Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: pughking
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 04-06-2008, 11:08 AM
Replies: 3
Views: 2,870
Posted By pughking
Re: CPU usage is holding off USB audio -9136 protools 6.9

original mbox. when I try to play back the session I get the 9136 error and it stops playing. I also have reason open, and am using a few synths. the session uses 8 tracks other than the3...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 04-05-2008, 11:19 PM
Replies: 7
Views: 3,067
Posted By pughking
Re: CPU is holding off USB audio

Im running pt 6.9.2 on a g4 tower with dual 1 gig processors. I have 1.5 gig of ram. OS 10.4.11.
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 04-05-2008, 09:37 PM
Replies: 7
Views: 3,067
Posted By pughking
Re: CPU is holding off USB audio

Im having the same problem. Im running 6.9.2 on a g4 tower with dual 1 gig processors. when I try to play back the session I get the 9136 error and it stops playing. I also have reason open, and am...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 04-05-2008, 08:10 PM
Replies: 3
Views: 2,870
Posted By pughking
CPU usage is holding off USB audio -9136 protools 6.9

I am getting this error when trying to play back tracks. I am using a g4 dual 1gig . can I fix thi ?Im running pt 6.9.2 on a g4 tower with dual 1 gig processors. I have 1.5 gig of ram. OSx 10.4.11. ...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 05:35 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com