Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 12 of 12
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: bobmaus
Forum: macOS 11-14-2018, 06:37 AM
Replies: 13
Views: 5,421
Posted By bobmaus
Re: Support for new Operating Systems

Because of the long time delay, my biggest concern is that Avid may not be able to fix PT to run on newer operating systems unless it goes through a rewrite at a core level. I'm no coder but when...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10-02-2006, 06:27 AM
Replies: 3
Views: 1,807
Posted By bobmaus
Re: Transferring PT LE 7 from PPC to new Intel Mac

Anne,

If you're using the Migration software, I highly recommend a fresh install of PT on your new IntelMac. I'd skip over the older version. I just recently made the same move and the PPC...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 08-26-2006, 07:28 AM
Replies: 6
Views: 2,926
Posted By bobmaus
Re: POW-r Dither Reinstall

I spoke with Digi Phone Tech Support yesterday, they don't have a clue and actually tried to look for POW-r in the plugin folder. POW-r Dither is part of the 7.0 application software, so I'm going...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 08-25-2006, 04:59 AM
Replies: 6
Views: 2,926
Posted By bobmaus
Re: POW-r Dither Reinstall

That's great, but how do we get it back? Do we do a complete install? I had this plugin before I upgraded and it's just disappearred. I read somewhere Digi disabled this plug on M-Audio systems,...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 08-24-2006, 07:22 AM
Replies: 6
Views: 2,926
Posted By bobmaus
POW-r Dither Reinstall

Hi,

Seems my POW-r Dither plugin is gone and I'm trying to figure out how to get it back on my Mac, I'm on 7.1 Prod Tookit version. I tried going back to installer disks and installing plugs...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 06-14-2006, 06:00 AM
Replies: 1
Views: 1,794
Posted By bobmaus
Convert HD files to LE *DELETED*

Post deleted by bobmaus
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 04-05-2006, 06:47 AM
Replies: 4
Views: 1,981
Posted By bobmaus
Re: Pro Tools LE on an IMAC

I just mixed a whole album on an iMac G5 2.1 Ghz, 2.5GB Ram and external USB drive.

32tracks, average 2-3plugs per channel, 6Aux., plus automation on at least half of all tracks.

It bogged down...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 03-27-2006, 05:56 PM
Replies: 3
Views: 2,296
Posted By bobmaus
LE for DuoCore Intel will see 2 processors?

Will the Intel versionLE for DuoCore see 2 processors and therefore deliver better plug and operation performance? I did a search, but suck at good searches, so didn't see it already.

Thanks,
...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 02-13-2006, 01:40 PM
Replies: 2
Views: 2,727
Posted By bobmaus
Drive recovery or file recovery

Hi,

My hard drive took a slight fall during access of a song. Now the song can't locate all the files for a full playback. I'm guessing this drive might be gone, since it hangs when I try to...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12-30-2005, 05:33 PM
Replies: 3
Views: 2,242
Posted By bobmaus
Re: Anyone used the new 2.1ghz iMac with PTLE?

I'm using one with 2.5GB RAM , it's nice and zippy and I get 32 tracks, 3 plugs per track and 10 Aux, with no problem. Was using a 1.8 iMac before this with good results too, but this has better...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-18-2005, 05:13 AM
Replies: 2
Views: 2,355
Posted By bobmaus
Re: Imac G5 poor performance

I have a 1.8 iMac with 2gb RAM and run 32 tracks, 6-8 Aux and about 2 plugs per chan average and can get pretty good performance running all those. I find deleting disabled tracks keeps things...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-09-2005, 10:57 AM
Replies: 1
Views: 2,556
Posted By bobmaus
Elemental Audio PlugIns won\'t activate in PT 7

I pulled up a session created in 6.9.2 and all the plugins came up except my Elemental Audio PlugIns won't activate in PT 7. They are greyed out; I emailed EA but haven't heard back yet.

Anyone...
Showing results 1 to 12 of 12

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 10:55 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com