Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: ukeist
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 04-22-2005, 09:19 AM
Replies: 48
Views: 5,917
Posted By ukeist
Re: Greatest Producer Ever??

No George Martin mention? Odd I think...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 04-22-2005, 09:17 AM
Replies: 2
Views: 2,879
Posted By ukeist
Best way to set up a talkback?

Hoedy,

Wondering if anyone could offer some good solutions for setting up a talkback without having a console. All ideas appreciated!!
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10-20-2004, 08:19 PM
Replies: 0
Views: 2,142
Posted By ukeist
HELP! Mac/002r Errors Galore!

I need advice from all who know....could my computer be maxed out or misconfigured? I get buffer errors, firewire errors, slow playback start times, excessive crashing, etc. I’m using 6.4LE on a...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 09-02-2004, 11:18 PM
Replies: 3
Views: 2,257
Posted By ukeist
Patch Bay-Digi002 Questions

Hi,
I am wanting to simplify my life and set up a patch bay to stop the endless plugging and unplugging. Now I don’t use a console but I was hoping to figure out how to hook the bay to the 002 and...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 06:44 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com