Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 24 of 24
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: danoan522
Forum: AAX Plug-ins 01-15-2016, 05:50 PM
Replies: 6
Views: 2,351
Posted By danoan522
Re: Waves Cobalt Saphira not showing up in Pro Tools

Nope. Stereo Track. Shows no where in pro tools as stereo or multi-mono.
Forum: AAX Plug-ins 01-15-2016, 04:52 PM
Replies: 6
Views: 2,351
Posted By danoan522
Re: Waves Cobalt Saphira not showing up in Pro Tools

Thats exactly what I did. It shows no where in the waves list. Its strange that the plugin shows in the FINDER window (mac o.s.) amongst all my other Waves plugins.
Forum: AAX Plug-ins 01-15-2016, 04:27 PM
Replies: 6
Views: 2,351
Posted By danoan522
Waves Cobalt Saphira not showing up in Pro Tools

After installing Waves Cobalt Saphira with Waves Central, it doesn't show up in Pro Tools (PT 10.3.9)

What am I doing wrong? which category of plugins should it show up in? (I assume "harmonic")
Forum: Post - Surround - Video 04-09-2014, 07:11 AM
Replies: 6
Views: 4,905
Posted By danoan522
Re: Moving audio region without moving automation?

That was very helpful TJ_Davies.
Forum: Pro Tools 10 01-31-2013, 06:31 AM
Replies: 27
Views: 8,611
Posted By danoan522
Re: WAVES finally unveils AAX Native plugins

Native AAX Support, who the H__ cares!? Without DSP support it's not gonna make HDX any more of an appealing choice for any of us TDM users. Nothing has really changed as a result of this...
Forum: Pro Tools 10 01-31-2013, 06:27 AM
Replies: 27
Views: 8,611
Posted By danoan522
Re: WAVES finally unveils AAX Native plugins

I'm pretty sure there are a great deal of us who have powerful computers and don't mind using our favorite waves plugins in Native format.
Forum: macOS 01-31-2013, 06:08 AM
Replies: 3
Views: 2,671
Posted By danoan522
Re: SoundReplacer No longer works on Pro Tools 10 HD.

I too am having a very difficult time with Sound Replacer. I really thought I was doing something wrong. I am using Pro Tools 10.3.2 HD
Forum: Pro Tools 10 11-12-2012, 12:54 PM
Replies: 15
Views: 6,266
Posted By danoan522
Re: Does HDX still come with HEAT?

Any word from anyone yet whether HEAT will work with Pro Tools HDX?
Forum: Pro Tools 10 10-17-2012, 08:09 AM
Replies: 36
Views: 10,065
Posted By danoan522
Re: A friend says he installed HEAT on an HD-Native system?

Okay! very disappointing to hear, as I bought HEAT just before I purchased a TDM system, after which I decided on an HD Native system instead.

Having said, is anyone interested in purchasing HEAT...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10-17-2012, 06:59 AM
Replies: 9
Views: 3,798
Posted By danoan522
Re: 003 adat to 192 i/o

" There are much better sounding devices than a Digi003 for this purpose even if it were to work"

The point some of us are missing is that he already owns the 003!
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10-17-2012, 06:58 AM
Replies: 9
Views: 3,798
Posted By danoan522
Re: 003 adat to 192 i/o

I know this is an old post, but for the sake of those who will stumble across this same problem / question, and for those who may have the answer!

I believe what he is asking is the possibility of...
Forum: Buy & Sell 10-12-2012, 08:29 AM
Replies: 0
Views: 1,714
Posted By danoan522
WTB: Pro Tools HD PCIe Core

I am looking for a Pro Tools HD PCIe Core card, and possibly Pro tools 8, or higher software
Forum: Pro Tools 9 11-09-2011, 05:53 AM
Replies: 3
Views: 2,829
Posted By danoan522
Re: Aux Bus routing problem in PT9

Also, make sure either one of the three of the "output mix" buttons/switches are on in TrueVerb (Direct, EarlyRefl, Reverb). At least one must be on for the plugin to pass signal. Hope this helps
Forum: Pro Tools 9 11-09-2011, 05:51 AM
Replies: 3
Views: 2,829
Posted By danoan522
Re: Aux Bus routing problem in PT9

Believe me, you're right. TrueVerb is exactly what the problem is as I have encountered the identical issue. I solved it by reinserting TrueVerb (totally remove, then reinsert). Seems to be a glitch....
Forum: macOS 01-12-2011, 05:45 AM
Replies: 14
Views: 5,990
Posted By danoan522
Re: Mac OS X v10.6.6 Update Combo (new jan.6)

Well you know, I've never been satisfied with the level of stability in Protools 8. Once I got so frustrated, I started looking for an older mac, just so that I would be able to run 7.4. I mean when...
Forum: macOS 01-11-2011, 10:32 PM
Replies: 14
Views: 5,990
Posted By danoan522
Re: Mac OS X v10.6.6 Update Combo (new jan.6)

Well, I'm still running Mac OS 10.6.4 hence protools is still running good like it has for the past year and a half... does that count?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 07-06-2010, 06:37 AM
Replies: 32
Views: 13,163
Posted By danoan522
Re: pt 8.0.4 snow leopard released nov 1

"Pro Tools LE 8.0.3 adds support for Mac OS X 10.6.1 – 10.6.2 and continues to support the previous operating system Leopard 10.5.5 – 10.5.8. PowerPC Macs are not compatible with Pro Tools 8.0.3, so...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 02-08-2010, 01:33 PM
Replies: 2
Views: 2,557
Posted By danoan522
Re: Why can't I monitor inputs during playback?

I'm never too lazy to read.. just that I didn't realise it was there, sorry. Read all about it and now it makes sense to me.. problem solved, thanks
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 02-08-2010, 10:54 AM
Replies: 2
Views: 2,557
Posted By danoan522
Why can't I monitor inputs during playback?

Please help, from the time I moved to the pro tools platform mid last year I've always wondered why I can't monitor instruments / vocals (any input source) while protools is playing back. It monitors...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 01-12-2010, 11:10 AM
Replies: 4
Views: 3,897
Posted By danoan522
Re: Hangup 8.0.3 on a Micro MBox - wont get past "Building Mix Window"

Any solution to this problem? I am having the exact problem with the same setup! MB Pro 2.4, snow leopard 10.6.2, pro tools 8.0.3, digi 003 rack+. An existing project i'm working crashes, then i try...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10-04-2009, 04:25 PM
Replies: 3
Views: 3,455
Posted By danoan522
Re: Mic Pre / Line input not working!

won't that be reset upon a power cycle? also its only MIC PRE 8 and LINE IN 7 not working. its not both mic pres 7 + 8.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10-04-2009, 04:40 AM
Replies: 3
Views: 3,455
Posted By danoan522
Mic Pre / Line input not working!

hey, I'm using a 003 rack+ and discovered a couple days ago that input 7's line in is not working period, and input 8's mic pre is not working as well.. I'm wondering how weird this is, and what's...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10-04-2009, 04:01 AM
Replies: 10
Views: 4,003
Posted By danoan522
Re: any Snow Leopard problems?

I wasn't even aware that Snow Leopard was now supported! I'm guessing 8.0.3 is an update that's supposed to be good friends with Snow Leopard? gosh, didnt even know about 8.0.2! must be living in the...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 06-17-2009, 11:02 AM
Replies: 138
Views: 14,574
Posted By danoan522
Re: I have a request

:D hahahaha i don't know, but i think that was really funny... had me rolling for a few mins. lol. What makes it even more funny is that its made by AVID. lol. good one, keeps my abs in shape!
Showing results 1 to 24 of 24

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 06:46 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com