Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 3 of 3
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: cegan
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11-05-2011, 07:57 PM
Replies: 3
Views: 4,135
Posted By cegan
Unhappy Re: Mbox 2 Not Turning On

Thank you for the reply albee1952!

Unfortunately...no success with either method. Uninstalled, ran the install by plugging in the mbox2 when it directed during the 8.0.5 update. The USB light...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11-04-2011, 12:49 PM
Replies: 3
Views: 4,135
Posted By cegan
Question Re: Mbox 2 Not Turning On

Didn't realize I needed a sandra report, so here it is:

Processor
Model : Intel(R) Core(TM) i5-2500K CPU @ 3.30GHz
Speed : 3.61GHz
Cores per Processor : 4 Unit(s)
Type : Quad-Core
Integrated...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11-02-2011, 10:45 AM
Replies: 3
Views: 4,135
Posted By cegan
Mbox 2 Not Turning On

I just recently built a new computer for home recording/life purposes, since my old laptop doesn't quite have the juice for much editing or mixing. I've been running my Pro Tools 8 LE on my laptop...
Showing results 1 to 3 of 3

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 02:27 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com