Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 288
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: Matt82au
Forum: Post - Surround - Video 07-24-2019, 03:45 PM
Replies: 52
Views: 5,784
Posted By Matt82au
Re: Avid S1 & S4

I’m someone who is in a similar position to Jamie, and I share his view. I got pretty excited upon hearing the announcement for s4 but feel that the marketing approach of a budget approach to the s6...
Forum: Post - Surround - Video 07-23-2019, 07:18 PM
Replies: 52
Views: 5,784
Posted By Matt82au
No X-Mon?

Am i correct in understanding these don't even come with an X-Mon like the S6 M10 does?
Forum: ICON & C|24 07-15-2019, 04:25 AM
Replies: 1
Views: 646
Posted By Matt82au
Blue x-mon with black d-command es?

Does anyone know if they are compatible ? My blue d-command died and I wanted to test the functionality of my x-mon. A friend has a black d-command I can test it on but before I venture out and tear...
Forum: Pro Tools | Dock 05-23-2019, 10:36 PM
Replies: 41
Views: 27,135
Posted By Matt82au
Re: Dock monitor control

Ill look into it again on Monday, can you think of any reason why my old Xmon cable had no continuity on pins 11 - 11, 12 - 12, 3 - 3, 4 - 4.

Thanks for the reply!
Forum: Pro Tools | Dock 05-23-2019, 05:35 AM
Replies: 41
Views: 27,135
Posted By Matt82au
Re: Dock monitor control

I finally tried to have a crack at getting this running with an old blue X-Mon (our d-command died, and have been hoping to get this into action).

I followed the guide posted on the DUC here......
Forum: Pro Tools | Dock 02-26-2019, 08:02 PM
Replies: 41
Views: 27,135
Posted By Matt82au
Re: Dock monitor control

ooh amazing timing for myself... keeping an eye out every day right now
Forum: Pro Tools | Dock 02-25-2019, 03:18 PM
Replies: 41
Views: 27,135
Posted By Matt82au
Re: Dock monitor control

Any news on this?
Forum: ICON & C|24 03-08-2018, 02:40 PM
Replies: 4
Views: 3,878
Posted By Matt82au
Re: Unable to view edit/mix groups with custom faders

8 years later and struggling on how to do this again, i searched for how to do this and found my original question.... :rolleyes:
Forum: Post - Surround - Video 05-29-2017, 03:47 AM
Replies: 5
Views: 2,846
Posted By Matt82au
Re: Embed audio into the video stream

black magic have a cheap one that works great for SDI

https://www.bhphotovideo.com/c/product/1082829-REG/blackmagic_design_convmcauds4k_mini_converter_audio.html
Forum: Licensing & Accounts 10-03-2016, 11:16 PM
Replies: 2
Views: 2,387
Posted By Matt82au
Forum: Licensing & Accounts 10-03-2016, 10:02 PM
Replies: 2
Views: 2,387
Posted By Matt82au
You are trying to run a newer version...

Hey all, have just updated my HD assets on my iLok page, downloaded the 12.6 installer and being told that it is newer than my licenses allow..

iLok shows a HD12 perpetual license, as well as a HD...
Forum: Post - Surround - Video 09-15-2016, 10:18 PM
Replies: 13
Views: 4,542
Posted By Matt82au
Re: Video playback not playing right!

i have had this issue with Pro Res. It isnt the fix. I literally find myself double checking 2 pips all the time in PT12!

Pro Res video running through AJA T Tap. Sometimes randomly so out of sync...
Forum: Post - Surround - Video 01-03-2016, 07:58 PM
Replies: 3
Views: 2,146
Posted By Matt82au
Re: Force SD from HD Video?

We do work in HD pictures always, its just that right now our lines to the VO booth run over composite connections that need an SD signal (hence, doing a hardware downconversion whilst recording), or...
Forum: Post - Surround - Video 12-30-2015, 03:32 PM
Replies: 3
Views: 2,146
Posted By Matt82au
Force SD from HD Video?

Hey everyone, I have just made the jump to Pro Tools 12 and am exploring the video engine and its little charms. Our feeds to our VO booth are currently only SD compatible.. I have found that if I...
Forum: Post - Surround - Video 12-30-2015, 03:29 PM
Replies: 46
Views: 13,821
Posted By Matt82au
Re: Video Issues with BM Intensity and PT 12

I seemed to be able to get a Intensity Shuttle to play ball. The main downfall with it seems to be if there is a mismatch in the settings of the control panel and in the Pro Tools video window. Where...
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 12-14-2015, 05:19 PM
Replies: 2
Views: 1,779
Posted By Matt82au
Re: Claiming free HD Plugins...

many thanks, that is working nicely :)
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 12-13-2015, 10:10 PM
Replies: 2
Views: 1,779
Posted By Matt82au
Claiming free HD Plugins...

Just a quick question as we are going through the upgrade process... Avid announced a whole bunch of premium plugins are now included with HD so long as you subscription is active. Do we need to do...
Forum: Pro Tools 12 03-30-2015, 04:54 PM
Replies: 204
Views: 63,921
Posted By Matt82au
Re: Is it really $599/yr?

I really truly hope so. They need to find a way to support their customers in these situations.

Pro Tools users (ESPECIALLY HD) do NOT want to always be on the bleeding edge of software and...
Forum: Post - Surround - Video 05-01-2014, 10:10 PM
Replies: 27
Views: 7,239
Posted By Matt82au
Re: Arg!!! MP4's

Very odd and very annoying!Slows down the process a little bit. It seems to be more common with AVC encoded mp4 files I think. And you are correct in saying that Quicktime X is NOT converting it...
Forum: Post - Surround - Video 04-30-2014, 10:15 PM
Replies: 27
Views: 7,239
Posted By Matt82au
Re: Arg!!! MP4's

I apparently have not made myself clear...

The issue I am having is that for me to get to a Pro-Res encoded .mov file from a received .mp4 file, 50% of the time I need to open the .mp4 firstly in...
Forum: Post - Surround - Video 04-28-2014, 10:16 PM
Replies: 27
Views: 7,239
Posted By Matt82au
Re: Arg!!! MP4's

I find I seem to lose a frame when converting from .mp4. Also, that I sometimes have to transcode it TWICE before I can get it to work (i.e., to quicktime, then to Pro-Res).

A bit annoying... What...
Forum: Post - Surround - Video 02-25-2014, 08:19 PM
Replies: 10
Views: 5,178
Posted By Matt82au
Re: PT 11 Automation not engaging correctly

I think I have seen similar issues with Equilibrium FWIW...
Forum: Post - Surround - Video 11-18-2013, 04:20 PM
Replies: 27
Views: 11,204
Posted By Matt82au
Re: Whoosh - Sound Effects Designer for NI's Reaktor

Brilliant, looks like a very flexible time saver. Looking forward to loading in own samples. Purchased!
Forum: Post - Surround - Video 10-22-2013, 12:26 AM
Replies: 19
Views: 5,692
Posted By Matt82au
Re: Favorite Speakers/Monitors for Mixing

Tannoy Precision 6's running through a handwired Brooke NS12 power amp with a matching TS10 sub for the low low freqs.

Sound great, the dual concentric drivers really help focus on the mid range...
Forum: Post - Surround - Video 08-14-2013, 09:14 PM
Replies: 14
Views: 5,480
Posted By Matt82au
Re: genelec 8020....

i use the same 5.1 setup as mgoorevich, and also use a pair of 8020s for client speakers infront of a plasma (mostly for aesthetic reasons).. in saying that, they sound absolutely massive for their...
Showing results 1 to 25 of 288

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 11:14 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com