Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 15 of 15
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: stern
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 05-22-2007, 11:37 PM
Replies: 2
Views: 3,131
Posted By stern
Re: Play/Edit Marker stopped following the timeline selection

Never mind. I figured it out just now, by pouring over the reference guide with a little bit of luck, I think. I somehow managed to deselect "Link Timeline and Edit Selection" in the Options menu....
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 05-22-2007, 11:12 PM
Replies: 2
Views: 3,131
Posted By stern
Play/Edit Marker stopped following the timeline selection

If anyone can help me with this one, I would be very grateful.

In the middle of editing a session, suddenly the play/start marker no longer follows my timeline selection. I have the corresponding...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 05-22-2007, 11:12 PM
Replies: 1
Views: 3,908
Posted By stern
Play/Edit Marker stopped follow timeline selection

If anyone can help me with this one, I would be very grateful.

In the middle of editing a session, suddenly the play/start marker no longer follows my timeline selection. I have the corresponding...
Forum: Tips & Tricks 03-09-2007, 07:06 PM
Replies: 4
Views: 2,068
Posted By stern
How to process all derived regions

Does anyone know how I can process a whole region file and have it automatically process derived regions? I find that after doing a tremendous amount of editing on tracks, that I need to go back and...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 02-10-2007, 01:14 PM
Replies: 7
Views: 3,245
Posted By stern
Re: Error message when click on Nudge value dropdown

One more piece of information that might be helpful:

I use the Nudge dropdown all the time. And this problem didn't show up until I updated from PT 7.1 to 7.3.1. Once updated to 7.3.1, it...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 02-10-2007, 01:12 PM
Replies: 7
Views: 3,245
Posted By stern
Re: Error message when click on Nudge value dropdown

Yes. I see exactly the same problem. I am running LE 7.3.1 with a Digi002 on XP SP2, Dell Inspiron 9200.

Digi, any confirmation of the above or a patch for this problem? It happens 100% of the...
Forum: Tips & Tricks 02-09-2007, 07:24 PM
Replies: 1
Views: 2,180
Posted By stern
Re: How to pass keyboard presses to plugins

My bad. I read just a little further in the Auto-Tune manual and found that I need to be using the QWERTY-position numerical keys instead of the numerical keypad for the Auto-Tune tool palette. So...
Forum: Tips & Tricks 02-09-2007, 07:18 PM
Replies: 1
Views: 2,180
Posted By stern
How to pass keyboard presses to plugins

Does anyone know how to make ProTools pass keyboard presses on to plugins? I am running LE 7.3.1 and would like the number keypad to select from the tool palette in Auto-Tune 5. Currently, even if...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 02-06-2007, 09:27 AM
Replies: 3
Views: 2,360
Posted By stern
Re: DigiRack plugins missing after updating to 7.3

Thank you so much to both responders. This is exactly the information I needed.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 02-04-2007, 07:19 PM
Replies: 3
Views: 2,360
Posted By stern
DigiRack plugins missing after updating to 7.3

Anyone seen this problem?

I updated from LE 7.1 to 7.3.1. I opened a session and the DigiRack compression and all DigiRack EQs are missing. There might be more missing, but I don't remember the...
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 11-17-2006, 07:37 PM
Replies: 4
Views: 2,626
Posted By stern
Re: Newbie: Selector Turned Scrubber Permanently?!

Tim,

Any luck with this problem? It is wreaking havoc on my ability to use ProTools right now. Digidesign? Any help on this?

I am running PT 7.1 on a Dell Inspiron 9200, Windows XP, service...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11-13-2006, 09:26 AM
Replies: 3
Views: 2,437
Posted By stern
Re: Strange Error

The exact message for me is slightly different:

Assertion in "\codec\aztec_Lomax\AlturaPorts\NewFileLibs\Bdm\BDM_Workspace.cpp", line 1358
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11-13-2006, 09:24 AM
Replies: 3
Views: 2,437
Posted By stern
Re: Strange Error

Has anyone actually solved this one? Digi? It's posted everywhere and there are zero solutions.

This happens to me every time I change focus away from ProTools to any other application. When I...
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 09-29-2005, 10:03 PM
Replies: 2
Views: 2,523
Posted By stern
Re: ctrl+ shortcuts to display windows don\'t work

In a possibly related question, does anyone know if I need to have an external keypad in order to make this work? All I currently have is my number keys above the standard keyboard. The M-powered...
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 09-29-2005, 09:45 PM
Replies: 2
Views: 2,523
Posted By stern
ctrl+ shortcuts to display windows don\'t work

Howdy,

The Ctrl+N shortcuts listed in the Windows menu aren't working for me. For example, Ctrl+5 (which is supposed to be bound to "Show Memory Locations" has no effect and doesn't bring up any...
Showing results 1 to 15 of 15

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 02:58 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com