: 25
Views: 13,597
Posted By stratquebec
Re: D-Verb Problems

Just found that thread. I had the same issue in PT 8. All my projects using d-verb church or hall reverbs had that awfull reverb tail and became totally unsuable. Man I wondered for a long, long,...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 05-25-2013, 06:41 PM
Replies: 1
Views: 3,783
Posted By stratquebec
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 05-25-2013, 06:35 PM
Replies: 1
Views: 3,783
Posted By stratquebec
MBox 2 Pro and Pro Tools 11 and last generation iMac

I'm running the PT 10 demo with my MBox 2 Pro right now and all is fine as long as I'm running small project on my 2Ghz/2MB 2006 core duo iMac.

I'm upgrading to the latest generation iMac this...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 05-24-2013, 04:16 PM
Replies: 2
Views: 3,481
Posted By stratquebec
Re: iLOk first generation (blue) and PT LE crossgrade

Ya that's what I thought too Craig.

I'ts a shame that actual ilok owners have to pay the full price for the new iLok2. We, should at least have a discount :mad:
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 05-24-2013, 04:01 PM
Replies: 2
Views: 3,481
Posted By stratquebec
iLOk first generation (blue) and PT LE crossgrade

On Avid crossgrade page http://shop.avid.com/store/product.do;jsessionid=2499FB1455CDF771C98628F55FA63181.ASTPESD2?product=325865714841120 we can read this



I have the original iLok. Does that...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 02-16-2013, 04:44 PM
Replies: 6
Views: 5,865
Posted By stratquebec
Re: HELP - Protools 8 + Mbox 2 + Mac OS X Snow Leopard

I found this:
http://avid.force.com/pkb/articles/download/Mbox-2-Pro-Drivers
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 01-20-2013, 09:44 AM
Replies: 91
Views: 97,844
Posted By stratquebec
Re: Going crazy over sound-quality in PT vs Logic

Logic shouldn't activate the normalization feature by default.

If you're serious about your work, I mean, if you send your stuff for mastering purpose, don't normalize anything and let a good -6...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 01-19-2013, 05:09 AM
Replies: 91
Views: 97,844
Posted By stratquebec
Re: Going crazy over sound-quality in PT vs Logic

Umm.... This thread begins to be very funny:D There's a lot of damn good engineers out there that are not serious at all:D

I think I once got a warning in Logic sayin' something like " You are...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 01-18-2013, 04:22 PM
Replies: 91
Views: 97,844
Posted By stratquebec
Re: Going crazy over sound-quality in PT vs Logic

Normalisation is activated by default when logic bounces.

The OP should try to bounce once with normalization activated and another time with normalization deactivated and then compare both...
Showing results 1 to 25 of 124

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 01:48 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com