Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: gord_esh
Forum: Eleven Rack 03-19-2020, 04:57 PM
Replies: 1
Views: 609
Posted By gord_esh
11 rack disconnects

Hello,
Its been a long time since I've ventured here. I am having a recurring and nagging problem with my 11rack set up. I find that I have to restart my computer every time I use PT for the 11rack...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 08-12-2010, 08:27 AM
Replies: 39
Views: 11,237
Posted By gord_esh
Re: Suggestions on a powerful MacPro setup for composing with VI's

I thought I would ask you a question since I've seen you've posted around here a few times and your story stays the same, "the more resources you have, the better". I know that for video/3D etc, the...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 01-21-2010, 07:30 PM
Replies: 6
Views: 3,677
Posted By gord_esh
Re: Eleven Rack & PT8: constant -6101 CPU Error Message

Did you figure it out yet Marvin?

I've got an 11 Rack as well with an Imac with an intel core due. I was having 6101 problems with the mbox2 before the 11 but not near as bad. If you have it...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 04-13-2009, 05:34 PM
Replies: 14
Views: 5,395
Posted By gord_esh
Re: 9128 6101 errors

I just want to jump in on this since I have been banging my head against the wall trying to fix the same problems.

Imac Intel core duo. 2 Ghz. 2 Ram
Mac OSX 10.5.6
Mbox2

I want to upgrade to...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 10:25 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com