Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 16 of 16
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: janhart
Forum: Pro Tools | First Discussion 01-24-2019, 05:05 AM
Replies: 13
Views: 52,905
Posted By janhart
Re: "enable cloud functionality" - Can't log in **HELP**

[QUOTE=Southsidemusic;2510921]You need to start a support ticket with Avid as that's where the issue lies.

Hi Christopher, I raised a Case with Avid Customer support as advised, but Avid's reply...
Forum: Pro Tools | First Discussion 01-24-2019, 04:58 AM
Replies: 0
Views: 901
Posted By janhart
wrong iLok password! How do I change it?

I used my email address as my iLok password with Avid when creating my account and installing ProToolsFirst. It's wrong!

It's so frustrating! On my Avid master account page I have changed it to...
Forum: Pro Tools | First Discussion 01-14-2019, 06:17 AM
Replies: 13
Views: 52,905
Posted By janhart
Re: "enable cloud functionality" - Can't log in **HELP**

Ta for that Christopher, I'll get on it.
Forum: Pro Tools | First Discussion 12-30-2018, 06:09 AM
Replies: 10
Views: 7,339
Posted By janhart
Re: Error - One or more activation locations are not accessible

Hi,

I have the same error message when I try to activate Pro Tools First: 'Pro Tools First activation failed. There are no remaining assets in your iLok account.'

I think I must have put the...
Forum: Pro Tools | First Discussion 12-28-2018, 05:13 AM
Replies: 13
Views: 52,905
Posted By janhart
Re: "enable cloud functionality" - Can't log in **HELP**

Hi, I mistakenly put my email address as my iLok ID when installing PTF. I should have put in my actual iLok ID but I'd registered it so long ago I didn't realise it was still valid.

Now PTF...
Forum: Pro Tools | First Discussion 12-27-2018, 07:39 AM
Replies: 1
Views: 3,931
Posted By janhart
Re: Error running Pro Tools First - "no remaining iLok assets"

Yep exactly the same error message as Marek.

I had put the wrong iLok ID when initially registering my Avid account, following the instructions to use my email address. But can't see how to...
Forum: Windows 12-27-2018, 07:05 AM
Replies: 1
Views: 3,502
Posted By janhart
Re: Mistake in recording Pro Tools 9 - wrong iLok ID registration -

I have the same problem: I have pro tools first in my Avid account product list but it has the wrong ilok ID. How do I change it???

PLease help!!

As LeanSoto I'd followed instructions to use my...
Forum: Pro Tools | First Discussion 12-12-2018, 04:08 AM
Replies: 13
Views: 52,905
Posted By janhart
Re: "enable cloud functionality" - Can't log in **HELP**

Hi, I also don't see Pro Tools First in my iLok License manager. I have downloaded it but it will not activate (same message about 'enable cloud functionality').

Pro Tools First appears on my...
Forum: MIDI 12-03-2018, 07:37 AM
Replies: 2
Views: 6,922
Posted By janhart
Re: USB Midi interface

I'm looking for something similar, to connect the Korg 01/wd midi outputs to a USB port on an imac. It's kind of bewildering. I guess there's the basic cable option like the Roland thingy, and then i...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 08-21-2010, 10:27 AM
Replies: 1
Views: 3,653
Posted By janhart
Re: no channels activated?

update:

Managed to activate channels in the audio MIDI setup; transmit channel buttons for the roland had somehow turned off. After turning them on again the input channels reappeared in the...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 08-21-2010, 04:32 AM
Replies: 1
Views: 3,653
Posted By janhart
no channels activated?

Track inputs in Pro tools LE are now saying: 'no channels activated'...!

Consequently I'm getting no midi messages from my keyboard controller either into PT or the Roland JV1080 I'm using for...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 01-08-2010, 10:00 AM
Replies: 9
Views: 5,209
Posted By janhart
Re: ancient kit... is it possible?

just reporting back (seemed rude not to)...

Have done what Sean suggested - recording the midi stuff onto a stereo audio track then taking the roland audio cables out of the mbox, leaving the line...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 01-05-2010, 12:26 PM
Replies: 9
Views: 5,209
Posted By janhart
Re: ancient kit... is it possible?

I'm sure you're right. There's a sentence in the MBox2 manual which says: 'Make sure nothing is plugged into the same channel's Mic input.' Because of the way I've set things up, this is exactly what...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 01-05-2010, 11:48 AM
Replies: 9
Views: 5,209
Posted By janhart
Re: ancient kit... is it possible?

Sean, I don't know what you mean by 'Print' your JV. Do you mean somehow importing the patches from the JV into protools? And if so how do I do that? Are we talking RTFM?

j
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 01-05-2010, 11:46 AM
Replies: 9
Views: 5,209
Posted By janhart
Re: ancient kit... is it possible?

hi Jack,

thanks for your quick reply! Yes, there's a direct MIDI connection from the Evolution OUT to the MBox IN but not to the JV1080. The Evolution keyboard only has a MIDI OUT. I'm not sure if...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 01-05-2010, 10:42 AM
Replies: 9
Views: 5,209
Posted By janhart
ancient kit... is it possible?

Hi, I'm new here and having difficulty routing my gear (all a bit old) to monitor midi tracks while recording audio.

I've got ProTools LE 6.8.1 running on OSX 10.4.11 ( pre intel ) with an Mbox2,...
Showing results 1 to 16 of 16

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 01:45 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com