Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 132
Search took 0.10 seconds.
Search: Posts Made By: SNAPPER
Forum: General Discussion 08-20-2012, 09:13 AM
Replies: 2
Views: 2,872
Posted By SNAPPER
Re: Ableton Live 8.4 Beta (Native 64-bit)

I'm assuming you are using it in stand-alone. PT is still 32bit and you cant rewire 64bit Ableton live to 32bit pro tools.

Can I use ReWire with the 64-bit version of Live?


...
Forum: Windows 08-03-2012, 03:26 PM
Replies: 0
Views: 2,233
Posted By SNAPPER
trigger ableton LIVE midi instruments in rewire mode?

I can use my external keyboard to trigger a midi track in ableton LIVE standalone. However, when I have PT9 running in rewire mode, the keyboard does not trigger LIVE midi tracks but it can trigger...
Forum: Windows 07-27-2012, 05:06 AM
Replies: 1
Views: 2,710
Posted By SNAPPER
ableton LIVE rewire error when starting

I've been getting this error on quite a few older sessions lately when starting up ableton live 7....
"Live has detected another master...please close all other master applications and restart...
Forum: Windows 06-04-2012, 05:36 AM
Replies: 5
Views: 11,573
Posted By SNAPPER
disable all pugins in a sessino

is there a way to 'disable' all plugins with one-click or do I continue to right-click everyone in a session and click 'disable' when tracking?

Thanks
Forum: Windows 05-10-2012, 09:51 AM
Replies: 2
Views: 2,190
Posted By SNAPPER
want to buy 2nd digi box

I have a digi003r/pt9/ilok setup that is all licensed and working. I was thinking about buying a used digi002r off ebay and using it at my girlfriend's apt when i visit. Can I install...
Forum: Windows 04-17-2012, 08:26 AM
Replies: 5
Views: 2,504
Posted By SNAPPER
Re: Version 10 drops and updates on v9 go cold!!

I totally agree
pay another $300 to keep playing
no guarantee that they will make this product stable
they are prob hard at work on PT11 by now
Forum: Windows 01-19-2012, 05:27 AM
Replies: 1
Views: 1,819
Posted By SNAPPER
Re: rebuilt my system and missing a few plugins

ignore this post, I found them on the DVD, there are additional checkboxes for each . I guess I didn't check them all.
Forum: Windows 01-19-2012, 04:56 AM
Replies: 1
Views: 1,819
Posted By SNAPPER
rebuilt my system and missing a few plugins

I used to have avid AIR plugs, mini grand, bomb factory BF76, etc

I though they were just part of the pro tools9 installation...

But they don't show up in my plug ins list, is there a separate...
Forum: Pro Tools 10 11-01-2011, 08:48 AM
Replies: 58
Views: 15,918
Posted By SNAPPER
Re: 003 Discontinued?

4.5 years is not a long product cycle to be completely abandoned and left in the dust as far as future upgrades. I could deal with the news much better if I was in a stable position but I can't...
Forum: Pro Tools 10 11-01-2011, 06:37 AM
Replies: 58
Views: 15,918
Posted By SNAPPER
Re: 003 Discontinued?

its hard for me to believe that the 003 is already discontinued. It wasn't that long ago that I bought it. What makes it even worse is that it will not be supported in future releases. So PT10 is...
Forum: Windows 10-25-2011, 06:13 AM
Replies: 17
Views: 11,166
Posted By SNAPPER
Re: AAX Plugins what's this all about?

and where does VST stand in all of this? Will that still work with the vst-to -rtas converter? or will there be an vst-to-aax converter? Or is VST dead too?

I assume pro tools will never...
Forum: Windows 09-13-2011, 07:42 AM
Replies: 5
Views: 2,098
Posted By SNAPPER
Re: PT9.05 ilok error

yes, i tried right-clicking and running as administrator and it starts the install and then blinks away after about a minute with no confirmation that it has finished. I think the problem is that it...
Forum: Windows 09-08-2011, 06:50 AM
Replies: 5
Views: 2,098
Posted By SNAPPER
Re: PT9.05 ilok error

that is the one I am using....I'm not sure the installation finishes successfully though. It starts up and runs for awhile but then disappears without any confirmation that it finished correctly. ...
Forum: Windows 09-07-2011, 02:24 PM
Replies: 5
Views: 2,098
Posted By SNAPPER
PT9.05 ilok error

'this version of pro tools requires that you update your ilok driver...."
is the message I get after installing PT9.05

I downloaded the latest ilok release and installed and rebooted and still...
Forum: Windows 08-02-2011, 08:53 AM
Replies: 19
Views: 5,386
Posted By SNAPPER
Re: Acronis Killed My Pro Tools

windows7 has a built-in imaging system for backups, no reason to use a 3rd party app for this anymore.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 07-13-2011, 04:57 AM
Replies: 2
Views: 1,875
Posted By SNAPPER
mute button on digi003r interface

my digi003r is currently in an inconvenient location for me to reach easily. Is there a way to trigger the mute button by keyboard instead of physically hitting the button on the face of the 003?
...
Forum: Windows 04-08-2011, 05:29 AM
Replies: 14
Views: 5,963
Posted By SNAPPER
Re: 9.02 upgrade... dont do it

I am using the TI recommended approved FW card with my digi003 rack. I originally did use the default win7 FW driver for that card that was installed automatically with plug and play. It all worked...
Forum: Windows 04-04-2011, 05:36 PM
Replies: 14
Views: 5,963
Posted By SNAPPER
Re: 9.02 upgrade... dont do it

No I have not tried the alternative FW drivers
I am using the legacy drivers as I was told to use
Is that the issue? Please send me a link
I need relieve

Thank you
Forum: Windows 04-04-2011, 02:47 PM
Replies: 14
Views: 5,963
Posted By SNAPPER
9.02 upgrade... dont do it

crapware

I have to load the driver 2-3 times before it finds the hardware successfully. This is now just about every time I power on my digi003 rack
been going on for 2-3 weeks now
unbelievable...
Forum: Windows 03-18-2011, 06:10 AM
Replies: 29
Views: 9,360
Posted By SNAPPER
Re: 9.0.2 Not Communicating With 003 Rack+

if anyone needs this the latest drivers(v9.0.2.65) for the 9.2 release is here:

http://avid.custkb.com/avid/app/selfservice/search.jsp?DocId=379411
Forum: Windows 03-17-2011, 08:06 AM
Replies: 29
Views: 9,360
Posted By SNAPPER
Re: 9.0.2 Not Communicating With 003 Rack+

Thanks for the info.

Do you happen to know what the legacy version is for the driver for the firewire card that i can see in device manager?

I bought and installed this 'approved' card along...
Forum: Windows 03-16-2011, 05:17 AM
Replies: 29
Views: 9,360
Posted By SNAPPER
Re: 9.0.2 Not Communicating With 003 Rack+

Just tried installing 9.02 on my digi003/9.01 install and got the hardware not found error. messed up my whole night playing with the computer instead of making music. Do they have a QA dept in...
Forum: Windows 02-23-2011, 04:32 PM
Replies: 19
Views: 7,972
Posted By SNAPPER
record enabled greyed out

I"m noticing new tracks that I begin yesterday are greyed out today when I go to record-enable for a new take. I have never noticed this before. Is there something I am missing? I have disabled...
Forum: Windows 02-15-2011, 03:53 PM
Replies: 3
Views: 2,270
Posted By SNAPPER
Re: pops and clicks with rosetta 800

staying in low latency monitoring mode when recording solves this problem, no clicks or pops
no inserts were on the recording track
never happened before in previous versions

hope this helps...
Forum: Pro Tools 9 02-15-2011, 12:24 PM
Replies: 6
Views: 9,108
Posted By SNAPPER
song will not open, could not complete the open session commandbecause...while transl

song will not open, could not complete the open session command because...while translating tracks

song loading stops at creating main mixer spdif L-R


Just upgraded to PT9, worked fine in...
Showing results 1 to 25 of 132

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 08:51 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com