Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: gadget
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 05-30-2001, 12:33 PM
Replies: 25
Views: 3,239
Posted By gadget
Re: PT Bounced files unrecogniseable

I don't think this is new. Even bouncing with 5.0(wav,aiff etc) We've always had convert in quicktime pro to have any PC (and some Macs) recognize the suffix (.WAV etc) I've never had an answer as to...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 08-25-2000, 09:03 AM
Replies: 0
Views: 2,224
Posted By gadget
digital noise when locking to external source

I'm running a G4 with PT5.01. Generally for t.v post I'll load in the picture via my DC30+ (commerical production) no problems... For the first time since upgrading to 5.01 (from 5) I was forced to...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 01-24-2000, 07:46 AM
Replies: 1
Views: 2,232
Posted By gadget
Still PT5 and USD weirdness

O.K PT5 does not see the USD.It claims that the USD is not on or is not connected. It is connected,on and can run perfectly when using the USD set-up. OMS is set on Modam port and only modam port(I...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 01-18-2000, 02:29 PM
Replies: 2
Views: 1,704
Posted By gadget
Version 5 and USD not happy

I'm using pro-tools III for commerical prod and use the USD to lock to picture. I just installed vers.5 and updated USD and now pro-tools can not find it.I have full control of the USD from the USD...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 05:31 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com