Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 500
Search took 0.05 seconds.
Search: Posts Made By: JC925602
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 06-29-2013, 08:05 PM
Replies: 207
Views: 157,264
Posted By JC925602
Re: Free Pro Tools Application - Delete Prefs/Database now V2.2

Thanks to everybody for your support and comments for my Pref & database Helper.

You may have noticed that my web site is down. I learned it on the DUC. I did not had time to troubleshoot it, but...
Forum: Pro Tools 10 08-26-2012, 11:53 AM
Replies: 2
Views: 1,297
Posted By JC925602
You can install ProTools on as many PC as you...

You can install ProTools on as many PC as you want. But only the one with the iLok will run it.
Forum: Pro Tools Software (Mac) 08-05-2012, 07:10 PM
Replies: 1
Views: 999
Posted By JC925602
Yes.

Yes.
Forum: Pro Tools Software (Mac) 07-26-2012, 04:29 PM
Replies: 17
Views: 6,601
Posted By JC925602
It's the same thing, just à bad translation from...

It's the same thing, just à bad translation from my memory in french to my approximative english.
Forum: Pro Tools Software (Mac) 07-26-2012, 03:46 AM
Replies: 17
Views: 6,601
Posted By JC925602
Did you check "ignore permission for this disk"...

Did you check "ignore permission for this disk" in the Finder?
Forum: Pro Tools Software (Mac) 07-25-2012, 06:29 PM
Replies: 17
Views: 6,601
Posted By JC925602
Are all the drives HFS+ (not case sensitive)? ...

Are all the drives HFS+ (not case sensitive)?
Any non english letters (éî) or symbols ($&@) in the name of the drives?
Forum: Pro Tools Software (Mac) 07-25-2012, 06:18 PM
Replies: 5
Views: 2,118
Posted By JC925602
Set the plug-in handle to 0. You get à clip...

Set the plug-in handle to 0. You get à clip because you have 2 seconds of audio that is hidden on each side of the clip.
Forum: Pro Tools Software (Mac) 07-25-2012, 06:15 PM
Replies: 1
Views: 2,450
Posted By JC925602
Remove the waveshell from the ProTools plug-in...

Remove the waveshell from the ProTools plug-in folder.
Forum: Pro Tools Software (Mac) 03-28-2012, 06:27 PM
Replies: 25
Views: 7,485
Posted By JC925602
If you have a firewire interface, try changing...

If you have a firewire interface, try changing the order to Mac->interface->hard drive. Having FireWire 800 followed by the interface can sometime be a problem.

JC
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 03-04-2012, 07:49 PM
Replies: 2
Views: 3,393
Posted By JC925602
Re: DAE error -55 ?

Just last week a friend had the same problem on an HD native.

My answer to him was:

1- Re-apply the Mac OS combo update
2- Repair permission
3- Start ProTools with the HD I/O turned off (I...
Forum: Pro Tools Software (Mac) 02-17-2012, 05:49 PM
Replies: 4
Views: 1,311
Posted By JC925602
Re: big problem with MBOX

Repairing permission tutorial (http://www.icreatemagazine.com/tips/mac-osx-tutorial-repair-disk-permissions/)

JC
Forum: Pro Tools Software (Mac) 02-17-2012, 09:42 AM
Replies: 4
Views: 1,311
Posted By JC925602
Try to uninstall the driver and reinstall. Repair...

Try to uninstall the driver and reinstall. Repair permission.

JC
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 02-09-2012, 11:29 PM
Replies: 207
Views: 157,264
Posted By JC925602
Re: Free Pro Tools Application - Delete Prefs/Database now V2.1

The new version 2.5 is out and support ProTools 10.

JC
Forum: Post - Surround - Video 02-03-2012, 08:54 AM
Replies: 8
Views: 3,592
Posted By JC925602
Re: PT Database helper work with PT10

The database part of it doesn't work, I'll try to fix it this week end (if my kids let me do it)

Jean-Charles
Forum: Post - Surround - Video 02-02-2012, 08:03 AM
Replies: 4
Views: 2,008
Posted By JC925602
Re: Mbox Pro to noisy for post?

Does the constant noise coming out of the Mbox Pro bother you?

Jean-Charles
Forum: Post - Surround - Video 02-01-2012, 09:18 PM
Replies: 4
Views: 2,008
Posted By JC925602
Mbox Pro to noisy for post?

I just bought a MboxPro and the outputs are very noisy. I can ear something that sound like silence on a vinyl record. If I put a meter directly on the output I read -65 dBu (my old mBox 2 mini read...
Forum: Pro Tools 10 01-12-2012, 11:19 AM
Replies: 2
Views: 1,644
Posted By JC925602
mBox pro or ProFire 26/26

I bought an mBox Pro and it was defective (noise at -65 on every output).

I returned it and the second unit had the same problem. Now they offer me a ProFire 26/26. Should I take it or get a...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 12-29-2011, 07:36 PM
Replies: 5
Views: 9,199
Posted By JC925602
I think it's PAL (25fps) to film (24fps). JC

I think it's PAL (25fps) to film (24fps).

JC
Forum: Post - Surround - Video 12-14-2011, 04:26 AM
Replies: 14
Views: 5,475
Posted By JC925602
So they will have to get creative instead of just...

So they will have to get creative instead of just shouting?

JC
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 12-11-2011, 05:14 AM
Replies: 10
Views: 2,882
Posted By JC925602
Copy and relink... Option-o to open the...

Copy and relink...

Option-o to open the project window
Scroll to the "path" collumn.
Click on the title of the collumn, you will see a little number "1" that indicate that the list is sorted by...
Forum: Pro Tools Software (Mac) 12-02-2011, 04:49 PM
Replies: 5
Views: 2,203
Posted By JC925602
You need to create an instrument track for your...

You need to create an instrument track for your Moog plug-in.
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 11-17-2011, 08:29 PM
Replies: 2
Views: 1,172
Posted By JC925602
Dynamic transport? JC

Dynamic transport?

JC
Forum: Post - Surround - Video 11-13-2011, 10:56 AM
Replies: 6
Views: 1,862
Posted By JC925602
Are the connectors gold plated? If not it may be...

Are the connectors gold plated? If not it may be corosion. Inserting and removing the connectors many time may temporarly cure the problem.

JC
Forum: ICON & C|24 11-13-2011, 06:49 AM
Replies: 3
Views: 3,254
Posted By JC925602
What kind of troubleshooting did you do? ...

What kind of troubleshooting did you do?

Does ProTools see it in the periferal window?

Did you tried another ethernet cable?

Did you trashed the prefs?

JC
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-06-2011, 09:58 AM
Replies: 3
Views: 1,255
Posted By JC925602
Maybe it' a corrupted file. Try indexing one...

Maybe it' a corrupted file. Try indexing one folder at a time.

If you have TechTool, run a surface scan to rule out a bad block.

Jc
Showing results 1 to 25 of 500

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 02:16 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com