Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: lbpease
Forum: Pro Tools 10 01-05-2014, 10:02 AM
Replies: 7
Views: 11,742
Posted By lbpease
Re: Help for Error Message - Assertion in "..\Mdie_TrackPlayer.cpp", line 476

The computer now has 12GB of Ram and a second hard drive. The computers built in sound card has been deactivated so that the Scarlett box is the only audio device on the system. I am still getting...
Forum: Pro Tools 10 12-29-2013, 11:08 AM
Replies: 7
Views: 11,742
Posted By lbpease
Re: Help for Error Message - Assertion in "..\Mdie_TrackPlayer.cpp", line 476

Thanks for the suggestions. I will address the RAM and hard drive issues, but Pro-Tools was working before I replaced my audio adapter. I had been using a Lexicon "Omega" adapter which started...
Forum: Pro Tools 10 12-27-2013, 01:28 PM
Replies: 7
Views: 11,742
Posted By lbpease
Re: Help for Error Message - Assertion in "..\Mdie_TrackPlayer.cpp", line 476

Here is some info that may help, sorry I didn't include it in the original post.....

System
--------------------------------------------------------------------------------
Manufacturer...
Forum: Pro Tools 10 12-27-2013, 10:12 AM
Replies: 7
Views: 11,742
Posted By lbpease
Help for Error Message - Assertion in "..\Mdie_TrackPlayer.cpp", line 476

Has anyone seen this error message.....
Assertion in "..\Mdie_TrackPlayer.cpp", line 476
.... and do you know how to fix it? The message appears every time I try to either record a track or...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 10:49 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com