Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 500
Search took 0.05 seconds.
Search: Posts Made By: jeam25
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) Yesterday, 07:33 AM
Replies: 10
Views: 263
Posted By jeam25
Re: Catalina update for Pro-Tools?

Hi

Speaking for myself testing it, catalina OS seems to be more snappier and smoother than Mojave and Mojave is already good imho. Audio perspective not shure with PT and i think nobody can't...
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 09-14-2019, 02:45 PM
Replies: 10
Views: 263
Posted By jeam25
Re: Catalina update for Pro-Tools?

Indeed ! Been testing since fisrt Catalina developer beta and PT don't even open. I think that there are some processes that need to be updated that still 32bit like quicktime server in order to work...
Forum: System 5 09-08-2019, 08:13 AM
Replies: 1
Views: 255
Posted By jeam25
Re: System 5 with OS X Catalina

Hi can't say about eucon drivers but at least PT wont even open yet . Im testing every developer beta release with no luck . My guess that it would need a new version of PT .
Forum: Pro Tools 2019 08-26-2019, 08:07 AM
Replies: 2
Views: 343
Posted By jeam25
Re: PTU 2019.6 GUI Glitch #2

Hi didn't heard of that before and not having that glitch here . Only thing can think is the TB 3 to TB 2 conversion i read on your specs . Can you try with just one monitor and bypassing that...
Forum: Pro Tools 12 08-26-2019, 08:02 AM
Replies: 9
Views: 379
Posted By jeam25
Re: PT 12 Not showing up in "Products."

Ok ! Well lets wait for jeffro or tope they are gonna help you there .
Forum: Pro Tools 12 08-26-2019, 08:01 AM
Replies: 9
Views: 379
Posted By jeam25
Re: PT 12 Not showing up in "Products."

http://avid.force.com/pkb/articles/en_US/How_To/Using-the-Avid-Download-Center
Forum: Pro Tools 12 08-26-2019, 07:54 AM
Replies: 9
Views: 379
Posted By jeam25
Re: PT 12 Not showing up in "Products."

Hi and meanwhile can you check on legacy downloads on Avid account . I think the 12.6 should be there . Not shure in your case .
Forum: Pro Tools 12 08-26-2019, 07:43 AM
Replies: 9
Views: 379
Posted By jeam25
Re: PT 12 Not showing up in "Products."

Hi are you shure you see on your ilok account the 10 ,11 and 12 bundle license ? Im goona refer your case .
Forum: Artist Series 08-16-2019, 09:57 AM
Replies: 8
Views: 327
Posted By jeam25
Re: Eucontrol Icon at dock

Well it still can be lauched by the application folder right ? Right now im running the paragaon NTFS that it comes with an icon too . It have an option to remove the icon from the bar but the app...
Forum: Artist Series 08-16-2019, 09:48 AM
Replies: 8
Views: 327
Posted By jeam25
Re: Eucontrol Icon at dock

You rigth and sorry ! I mean in the notification bar . I know is more a esthetic thing but it would be nice to have it on the background without it in the bar . Or at least the option . Is that...
Forum: Pro Tools 2019 08-16-2019, 09:44 AM
Replies: 17
Views: 1,076
Posted By jeam25
Forum: Pro Tools 2019 08-16-2019, 09:43 AM
Replies: 17
Views: 1,076
Posted By jeam25
Re: 2019.6 Ultimate and iMac Pro are NOT happy together...

Correct ! They can cause strange things just by being in the aax folder afaik .
Forum: Artist Series 08-16-2019, 09:17 AM
Replies: 8
Views: 327
Posted By jeam25
Re: Eucontrol Icon at dock

Ok thanks if i do that i got the eucon menu . Dont see "option" in the menu . Sending attachemnt . https://uploads.tapatalk-cdn.com/20190816/4bf6f8e0407578d9b73013f7f17d9479.jpg
Forum: Artist Series 08-16-2019, 08:20 AM
Replies: 8
Views: 327
Posted By jeam25
Re: Eucontrol Icon at dock

Hi eddie yes undocking . Not to have the icon in the dock . ( hide icon option ) :-)

Thanks
Forum: Artist Series 08-15-2019, 05:39 PM
Replies: 8
Views: 327
Posted By jeam25
Eucontrol Icon at dock

Hi !

Is there any way to disable the eucontrol icon from Mac Dock/bar ? I found a guide on google by tweaking the .plist file but the parameter no longer works . Any idea ?

Thanks
Forum: Pro Tools 2019 08-15-2019, 03:30 PM
Replies: 17
Views: 1,076
Posted By jeam25
Re: 2019.6 Ultimate and iMac Pro are NOT happy together...

Hi and wow ! Meanwhile what about removing all plugins from the aax folder and move them into the unused folder ? Any difference in CPU meter ? Can you try ?

I got a friend with similar behavior...
Forum: Pro Tools 12 07-22-2019, 10:46 AM
Replies: 2
Views: 365
Posted By jeam25
Re: Pro Tools 2019 CPU Spike Problems

Hi double check your power settings / optimizations and remove all your 3rd party plugins and look if the cpu spike still .

Does this happen with other sessions too ?

Also look for any app...
Forum: Pro Tools 11 07-07-2019, 03:28 PM
Replies: 17
Views: 24,521
Posted By jeam25
Re: 9173error

Hi again !

Update your chipset drivers from the manufacturer website and Bios if possible ( be careful on the last ) .

Do you have the Bios properly configured ? I would start doing a Bios...
Forum: Pro Tools 10 07-04-2019, 12:40 PM
Replies: 6
Views: 845
Posted By jeam25
Re: Re-installing PT10 and PT11

Ok referred you , wait for the help :-)
Forum: Pro Tools 12 07-04-2019, 12:38 PM
Replies: 8
Views: 491
Posted By jeam25
Forum: Pro Tools 12 07-04-2019, 09:14 AM
Replies: 8
Views: 491
Posted By jeam25
Re: presets in protools wrong behavior

Hi friend from 2019.5 and on you got a fully soported 10.14.5 . Working great btw ! Just as musicman said yo might need to upgrade to the supported PT version for 10.14.5 otherway you might expect...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 07-04-2019, 07:20 AM
Replies: 1
Views: 687
Posted By jeam25
Re: 003 Rack+, will it work with OSX 10.5 (Catalina)?

No at the moment PT only work up o Mojave . Don't install Catalina i already did it myself and still in public beta . Protools wont even open on it so have to wait . I l've tested catalina beta 2 but...
Forum: Pro Tools 10 07-04-2019, 07:13 AM
Replies: 2
Views: 409
Posted By jeam25
Re: I have the waveform without output sound

Hi does the track have an active output ? It is greyed out ? Can't see the second picture .
Forum: Pro Tools 10 07-04-2019, 07:10 AM
Replies: 6
Views: 845
Posted By jeam25
Re: Re-installing PT10 and PT11

Hi friend i think you should have the installers on your Avid account . Can you access it ?

Remember to do the OS optimizations first .
...
Forum: Pro Tools 11 07-02-2019, 06:26 PM
Replies: 17
Views: 24,521
Posted By jeam25
Re: 9173error

Hi friend sorry to hear that !

At least to me 2 things jump into my eyes here .

1.I only see the intel integrated video card . You dont have a dedicated GPU ? ( im seeing from my cellphone...
Showing results 1 to 25 of 500

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 10:46 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com