Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 3 of 3
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: egrims
Forum: MIDI 08-21-2011, 08:31 AM
Replies: 17
Views: 22,280
Posted By egrims
Re: Audio MIDI setup says DIGI 002 midi device is offline

Yes same here, White macbook with 002R running 10.6.8 now with the 8.0.5 update. Can't get the 002R to show up in the Audio MIDI area at all. Tried all the steps listed in this forum thread...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 04-07-2010, 05:49 PM
Replies: 15
Views: 8,983
Posted By egrims
Re: MIDI Input/Output showing NONE Still!!!!!!!!!

I have the exact same problem that you list here. I have a Technics digital piano that only supports MIDI (no USB MIDI) and lights up the front of the 002 Rack but I don't get the 002 Rack to show...
Forum: MIDI 04-04-2010, 09:57 AM
Replies: 17
Views: 22,280
Posted By egrims
Re: Audio MIDI setup says DIGI 002 midi device is offline

New user here. Have had a Digi 002 Rack for sometime now. Used to use it in Windows but over the years I've switched to OS X. I'm having the same problems you guys are having here but even a...
Showing results 1 to 3 of 3

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 06:11 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com