Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 108
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: js_nyc
Forum: Pro Tools 2018 08-15-2019, 11:39 AM
Replies: 4
Views: 361
Posted By js_nyc
Forum: Pro Tools 2018 08-09-2019, 10:53 AM
Replies: 4
Views: 361
Posted By js_nyc
2018.12 HD- down arrow key not working properly

Hello all. Have a client using PT 2018.12 HD on an iMac with High Sierra. When playing down the timeline, the Down Arrow Key does not mark the in point of a selection start (with Up Arrow Key...
Forum: ICON & C|24 01-17-2019, 10:03 AM
Replies: 4
Views: 48,737
Posted By js_nyc
Re: Help with C|24 monitoring section

Thanks to all for the advice.
Forum: ICON & C|24 01-15-2019, 07:40 AM
Replies: 4
Views: 48,737
Posted By js_nyc
Help with C|24 monitoring section

Hello everyone. Have a client with the following configuration:
Mac trash can with High Sierra and PT 12.x HDX1
4 16 I/Os- all analog
3 pairs of stereo speakers on a passive switcher
Blue Sky...
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 02-20-2018, 12:46 PM
Replies: 13
Views: 4,377
Posted By js_nyc
Re: HD Native card not recognized- ran many tests

Hey thanks- the card was recognized! The only thing is now in the Playback Engine window, the Native HD selector is grayed out, saying the "Digilink I/O license is missing". Since my client purchased...
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 02-17-2018, 07:31 PM
Replies: 13
Views: 4,377
Posted By js_nyc
Re: HD Native card not recognized- ran many tests

Thanks so much. I will try this if possible and let you know.
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 02-16-2018, 03:57 PM
Replies: 13
Views: 4,377
Posted By js_nyc
Re: HD Native card not recognized- ran many tests

Thanks, Dave.

1- did this- same result
2- as you can see from the pics that I submitted, he is on Sierra (10.12.x), trying to run PT 11.3.2_ Would this cause these problems with the HDn card,...
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 02-16-2018, 03:45 PM
Replies: 13
Views: 4,377
Posted By js_nyc
Re: HD Native card not recognized- ran many tests

Thanks, Drew. Yeah, I guess this beast is PCIe equipped...

I do mean the HD Drivers. Installed the 11.3.2 that came with the 11.3.2 PT Installer. Do you think I should try rolling back to the...
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 02-15-2018, 01:43 PM
Replies: 13
Views: 4,377
Posted By js_nyc
HD Native card not recognized- ran many tests

Working with a client on their configuration:

10004


10005

As you can see from the pictures, their PCIe Native Card does not show the driver installed, so it is not even recognized by...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 06-22-2017, 06:39 AM
Replies: 6
Views: 3,686
Posted By js_nyc
Re: 192 Accel repair person needed

Thanks, all for your kind input. I did the ribbon cable cleaning/reseating with all the I/O cards but did not get over to the power supply area. May pursue this, but my client is running out of...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 06-19-2017, 10:45 AM
Replies: 6
Views: 3,686
Posted By js_nyc
192 Accel repair person needed

I have a client who has the HD Accel/PT 10x/192 16 Analog Inputs. He has been experiencing a static/crackling on the inputs 1-8 and 9-16. No issues with the output signal. I did troubleshooting...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 06-18-2017, 06:40 PM
Replies: 17
Views: 14,641
Posted By js_nyc
Re: I went back to Pro Tools 10 HD Accel in 2017

I have a client who has the exact system you mentioned (HD Accel/PT 10x/192 16 Analog Input). He has been experiencing a static/crackling on the inputs 1-8 and 9-16. No issues with the output signal....
Forum: Artist Series 05-10-2016, 09:33 AM
Replies: 4
Views: 2,650
Posted By js_nyc
Re: Eucon icon not appearing on menu bar or App folder

Thread Here (http://duc.avid.com/showthread.php?t=346370)
Forum: Artist Series 05-10-2016, 09:31 AM
Replies: 4
Views: 2,650
Posted By js_nyc
Found my own solution- see thread

t=346370"]http://duc.avid.com/showthread.php?t=346370[/URL]
Forum: Artist Series 05-08-2016, 08:45 AM
Replies: 4
Views: 2,650
Posted By js_nyc
Forum: Artist Series 05-07-2016, 09:23 AM
Replies: 4
Views: 2,650
Posted By js_nyc
Eucon icon not appearing on menu bar or App folder

Based on client's system (ignore my signature specs please): Mac OS 10.10.5, PT 11.3.1,EuCon 3.3.2 software with the older MC Mix. When we run the installer (dmg), we get the Euphonix folder in the...
Forum: Pro Tools 12 04-21-2016, 03:34 PM
Replies: 6
Views: 3,271
Posted By js_nyc
Re: PT12 on Windows 7 Pro- no multiple bounce source tracks in Bounce To Disk window?

Thanks everyone. HD only… Thought PT12 would kick this one over to Standard, like so many other features…AVID- any reply? Thanks again.
Forum: Pro Tools 12 04-21-2016, 11:01 AM
Replies: 6
Views: 3,271
Posted By js_nyc
PT12 on Windows 7 Pro- no multiple bounce source tracks in Bounce To Disk window?

Hello,

Please disregard my signature set-up. I was doing some consulting for a PT12.4/Windows 7 Pro client. When I went to show them the multiple output source feature (up to 16 outputs) in the...
Forum: Pro Tools 12 02-17-2016, 07:00 PM
Replies: 17
Views: 6,821
Posted By js_nyc
Re: ProTools 12 and Command 8

Same here. No issues with 11 as well as 12.4.
Forum: Pro Tools 12 02-17-2016, 06:43 AM
Replies: 1
Views: 1,913
Posted By js_nyc
Forum: Pro Tools 12 02-15-2016, 01:57 PM
Replies: 1
Views: 1,913
Posted By js_nyc
PT12.4- does MIDI CC now work with Automation directly?

Just a quick post: I had someone show me on their Mac (Yosemite) with PT12.4, that their MIDI CC assignments become immediately attached to the VI Plug-in's Automation, allowing them to instantly...
Forum: Licensing & Accounts 09-09-2015, 03:11 PM
Replies: 1
Views: 3,697
Posted By js_nyc
Subscription license expired

I was on a field visit to a client here in NYC and her PT12 would not launch properly. Her AVID account and the AVID Updater showed her license being good through October 4th. However, her iLok...
Forum: Pro Tools 11 07-24-2015, 07:31 PM
Replies: 3
Views: 2,412
Posted By js_nyc
Re: Anyone having trouble with clicks and pops when recording at half-speed?

Dave,

Thanks so much- makes perfect sense to me! Will try this with him and let you know.

Thanks again,
Joe
Forum: Pro Tools 11 07-23-2015, 04:14 PM
Replies: 3
Views: 2,412
Posted By js_nyc
Anyone having trouble with clicks and pops when recording at half-speed?

PT 11HD Native with 16 I/O- client has problems (clicks, pops, etc.) when trying to record at half-speed. Please let me know if you have any suggestions- other than "do not record at half-speed":-)...
Forum: Pro Tools | Duet & Pro Tools | Quartet 07-21-2015, 05:50 PM
Replies: 2
Views: 3,277
Posted By js_nyc
Hey avid

Please chime in- you took over these devices and should service/support them.

btw- think I may have found the solution deep into the interface set-up (formerly Maestro with Apogee units). But,...
Showing results 1 to 25 of 108

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 02:06 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com