Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 3 of 3
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: Musicetto
Forum: Windows 01-22-2011, 04:47 AM
Replies: 46
Views: 22,187
Posted By Musicetto
Re: Pro Tools 9 on Windows 7

well i seem to be the only one. so please help if anyone can. I keep getting " can't find hardware messege when i launch pro tools on my laptop using windows 7. I thought it was supposed to run...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 08-12-2010, 06:19 AM
Replies: 2
Views: 2,106
Posted By Musicetto
Protools still quits unexpectantly after updating all plugins.

Hi
I went through the steps that were suggested ect. updating all plugins that needed to be and trashing the preferences and restarting the computer and the like. It seemed to work fine for an hour...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 08-06-2010, 07:29 AM
Replies: 6
Views: 3,690
Posted By Musicetto
Re: 8.0.4 issue

Hello. Yes Pro tools 8.0.4 quits unexpectantly on my computer also. I did it a few times with pro tools 8, I thought the upgrade would have corrected this problem, but it seems to have gotten...
Showing results 1 to 3 of 3

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 06:28 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com