Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 105
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: korkman
Forum: Pro Tools 10 07-03-2012, 02:26 AM
Replies: 3
Views: 2,145
Posted By korkman
Neo Assertion

Hello -

I get the Neo Assertion error when trying to rename tracks in one session. I've trashed prefs and databases with trasher but to no avail. From earlier threads, I see that not unsimilar...
Forum: Pro Tools 10 03-28-2012, 01:49 PM
Replies: 8
Views: 3,916
Posted By korkman
Re: feedback noise - an I/O setup problem?

Thanks. I guess I was just so panicky that I failed to understand the greenie newspeak about recycling (in trasher, I mean). The options seem pretty clear now that I look at them more calmly. Looks...
Forum: Pro Tools 10 03-28-2012, 01:11 AM
Replies: 8
Views: 3,916
Posted By korkman
Re: feedback noise - an I/O setup problem?

Ahh ... good coffee and a session that runs smoothly without shrieking me to pieces ... :D ... hope this lasts.

Thanks Guitardom!

Petter

ps. I managed to track down a new output channel that...
Forum: Windows 03-28-2012, 12:38 AM
Replies: 6
Views: 3,097
Posted By korkman
Re: audio through second pair of monitors?

Thanks guys!

My interface (MR816) has 8 outputs plus two headphone outs plus two solid big knobs, which made me hope I could get away without more hardware on the table. When I listen to my cd:s,...
Forum: Pro Tools 10 03-27-2012, 11:22 PM
Replies: 8
Views: 3,916
Posted By korkman
Re: feedback noise - an I/O setup problem?

Yes I did that yesterday ... but it now strikes me that I may not have closed pro tools before opening the earlier backup, so that's what I'll try after a cup of coffee.

Petter
Forum: Pro Tools 10 03-27-2012, 06:17 AM
Replies: 8
Views: 3,916
Posted By korkman
feedback noise - an I/O setup problem?

Hello -

I was trying to get audio to a second pair of monitors, so I played around with the I/O settings a bit (I'm a complete noob in that department, had never opened that menu before). I think...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-27-2012, 03:40 AM
Replies: 14
Views: 15,690
Posted By korkman
Re: OMP abort: Initializing libguide40.lib,

Okay, I did that fix yesterday as you suggested, Jimmy. And today I'm having problems with all my plugs, including the simplest digidesign EQ. I'm not sure my problems are related to the fix, but I'd...
Forum: Windows 03-27-2012, 02:24 AM
Replies: 6
Views: 3,097
Posted By korkman
Re: audio through second pair of monitors?

Okay, sorry, did work it out, sort of. :o

I can now switch between the stereo nearfields and the mono mixcube and even put the signal through separate master channels on the way there. Still...
Forum: Windows 03-23-2012, 07:38 AM
Replies: 6
Views: 3,097
Posted By korkman
audio through second pair of monitors?

Hello -

My interface (Steinberg mr-816) has several outputs and this allows me to play back music through either my main monitors or my new single auratone (in output 3). The stuff I make in pro...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-23-2012, 04:58 AM
Replies: 14
Views: 15,690
Posted By korkman
Re: OMP abort: Initializing libguide40.lib,

[QUOTE=Top Jimmy;1914815]This is not a Pro Tools issue, nor is it Avid's problem. ............. I know of no one where applying this environment variable has caused more problems than it solved....
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-21-2012, 11:28 PM
Replies: 14
Views: 15,690
Posted By korkman
Re: OMP abort: Initializing libguide40.lib,

OMP PROBLEM MAJOR NUISANCE!:mad:

On two different computers I get pro tools dropping dead mid session, mostly when I tried to bounce an mp3, but sometimes when I try to open a plug-in. The...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-21-2012, 08:23 AM
Replies: 14
Views: 15,690
Posted By korkman
Re: OMP abort: Initializing libguide40.lib,

I get this problem quite often. This may coincide with use of Izotope Ozone and/or Izotope Nectar. Anyone else?

But apparently doing that suggested thingie is safe? I'm not a tweakie so I'd like...
Forum: Windows 02-28-2012, 03:55 AM
Replies: 37
Views: 12,755
Posted By korkman
Re: APPcrash & Co.

One more thing:

I have a uad 2 card in my pc, and it seems many get error reports with pro tools 7-10 and uad. So far, I have not been able to find many people write reports saying they get these...
Forum: Windows 02-28-2012, 03:49 AM
Replies: 11
Views: 5,708
Posted By korkman
Re: Access Violation errors on save, autosave (and randomly at other times)

Hullo -

Does anybody get these exact same problems without UAD?

I use UAD and I get plenty of access violation problems (esp. but not exclusively on autosave), c++ problems, out of memory,...
Forum: Virtual Instruments 01-25-2012, 03:21 AM
Replies: 113
Views: 81,139
Posted By korkman
Re: Pro Tools 10 XPAND2 No Sounds?

Now it works!:-)

I uninstalled pro tools completely and when reinstalling the virtual instruments, I realized that THERE ARE TWO FILES COMPETING FOR ATTENTION IN THE FOLDER: "virtual instruments...
Forum: Virtual Instruments 01-24-2012, 11:36 PM
Replies: 113
Views: 81,139
Posted By korkman
Re: Pro Tools 10 XPAND2 No Sounds?

Well, no dice. I've followed the instructions, but Xpand does not allow me to direct it to sound files: I've uninstalled and reinstalled the instruments package several times, started new sessions,...
Forum: Windows 01-24-2012, 08:03 AM
Replies: 37
Views: 12,755
Posted By korkman
Re: APPcrash & Co.

Thank you very much Ralf!

Good info and very timely indeed. My vendor suggests he'll put in a new motherboard, because he suspects it may be broken. Perhaps it is. Either way, I'll try to talk...
Forum: Windows 01-23-2012, 01:11 AM
Replies: 37
Views: 12,755
Posted By korkman
Re: APPcrash & Co.

Thanks Ralf! The low Index number is from Windows Aero performance. When running pro tools, Aero is not turned on, and I think I may have disabled Aero entirely, which would explain the low score -...
Forum: Windows 01-19-2012, 12:45 PM
Replies: 37
Views: 12,755
Posted By korkman
Re: APPcrash & Co.

Thanks -

I think I'll download PT10, which I guess I need to get anyway. Then I'll sleep on this. If I still get problems in situations where there should be little reason for the machine to be...
Forum: Windows 01-18-2012, 10:07 AM
Replies: 37
Views: 12,755
Posted By korkman
Re: APPcrash & Co.

I use Steinberg's MR816 for interface ... I think I did reset the Bios yes ... I tried and got a decent d-verb count initially and it remains, and I sometimes get errors with very low CPU usage going...
Forum: macOS 01-17-2012, 11:47 PM
Replies: 3
Views: 2,744
Posted By korkman
which mac pro with pro tools 10 ?

Hello all -

I'm taking the leap, switching to mac (I need to opt out of the PC hell I've been in laterly) but I can't find a thread on which mac pro to buy: is there a thread on this?

What I...
Forum: Windows 01-17-2012, 11:35 PM
Replies: 37
Views: 12,755
Posted By korkman
Re: APPcrash & Co.

Yeah, I reinstalled it, several times in fact. And for a moment, I was happy, but the problems have reappeared. At first I thought it might be normal that Trilian works badly, that I run out of...
Forum: Windows 01-17-2012, 06:31 AM
Replies: 37
Views: 12,755
Posted By korkman
Re: APPcrash & Co.

DAMN!!:mad: I have new RAM, new hard drives, reinstalled everything from windows to pro tools. Okay, I do not get lots of Appcrash reports yet, but the Access violation messages have started coming...
Forum: Windows 10-22-2011, 11:50 PM
Replies: 3
Views: 2,260
Posted By korkman
updating Windows?

Hello -

The official suggestion is apparently that we should avoid using windows update automatically. I have now done a clean install of windows on my system. Is there something I should go get...
Forum: Windows 10-22-2011, 11:46 PM
Replies: 37
Views: 12,755
Posted By korkman
Re: APPcrash & Co.

thanks guys, I'm now trying with new RAM. Hoping for the best. I'll report back.

Petter
Showing results 1 to 25 of 105

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 10:43 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com