Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 9 of 9
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: orangepopsongs01
Forum: Pro Tools 2019 05-16-2019, 10:14 AM
Replies: 24
Views: 2,379
Posted By orangepopsongs01
Re: Komplete Kontrol Broken in 2019.5

Removing the FB plugins that is.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Forum: Pro Tools 2019 05-16-2019, 10:06 AM
Replies: 24
Views: 2,379
Posted By orangepopsongs01
Re: Komplete Kontrol Broken in 2019.5

That fixed it. Bless you.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Forum: Pro Tools 2019 05-14-2019, 09:09 PM
Replies: 24
Views: 2,379
Posted By orangepopsongs01
Re: Komplete Kontrol Broken in 2019.5

Same here. Looks like restart fixes it in other apps and then just opening Pro Tools kills it.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Forum: Pro Tools 2019 05-14-2019, 05:28 PM
Replies: 24
Views: 2,379
Posted By orangepopsongs01
Komplete Kontrol Broken in 2019.5

Ever since I installed 2019.5 and instantiated Komplete Kontrol the knobs and buttons no longer respond. Piano keys, pitch wheel and mod work but all other knobs don't. After several Uninstalls and...
Forum: Pro Tools 2018 06-06-2018, 04:15 AM
Replies: 11
Views: 2,067
Posted By orangepopsongs01
Re: Strange Apollo Latency

I do have the latest UAD software. The problem has been present over the last three software versions. I have uninstalled and reinstalled both Pro Tools and Apollo Console.
The problem is not...
Forum: Pro Tools 2018 06-06-2018, 04:10 AM
Replies: 11
Views: 2,067
Posted By orangepopsongs01
Re: Strange Apollo Latency

It's not a master bus issue. The session in the video had no master.
And, as you can see in the vid, the problem weirdly goes away when I toggle "ignore playback errors" on and then off again.

...
Forum: Pro Tools 2018 06-05-2018, 11:21 PM
Replies: 11
Views: 2,067
Posted By orangepopsongs01
Re: Strange Apollo Latency

No master bus in this session.
And the video shows that ticking and unticking the “ignore playback errors” box fixes the latency.
I shouldn’t have to go through this unnecessary step to be able...
Forum: Pro Tools 2018 06-05-2018, 09:32 PM
Replies: 11
Views: 2,067
Posted By orangepopsongs01
Re: Strange Apollo Latency

Oops. Copied and pasted wrong link. Have fixed it now. Video shows my issue. Thanks for the heads up.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Forum: Pro Tools 2018 06-05-2018, 08:03 PM
Replies: 11
Views: 2,067
Posted By orangepopsongs01
Strange Apollo Latency

https://youtu.be/2WxZ0quI8kY

Check it out. Been happening for months with every session. Have uninstalled and reinstalled all Apollo and PT software. Still happens. UA offers no help.
Also...
Showing results 1 to 9 of 9

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 04:15 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com