Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 8 of 8
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: dork5200
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 04-17-2006, 01:57 AM
Replies: 5
Views: 1,815
Posted By dork5200
Re: is 10.4.6 qualified? Anybody try it?

sorry... I'm running:

LE7.1cs6
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 04-15-2006, 02:18 PM
Replies: 5
Views: 1,815
Posted By dork5200
Re: is 10.4.6 qualified? Anybody try it?

DIGI002R
G4 (with powerlogix dual 1.6ghz upgrade)
1.75gRAM
OS 10.4.6

So far so good here... not sure why it takes so long to "qualify" these simple updates.
I had an issue getting the xpand...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 04-10-2006, 06:40 AM
Replies: 10
Views: 2,716
Posted By dork5200
Re: Anyone using PT 7 on a G4 Dual 1.25 machine?

I have a similar setup...

gigabit ethernet G4 (with powerlogix dual 1.6GHz G4 upgrade)
1.75 GB ram
PTLE 7.1cs6
Reason 3.0.4

I get hiccups a ton now. Pro Tools LE6.4 was more stable than...
Forum: Virtual Instruments 04-10-2006, 03:01 AM
Replies: 3
Views: 2,159
Posted By dork5200
Re: NI Kore

Why is it that Pro Tools cannot just support VST and AU? why close the door on soooo many great plug-ins?
Forum: Virtual Instruments 04-10-2006, 02:54 AM
Replies: 2
Views: 2,290
Posted By dork5200
Re: Xpand! v1.0 to v1.0.1 Updates

I agree... this is rediculous. I've tried a few different times. nothing. I also have noticed that the Xpand folder initially has me locked out because I don't have privilages... F-that. It's my...
Forum: Virtual Instruments 03-26-2006, 06:32 AM
Replies: 19
Views: 3,282
Posted By dork5200
Re: What does everybody think of xpand

I love it!

great sound and easy to get it going. runs a bit slow, yet so does Pro Tools in general since moving from 6.4 up to 7.1

This kind of plug-in will help Digi stay afloat with all the...
Forum: Virtual Instruments 03-26-2006, 06:21 AM
Replies: 9
Views: 2,394
Posted By dork5200
Re: Xpand update not installing - admin user

Same problem here too.

I also can't even install the update.
I'm not sure how to log in as "root", and I should not have to. I would think that being an "administrator" would be enough, as it is...
Forum: Storage Subsystems 03-22-2006, 11:20 PM
Replies: 33
Views: 5,117
Posted By dork5200
Re: Audio Record Volume

I'm having a tough time too.

My system worked fine a week ago... but then I read that you speed up your system by having a dedicated record drive... (yes before I was recording to my boot volume,...
Showing results 1 to 8 of 8

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 08:44 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com