Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 7 of 7
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: RedRock
Forum: Pro Tools | S6 05-30-2019, 11:00 AM
Replies: 35
Views: 13,190
Posted By RedRock
Re: 2019.5 questions

Sorry if these are stupid questions. I'm new to the S6. In expand mode, why is the insert layout so different than the same plugin in the dynamics view? Maybe this is an Arrouser issue but the MDW5B...
Forum: Pro Tools | S6 05-23-2019, 12:05 PM
Replies: 35
Views: 13,190
Posted By RedRock
Re: 2019.5 questions

I did a clean install last week. I did it again today and it fixed it.
Thank you.
Kent
Forum: Pro Tools | S6 05-23-2019, 11:30 AM
Replies: 35
Views: 13,190
Posted By RedRock
Re: 2019.5 questions

No Firewall. Yes I'm on Mojave. Everything else works fine.
Forum: Pro Tools | S6 05-23-2019, 10:37 AM
Replies: 35
Views: 13,190
Posted By RedRock
Re: 2019.5 questions

I have no metering on my M-10 since the upgrade. Is there some kind of preference I'm not seeing?
Forum: Pro Tools | S6 05-11-2019, 10:45 AM
Replies: 13
Views: 2,115
Posted By RedRock
Re: 19.5 activation error

I can't help but I have the same problem.
Forum: Pro Tools | S6 03-19-2019, 09:00 AM
Replies: 5
Views: 866
Posted By RedRock
Re: Remote Talkback

Thanks Devin. That looks great. Unfortunately they haven't made it for two years
Forum: Pro Tools | S6 03-17-2019, 05:11 AM
Replies: 5
Views: 866
Posted By RedRock
Remote Talkback

Just getting my S6 up and running. I know about the GPIO. What are you using to trigger it. Wireless?
Showing results 1 to 7 of 7

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 10:24 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com