Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: haudio
Forum: FireWire and USB Audio Interfaces (Win) 07-24-2014, 06:02 PM
Replies: 10
Views: 9,680
Posted By haudio
Re: New PC Build + New Mbox3 = BSOD with avidmbox.sys error

Hi Joel,

I am using the 1.1.8 driver; thanks for responding. I actually was able to get a support ticket and was on the phone for about 2.5 hours with a guy the other day. No solutions to date....
Forum: FireWire and USB Audio Interfaces (Win) 07-21-2014, 01:13 PM
Replies: 10
Views: 9,680
Posted By haudio
New PC Build + New Mbox3 = BSOD with avidmbox.sys error

Just built a new PC and purchased an Mbox3 to enhance my Pro Tools 11 experience and hopefully decrease some of the audio issues I've had with my old rig. The build and install went surprisingly...
Forum: Windows 04-23-2014, 01:10 AM
Replies: 8
Views: 3,433
Posted By haudio
Re: Unpleasant Resonance after bounce

Ever find a solution for this? Running into the same problem.
Forum: Post - Surround - Video 04-05-2014, 06:21 PM
Replies: 10
Views: 9,802
Posted By haudio
Video Engine Won't Launch in Pro Tools 11

I recently installed Pro Tools 11 on my PC and have been trying to solve this problem for days now, and see that many other people have had this problem. When I enable the video engine, it slowly...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 01:21 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com