Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 3 of 3
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: MPuser
Forum: FireWire and USB Audio Interfaces (Win) 10-23-2017, 09:53 AM
Replies: 3
Views: 2,064
Posted By MPuser
Re: MobilePre usb driver issue

Thanks for the details about how you got the M-Audio MobilePre USB up and running again. It sure can be exasperating trying to troubleshoot some computer problems.

Didn't realize your system was a...
Forum: FireWire and USB Audio Interfaces (Win) 10-19-2017, 10:17 AM
Replies: 3
Views: 2,064
Posted By MPuser
Re: MobilePre usb driver issue

Just wondering ...

Did you ever find a solution?

I'm having a problem getting a Blue & Silver M-Audio MobilePre USB to work too and there isn't much in the way of fix-it information out...
Forum: Pro Tools SE and Essential (Mac) 10-19-2017, 09:03 AM
Replies: 10
Views: 10,689
Posted By MPuser
Re: Unable To Locate Avid Hardware.

Dustin -

This was one of the best threads I could find so far.

Just wondering if you ever got the M-Audio MobilePre USB to work?

I'm coming in late on this, acquired one about seven years...
Showing results 1 to 3 of 3

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 08:37 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com