Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 92
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: HiLoc
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 03-13-2019, 08:49 AM
Replies: 7
Views: 1,291
Posted By HiLoc
Re: HDX nightmare

I've re-install PT 10.3.10 "Pro_Tools_10_3_10_Mac_84129" for HDX
Restart PT with the basics plug-ins = OK
Then add one by one until I add Steven Slate VMR.... then crash, after I found earlier...
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 03-12-2019, 04:32 AM
Replies: 7
Views: 1,291
Posted By HiLoc
HDX nightmare

:mad:
From the time I've moved from HD3 to HDX 1 it getting worst and worst
I'm on PT10 OSX 10.8.5
From a certain point the crash are regular whatever I do.
I open my session and
I miss output...
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 02-13-2019, 08:58 AM
Replies: 3
Views: 614
Posted By HiLoc
Re: move HD3 with HDX and 192 with HD IO

oups I've modified the input wirh 8 mono routed as useal via my neve summing, the VU in show signal but in PT not any of the 8 inputs are showed

WRONG AFTER RESTART IN IS SHOWING IN THE DAW...
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 02-12-2019, 12:21 PM
Replies: 3
Views: 614
Posted By HiLoc
Re: move HD3 with HDX and 192 with HD IO

I'll try to morrow

:-):-):-):-):-):-)
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 02-12-2019, 06:46 AM
Replies: 3
Views: 614
Posted By HiLoc
move HD3 with HDX and 192 with HD IO

I replace my HD3 with a HDX and 1 of my 192 with a HD IO 8x8x8

I'm on PT 10.3.10 OS 10.8.5
The out of HD IO are perfect
The in of HD IO nothing comes in the DAW but well on the meter of the HD...
Forum: macOS 01-11-2019, 03:20 AM
Replies: 4
Views: 1,308
Posted By HiLoc
Re: HELP Missing product in my account

Avid list stop at PT 9 and I own PT10
Forum: macOS 12-29-2018, 07:49 AM
Replies: 4
Views: 1,308
Posted By HiLoc
HELP Missing product in my account

Can't find PT HD 10 in my account/product:mad:
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 08-07-2018, 12:08 AM
Replies: 4
Views: 1,718
Posted By HiLoc
Re: Logic 10.4.0 HDX on Sierra

yes sorry 10.12.6
driver installer 2018.4 but I don't have a PT12 licence only a PT10 on another OS
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 08-06-2018, 04:57 AM
Replies: 4
Views: 1,718
Posted By HiLoc
Logic 10.4.0 HDX on Sierra

Hello I need to run Logic 10.4.0 with a HDX on Sierra 10.12.8.

HDX card is not showing in about this mac

It run on the same Mac Pro with OS 10.8.5

Can't reach my account on Avid, looks...
Forum: Licensing & Accounts 08-11-2017, 05:23 AM
Replies: 1
Views: 1,278
Posted By HiLoc
Can't reach my account

Hello

I can't reach my account after changing my email address:mad:
It seems that I have another account running but complete empty.

PM for more infos

Thanks
Forum: Pro Tools 10 02-15-2017, 12:56 AM
Replies: 2
Views: 1,821
Posted By HiLoc
Re: 1 [Bundle] crash on PT 10.3.10

:mad:pirates use my mac:confused::confused::confused:

Now everything is fine, trash the bad plugins and never rent my mac again
Forum: Pro Tools 10 02-13-2017, 10:30 AM
Replies: 2
Views: 1,821
Posted By HiLoc
Re: 1 [Bundle] crash on PT 10.3.10

Thread 0 Crashed:: Dispatch queue: com.apple.main-thread
0 ??? 0000000000 0 + 0
1 [Bundle] 0x25bdf680 QQNOGRDGE3UG0 + 157056
2 [Bundle] 0x25bdf768 QQNOGRDGE3UG0 + 157288
3 [Bundle] 0x25bf686c...
Forum: Pro Tools 10 02-13-2017, 08:45 AM
Replies: 2
Views: 1,821
Posted By HiLoc
1 [Bundle] crash on PT 10.3.10

:mad::mad::mad:
I have last 6 days crash with PT 10.3.10
here are some logs

https://drive.google.com/open?id=0By6vQFW1CUPtZ2lTUERRcG81NDQ
Forum: Pro Tools 10 10-29-2016, 09:31 AM
Replies: 13
Views: 4,668
Posted By HiLoc
Re: Ilok refuse to load Plug-Ins

No more warning, I put heat.dpm in the unused and bingo
Forum: Pro Tools 10 10-29-2016, 09:18 AM
Replies: 13
Views: 4,668
Posted By HiLoc
Re: Ilok refuse to load Plug-Ins

Oups I re-install PT10 and get "Fatal error"
An unknown executable could not be loaded. PLease contact.....
The loading still running for a while but is stopped on VBC FG_Grey.aaxplugin

That's...
Forum: Pro Tools 10 10-29-2016, 09:00 AM
Replies: 13
Views: 4,668
Posted By HiLoc
Re: Ilok refuse to load Plug-Ins

Yes I saw all of them, active
I did a synchro as well
Forum: Pro Tools 10 10-29-2016, 07:24 AM
Replies: 13
Views: 4,668
Posted By HiLoc
Re: Ilok refuse to load Plug-Ins

Hi JFreak
I did re-install iLok
Sub folders runs from years, musicman
Forum: Pro Tools 10 10-29-2016, 02:57 AM
Replies: 13
Views: 4,668
Posted By HiLoc
Re: Ilok refuse to load Plug-Ins

Thanks to your suggestions
Yes all this are done or ok
It's on my MacPro Mmini is dead
The iLok was on the desktop itself, I move it on a hub no success.
The issue append when I've updated the...
Forum: Pro Tools 10 10-28-2016, 02:58 AM
Replies: 13
Views: 4,668
Posted By HiLoc
Ilok refuse to load Plug-Ins

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
When loading PT I get an avid warnings on 100 plug-ins (14 aax 86 dmp)
I put them in "Plug-ins unused" then PT is loading...
Forum: Pro Tools 10 10-27-2016, 08:52 AM
Replies: 1
Views: 1,954
Posted By HiLoc
Required software extensions are missing

Hi today I got an issue when loading any PT10 sessions
I get "Required software extensions are missing" on certain plug-ins so they're not active in the sessions.
I've download the latest iLok...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 06-15-2016, 10:10 AM
Replies: 1
Views: 2,452
Posted By HiLoc
Re: Required software extensions are missing

Thanks to Slate Digital support
https://slatedigital.zendesk.com/hc/en-us/articles/218732698-License-Error-Initialization-Error
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 06-15-2016, 09:22 AM
Replies: 1
Views: 2,452
Posted By HiLoc
Required software extensions are missing

Hi, after update to iLok V 3.0.2.498
I still have this "Required software extensions are missing":o when I'm in setting Up Peripherals looking for a SYNC.
Them more warning(7) in the loading...
Forum: Pro Tools | Duet & Pro Tools | Quartet 10-19-2015, 01:33 PM
Replies: 3
Views: 5,603
Posted By HiLoc
Re: Can run Cubase Pro 8 on HD3 accel

Any avid guys can help
Forum: Pro Tools | Duet & Pro Tools | Quartet 10-19-2015, 08:07 AM
Replies: 3
Views: 5,603
Posted By HiLoc
Can run Cubase Pro 8 on HD3 accel

Hi guys

I need to run Cubase Pro on my HD3 accel with 3 X 192

It seems that it is the driver who's lock me to 8 in 8 out

Any ideas

Does it exist a driver for to do that
Forum: Pro Tools 10 01-27-2015, 12:53 PM
Replies: 19
Views: 4,944
Posted By HiLoc
Re: input monitor / record issue

Eric, are U french:rolleyes:;)
I just in a stable status with PT 10.3.8 now finnaly
F....nightmare, I've closed everything and restart....bingo....:p:p:p:p
Showing results 1 to 25 of 92

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 08:10 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com